Турски вицепремиер у нас, не говори пред BG журналисти

Бекир Боздаг посети Шумен и Русе, отива в Кърджали и Момчилград
Обновена: 7 авг 2013 15:14 | 7 авг 2013 15:03,
70
Турски вицепремиер у нас, не говори пред BG журналисти
Бекир Боздаг в Русе. Снимка: БТА

Вицепремиерът на Турция Бекир Боздаг, който е на неофициална тридневна визита у нас, бе днес в Русе.

Там той посети Среднообразователното духовно училище и джамията "Саид паша", чиято конструкция е повредена от свлачище и обеща средства, за да може сградата да се укрепи.

Изявлението му, както и всички разговори в двете сгради, бяха на турски език, без превод, съобщи БТА.

Вицепремиерът говорел единствено пред представители на турските медии и отказал да отговаря на въпросите на български журналисти.

Стана ясно единствено, че целта на посещението му у нас е предстоящият мюсюлмански празник Рамазан байрам.

След Русе Боздаг отпътува за Плевен, а утре ще посети Кърджали и Момчилград.

Снощи той бе в Шумен, където на среща с български мюсюлмани обяви, че Турция и България са две приятелски и съседни страни.

"Политическите, културни и социалните ни връзки са много силни. Искрено вярвам, че тези връзки ще се развият още по-благоприятно и за двете страни", каза турският вицепремиер.

При посещенията си в различни градове в България Боздаг е придружаван не от партийци от ДПС, а от хората от партията на Корман Исмаилов - Народна партия свобода и достойнство, пише "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
16
 
! Отговори
ебс преди 10 години
Не отговаря понеже знае кво ще го питат журналистите.. за протестите в турция на кво се дължи и т.н. тия всичките от тази партия се мишки долни.. и се опитват да развалят и Турция.. точно за това турците в българия трябва да гласуват за друга партия освен тези Корман и Дал ли кви са там.. и аз съм турчин но тия двамата прекалярат с тая исламизирана политика.. само и само да гълтат повече от пари от турция.. които са точно исламизирана партия..
37
1
 
4
 
! Отговори
bwlgarka преди 10 години
do omar bei nii ot vwlci ne nie strah vigdali cme mnogoo oba4e vwlci ot pseta begat moreee ta py6ek se diga
36
1
 
27
 
! Отговори
11 преди 10 години
До АнонименКъде е и сидеров псевдо националиста
35
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
къдеса онези лайньовци протестиращите дето разнасяха фесовете за тоя и онязащо ги няма да ни защитят от хората на турските служби на корман исмаилов и касим далдето обслужват гербавите - продажници и ще ми говорят за морал
34
5
 
39
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
При наше посещение в Турция няма да има разговори на български език, защото турците преди 100години са ни изклали, избили и изселили от цяла Одринска Тракия. Ей, така миролюбиво, по братски и приятелски са решили проблема между двете приятелски и братски страни.
33
4
 
5
 
! Отговори
info преди 10 години
Правилно не говорят с Бг журналисти. Ние бая смело се заиграхме с етническия заради Държавна сигурност, и не е нужно още да се подклажда. Нямаме нужда от тия интриги
32
1
 
2
 
! Отговори
Vselenata преди 10 години
Vyv vselenata njama prazno. Po golemite tela absorbirata i privlichat po malite tela. Eij na tva se sluchva s bylgarija i turcija. Shte bydem pogylneni sysvsem skoro pri tazi lipsva na dyrjavnost v Stranta. Dori i granici ne ostanah hora ne ostanaha moral ne ostana harana ne se proizvejda ei tva e. Hora zabravili se nakyde otivat i zivyn realnosta tva sme bylgarite kato narod.
31
3
 
1
 
! Отговори
ebabg преди 10 години
До Мая chudq se ti za kade si maq imash li ideq ot kakvo pokolenie si dai trqbva da se zamislish da li ne e dalechen tvoi rodnina tozi
30
7
 
1
 
! Отговори
ebabg преди 10 години
До Анонименkakvi sa e opisano dosta negramotni ste nasrahtese no tova e tipichno za vas nqmate nito kultura absolytno nishto dori tsiganite sa po dobre ot vas zashtoto se znae che sa takiva no vie nemojete da kajete dori kakviste chudno mi e ako tragne turzia sreshto bulgaria evropa shte vi e tqsna mishki dolni mrasni
29
3
 
12
 
! Отговори
взел преди 10 години
Ей турци виждате ли те са придружавани от Касим Дал-Взел и Корман Исмаилов ,затова гласувайте на изборите за НПСД
28
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
E то има ли нормален българин който се интересува кво има да каже тоя?То и без преводач може да предположи човек.Ще дава кинти да строят още джамии.Ще се развива разпространението на исляма неоосманизма и тн и тн.Изобщо бъдещето е ясно 100 коча и едно безполово същество по забрадка там некъде в дъното.Странно е,че някой ги кефят такива неща.
27
6
 
41
 
! Отговори
мак преди 10 години
Как е възможно да говориш на чужд език без преводач. Това е липса на уважение към домакините и турска високомерност.
26
1
 
47
 
! Отговори
NAT преди 10 години
Къде са сега тия продажни долни твари - "националистите" на парцалът Волен да излезнат с някаква позиция ?!
25
8
 
36
 
! Отговори
Мая преди 10 години
СРАМ И ПОЗОР ЗА ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ ,ПЪЛЕН ПОЗОР , ВМЕСТО ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ С РЕТНИЦИ , АМА НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО, ЩЕ СЕ ПРОЛЕЕ КРЪВ , КОЙТО Е ТУРЧИН В турско и по дяволите
24
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви са тия маври бе! Я по една тояга и откъдето са дошли!!! Ако отида да строя християнски училища в турция ще ме търпят ли? Е защо да очакват те аз да ги търпя тука?! Марш!!! И Сидер Ага да взимат с тях барабар!
23
0
 
43
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Когато благодарение на комунистите се дава възможност на ДПС да е във властта не един път, вие какво очаквате. Какво ли не правят комунистите? И майките са готови да си продадат, само и само да крадат безнаказано. Те не знаят обаче, че във Вселената има равновесие и то рано или късно ще се възстанови.
22
36
 
5
 
! Отговори
Омар бей преди 10 години
Правилно, че не говори с тъпите българи рая.Че то вълк с улично псе дружи ли?!
21
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забелязали са Брайвик близо до Бузлуджа ! Бил в униформа.
20
3
 
36
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Смятам, че единствено Брайвик може да оправи проблемите на БСП.
19
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Турския валия си е посетил провинцията ? не искам да съм лош пророк, но това е само началото ...Само се чудя дали насила ще ни кръщават в "правата вяра" или ще има данъчни облекчения за тези които доброволно приемат исляма ...