Шофьор на камион уби трима млади мъже в катастрофа

Той е отнел предимство и е ударил колата на загиналите
Обновена: 4 дек 2013 14:01 | 4 дек 2013 11:37, Камелия Цветанова
37
Шофьор на камион уби трима млади мъже в катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Трима 23-годишни младежи загинаха в катастрофа тази нощ на пътя Пловдив – Пазарджик, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив.

Около 01.00 часа на регулирано кръстовище „Ортахан” товарен „Мерцедес” с полуремарке, управляван от 62-годишен Н.И. от град Попово, отнел предимството и се блъснал с лек автомобил „Ауди”.

Водачът на „Ауди”-то и единият от спътниците му, които са от Пазарджик, са починали на място.

Третото момче в леката кола, което е от село Росен, е починало по-късно в болница в Пловдив.

Шофьорът на товарния автомобил е тестван за алкохол и наркотици и пробите са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
ботев свине. преди 10 години
колко повече камери има толкова ще е по културно и безопасно шофирането
32
0
 
0
 
! Отговори
hebar ole. преди 10 години
не ги оправдавам шумахерите ,но и шофьорите на камиони си ги бива 80% от случаите ти отнемат предимството с лекота .като са по големи и тежки си мислат че могат да те извозат с лекота.
31
0
 
2
 
! Отговори
пича преди 10 години
какво е това заглави и това подзаглавие? шофьора на камиона ли ги е убил? той ли е карал аудито?моля който е писал тази статия да отговори.
30
0
 
1
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
Как може да караш в мъгла като изтърван , ако има мъгла минавам за Пазарджик през магистралата че не знам какви *** има срещу мене на тоя път, ограничението е сложено да се спазва не е за украса , сега ще обясняват на свети петър за къде са бъррзали.
29
0
 
13
 
! Отговори
до 25 преди 10 години
Не 90,а 60 е ограничението там.И е толкова широко,че и със 90 да караха пак имаше къде да избягат.Но са били поне със 140.Жалко за човека,защото не е виновен за смъртта им.Виновна е глупостта им.
28
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като са възрастни да не карат вечер.
27
7
 
3
 
! Отговори
kostadin преди 10 години
тия със отнемането на предимството са направо за затвора,не да се ловят само за алкохол.именно че са трезви и правят груби грешки.ще чакат,да не го бута на рака тоя камион та не спира,и книжка повече да не вижда,пешеходец да си върви.
26
0
 
23
 
! Отговори
мая преди 10 години
камионът не е ударил колата колата е карала с голяма скорост и се е блъснала от дясно навлязла е в кръстовището с над 150 км шофьора на камиона е спрял на стопа и следтова навлиза в кръстовището но 30 тона камион трудно се изнася за секунди затолкова се е стопило разстоянието на което ги е забелязъл ако караха с нормална скорост камионът щеше да се изнесе от кръстовището
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
@бай *** Така като го гледаш тоя тоя камион с триосно полуремърке на 7 тонен ли ти прилича?Щото на мен ми мяса най-малко на 30 тона комплекта (празен)... 7 тона е зил-а на бай Иван от съседната къща дето доставя въглища с него...смятайте с каква скорост са се пльоснали тия шумахери щом със съпротивлението на един покрив са хвърлили 30 тона на майната си и колата е спряла на 100 метра от удара...
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изключително подвеждаща статия. Заглавието и подзаглавието не кореспондират със случилото се събитие. Бутафорна журналистика
23
2
 
7
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
При ограничение 90 ако са карали със 140, те са си виновни.Трябвало е се сетят, че по пътищата има и възрастни шофьори, които трудно виждат в тъмното.По принцип макс скорост е за идеални условия.
22
0
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Бай ГаньoСъгласен съм.Няма значение дали е бил турчин,*** и т.н. тоя който е карал камиона.Все едно излиза,че нарочно е решил да изтрепе всички които му са се изпречили на пътя. 50% от вината е негова и 50% на другите. Ама те така или иначе са карали с доволно висока скорост,дали тоя камион или някое дърво,най-вероятно пак щяха да бъдат в моргата,било то и друг ден.
21
0
 
8
 
! Отговори
тираджията преди 10 години
До Бай ГаньoБай *** ,бай ***!няма 7 тона тир мойто момче!!!тировете започват от 14тона!!!като не знаеш нещо по добре не коментирай
20
1
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
kam vsicki koito sa na ulicata,abe hora otvariaite si ocite,svetli praznici nablijavat badete vnimatelni,oglejdaite se,ne si mislete ce ,,ulicata e samo vaha,,jalko za mladite momceta moite saboleznovania na roditelite ....
19
1
 
30
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До зъбчето Чичето с камиона - че е виновен - виновен е - но не е единствения виновен! По други сайтове видях снимки от катастрофата - човеко, 7 тона камион е поне на 10 метра в страни от мястото на удара - с колко трябва да е карало АУДИ тежащо 1,2 тона, а? Нима като си с предимство трябва да караш с 1000? жалко за младежите, но камионджията не е единствения виновен тук...
18
24
 
4
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Горките младежи. Това е масово убийство. Ако не го осъдят, то излиза, че всеки убийците могат да се задоволяват на пътя и това да излиза уж инцидент!! Принцеса Дияна как загина!Съболезнования на близките, жалка трагедия.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
регулирано кръстовище означава да има светофар, знаци или пътна маркировка които указват кой е с предимство или регулировчик.
16
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без значение е била скоростта на момчетата. Прочетете внимателно...кръстовището е било РЕГУЛИРАНО. Явно е имало светофар, защото не вярвам в 01.00 ч. да е било регулирано с полицай. Камионът отнема предимството на момчетата и си е виновен на 100%.
15
0
 
9
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Бай *** ако на пътя не покаже какъв е мъж, то къде другаде?
14
13
 
12
 
! Отговори
зъбчето преди 10 години
Доста лицемерни коментари.Не знам с колко се е движило аудито, но нима признавате, че когато вие карате на междуградски път, карате с 60км/ч? Или ако шофирате по-бързо, то когато видите знака с ограничение намалявате? Защото винаги при кръстовища или включване на друг път има ограничение, което НИКОЙ не спазва и не намалява. Или просто чухте, че са млади хора и айде те са виновни. А не чичката, че не гледа знаците и не може да прецени ситуацията!?