Маймунки с извънреден десерт – сладолед

Варненският зоопарк реши да поглези за обяд питомците си
Обновена: 9 авг 2013 15:48 | 9 авг 2013 15:36,
10

Снимка: Булфото

Маймуните от вида морска котка във варненския зоокът получиха извънреден десерт за обяд – сладолед, в един от най-горещите дни през това лято.

В няколко области на страната за днес е обявен жълт код за опасни температури, които се очаква на места да достигнат 38°С.

Още по темата

Според синоптиците най-силно ще напича във Видин, Монтана, Враца, Пловдив, Ловеч, Русе, Стара Загора, Благоевград и Кюстендил.

Варна не е в този списък, но очевадно и на животинките им е жега.

Прогнозата на метеоролозите сочи, че разхлаждане ще има едва в неделя, когато ще превали и температурите ще се понижат с до 5 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: сладоледмаймуниВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е депутат във ваканция !
6
0
 
5
 
! Отговори
t-rock преди 10 години
Е това е ***....не като мене :D
5
2
 
18
 
! Отговори
Спокойна преди 10 години
До екоВиж сега, да ти обясня- в зоопарка не им дават сладолед, като този, който ти си купуваш от магазина, приготвят им го от плодов сок и плодове- замразяват ги и им ги дават за разхлаждане. Мечките също получават подобни лакомства.Изказването ти е глупаво и тесногръдо, вземи се образовай малко.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Златко, Златко, голяма статия си написал. Едно изречение във връзка със заглавието и останалите са прогнозата за времето. Можеше да оставите само снимките ако ще е така...Поредния "журналист". Браво!
3
0
 
4
 
! Отговори
Do Eko преди 10 години
Razbiram vi, no se nadqvam prez ostanaloto vreme da im davat i plodove. Edin sladoled edva li shte im se otrazi zle no ne se znae kakvo ima v tqh.
2
19
 
8
 
! Отговори
еко преди 10 години
Страхотна глупост ! Можеха да им дадат охладени плодове, а не да се гаврят с горките животинчета! Когато бях малка, не обичах да ходя на цирк заради варварското отношение към животните там, в зоологическата градина е същият ужас...
1
10
 
16
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
В тая ш. държава *** или маймун ако си най- на далавера.