Кола се преобърна в река, четирима загинаха

Все още не са ясни причините за тежката катастрофа
Обновена: 10 дек 2013 17:39 | 10 дек 2013 16:34, Камелия Цветанова
77
Кола се преобърна в река, четирима загинаха
Снимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа стана днес по обяд в Пловдивско. Двама младежи и две девойки загинаха на пътя Бачково – Асеновград, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Инцидентът е станал около 13.30 часа след последния тунел в посока Асеновград.

По първоначални данни лек автомобил „БМВ” с пловдивска регистрация е паднал в река Чая. Всички четирима пътници в колата са починали на място.

Аварийно-спасителен екип е на мястото на катастрофата. Телата на загиналите все още не са извадени от реката.

Водачът на автомобила е бил 23-годишен младеж от Пловдив, а едното от момичетата не е от региона, съобщи „Фокус“, позовавайки се на инспектор Радослав Начев, началник на КАТ Пътна полиция в Пловдив.

Все още не е установена самоличността на другите двама от загиналите.

„Младежите са отивали на Бачково. Пътната настилка е била мокра, но почистена”, каза Начев. Предполага се, че причината са катастрофата е несъобразена скорост.

Още по темата
Това е втората тежка катастрофа в Пловдивско само за седмица, при която загиват млади хора.

Само преди дни на пътя край село Цалапица в катастрофа починаха трима 23-годишни младежи.

Автомобилът, в който са пътували момчетата, буквално е бил смазан от товарен камион с ремарке.  Шофьорът на камиона не е спрял на знак "Стоп", преди да излезе на главния път Пловдив - Пазарджик и се е ударил в лекия автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: загиналикатастрофаЧая
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
RRR преди 10 години
Причините за инцидента са вероятно несъобразяване с условията (комбинация от хлъзгав път, засилен трафик, висока скорост, не добри шофьорски умения). Причините обаче за този трагичен завършек са липсата на мантинели по целият път години наред. От половин година има ремонтиране по пътя, което беше длъжно да се обезпечи със защитни мантинели, защото пътят, не е рисков, а си е направо супер рисков. Пропастта и реката (сега пълноводна) са на метър от пътя (само завои). Въпросът беше не дали, а кога?
60
0
 
0
 
! Отговори
Viktoria-Pld преди 10 години
Бог да ги прости!
59
0
 
0
 
! Отговори
ForgetMeNot преди 10 години
до 67Бог да прости жертвите, не пострадалите, умнико!Лека им пръст!
58
1
 
3
 
! Отговори
Peps преди 10 години
Какви ги говорите бе хора??? Относно катастрофата при Цалапица, цялата вина е на шофьора на ТИР-а... Вие многознайковците защо не помислите какви дърва кара този ТИР в 1 часа през нощта, явно незаконни, защо не помислите че няма нито една снимка на този ТИР в интернет а на леката кола са стотици,а ? Ами много просто, защото се прикриват факти и видни доказателства, за да не пострада бизнесът на някой...А и винаги в България е било много по-лесно вината да се поставя на вече мъртвите... Ужассс
57
0
 
0
 
! Отговори
ose преди 10 години
Всички катастрофи са от 100% -ви човешки грешки. Казано по- просто, от недостиг на сиво вещество...
56
0
 
7
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Не е виновно БМВ-то а манталитетът на българина. Пълно е с БМВ,Мерцедеси,Лади (всички със задно предаване). Нека се карат мощни коли ама да не ги изпробват по републиканските пътища има писти за тази цел. Докато идеалите на младите са поп фолк певиците и борчетата така ще е....
55
2
 
6
 
! Отговори
До 59 преди 10 години
Интересноо колко сте компетентни по въпроси, на които не знаете отговорите и преди да го направите се замислете малко(ако изобщо ви се отдава) Шофьора на ТИР-а не е само че не е спрял, но не си е направил и труда да се огледа на кръстовище, което няма видимост... а липсата на покрив на колата не се дължи от удара, а е отрязан за изваждане на телата на децата и колата не се е провряла под ремаркето, а изхврънала от удара!!!
54
4
 
2
 
! Отговори
64 преди 10 години
63, в случая са загинали хора а ти си тръгнал да се драчиш за глупости. ходи си хейтвай някъде другаде.
53
3
 
3
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Абе, момиче, каква почивка е здрав и прав човек да падне с колата в пропаст или да се обезглави под ремаркето на ТИР? Толкова ли не се замисляш над значението на думите? Почива се след боледуване, когато човекът се е измъчил или от старост.
52
3
 
2
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Ей, неграмотния, не са починали, а са загинали!
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Камелия Цветанова, дали мога да ви помоля да не лъжете, катастрофата при Цалапица не е станала както сте описали вие. Шофорът дори и да спрял на знак Стоп, няма как да види кола която се движи със над 150км/ч, тръгнал е защото не е имало други коли, а *** са карали като ненормални, провряли са се под ремаркето на камиона и са спрели на 80м от мястото на удара. Как мислите, дали шофьорът на камиона е виновен ? За справка вижте снимка на колата от въпросната катастрофа, без покрив е!!!
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Номер 40, какво си се загрижил за ***. *** винаги ще намери начин да се претрепе или да си съсипе живота. Въпросът е да не пречи на другите с простотията си.
49
10
 
23
 
! Отговори
знаещ преди 10 години
Всеки млад пишорко си пада по бързите скорости и....бързото празнене- при тях всичко е бързо!!! За съжаление живеем в "Демократично" общество и всики има право на каквито си иска простотии.Ако някой знае по-нестабилна кола от BMV ,нека пише...
48
1
 
23
 
! Отговори
хахо преди 10 години
Какво повече да добавя?Стоян, шофьорът на БМВ-то ковчег, си е падал по бързите скорости. Той е фен на тази марка коли и се хвали, че наскоро е направил тунинг на автомобила си. Любовта му към бързите коли си личи и от профила на момчето във Фейсбук, където е сложил снимки на любимата си марка с надпис "питбул".
47
1
 
5
 
! Отговори
emperorex преди 10 години
До бухал. Бухал ли си сова ли си незнам ама не ти е добре хич.
46
2
 
6
 
! Отговори
men преди 10 години
уф пак трагедия.Как пък не мина празник без катастрофа.
45
6
 
18
 
! Отговори
знаещ преди 10 години
Трябва де се подеме акция - НЕ НА УБИЙЦИТЕ С BMV!!!!!!!!lВдигайте си пишоците, а не скоростта с тази пиклива кола
44
6
 
4
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
И има странна тенденция,всички да са набор 1990. Явно тая година народа е направил нещо ужасно. Не вярвам в разни чудеса,ама за една седмица 5 убити от набор 1990(шофъора ,другите трима и едно момиче от Разград,и не се знае другите возили се в тая кола колко са годишни) ми се струва прекалено ,че да е едно съвпадение.Замислете се,замислете се какво е ставало през 1990г. Имало е трагедии и преди,ама станаха прекалено много жертвите родени 1990.Твърде необяснимо за мене.Защо не са 89,91 ?
43
1
 
8
 
! Отговори
Huk преди 10 години
TOZI PAT VODI DO BACHKOVO ILI DO GROBA! MNOGO OPASEN PAT S OSTRI ZAVOI I NAKLONENO TRASE! MESTNITE POZNAVAT OPASNITE MESTA I VINAGI OSTAPVAT...NO GORKO NA TEZI KOITO IDVAT OT DRUGI MESTA! NYAMAT VINA...PREKALENO MLADI I LUDI! DA PODKREPIM BLIZKITE IM! AMEN!
42
1
 
17
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
НИкой ли не мисли от набор 1990,като седне да кара?Кво им става на тия хора,23 годишни,а въобще нито мислят,нито се стряскат от толковата много загинали. R.I.P. за починалите,ама не мога да си го обясня.*** ли са или достатъчно назобани от разни филмови поредици(главния герой на които също загина в катастрофа) Явно тази година преди Коледа,голям курбан ще дават българите.Еми явно има някой отгоре и ни вижда какви сме и ни наказва.Спомнете си някои голям празник и все е имало инциденти