Чепеларе чака 10% ръст на туристите тази зима

Цените са същите като миналата година, казват хотелиери
22 дек 2013 17:09, Екип на Dnes.bg
15

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Чепеларески сезон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
орфо преди 10 години
Точно това е чъра на Чепеларе, че все още не е типичен наср*н БГ курорт/да не изреждам/. А да не забравя, местните там са доста по-дружелюбни от Банскалее!
13
6
 
0
 
! Отговори
бански старец преди 10 години
ръст ама другия път,село чепеларе му изедохме хляба отдавна банскалии
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BYLGARSKITE KURORTI I ZIMNI I LETNI SA JALKA PECHTELBARSKA ISTORIQ.Q PERSONALA SAMO GLEDA DA TE PRECAKA I TE GLEDA NAKRIVO SQKQSCH SI MU IWAL DESERTA MANI BEGAI
11
3
 
3
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 10 години
А,дано, ама надали ! То само с искане не става, трябва и късмет и малко поне акъл!Писта, писта ама на *** на географията! Аз като съм Софийски ,за чии да бия път с часове до там ,като Витоша ей я къде е.
10
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 10 години
Всичко изглежда много добре....само дето клипа който е тук не е от Чепеларе а от Пампорово. :)))))))) Иначе не е лошо там,става за каране.И може да се каже ,че е по добре от Боровец и Витоша.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 9тризведен в Осло(равностойно на 100-звезден в България) и двузвезден в боровец. И не-не чаткаш-178 евро е целия път-отиване и връщане-мога да си го планувам 3-4 месеца предварително. Да-пропуснах таксите на банките и тем подобни - ~200 евра. А заведенията и храната в курортите в чужбина съм се убедил многократно, че са по-евтини от българските, да не говорим за летните. 20 лева за чадър? По-скоро 20 цирея на ***.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименхмм. полет в 2-те посоки - 360 Е, 9 нощувки 400 Е, общо 760 Е. Път до Боровец макс 100 Е от всяка точка на България, нощувки 585 Е, общо 685 Е. Няма да сравняваме категорията хотели, нито останалите цени в заведенията или че самолета ще е без включен багаж примерно. :-)
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това печеларе къде се намира на картата на БГ?
6
4
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Говори с факти, приятел. Всяка зима съм по седмица в Европа на ски и по няколко седмици тук у нас. В Европа цените са в най-добрия случай двойни. Говорим за хотели от 3 звезди нагоре. Обслужването, че е по-добро, по-добро е. Но цените са си далеч по-високи от тук. Един съвет- използвай букинг.ком. Има изгодни оферти и като цена са на половина на предлаганото от туроператорите (не винаги, разбира се).
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези кадри не са от Чепеларе ,а от Пампорово !!!
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пистите на Чепеларе са отврат. Не могат да се сравняват с Пампорово и Банско. Това ви го казва човек, който всяка зима е по месец отпуска, за да кара ски.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дай малко повече инфо за да ме убедиш. Аз лично съм проверявал и това, което казваш изобщо не е вярно. Не че съм голям фен на нашите, но наскоро излезе приучване, че Банско е най-евтиният зимен курорт в Европа. Къде ще мога да си взема стая за 25 Е на вечер в Европа? А да хапна в кръчма за 20-30 Е за двама? Дай инфо, че съм любопитен. :-)
2
7
 
13
 
! Отговори
Koko преди 10 години
Чепеларе като спре да изглежда като индрустриално мръсно градче, тогава да се пъне да прави туризъм.Не може до лифтената станция на Мечи Чал да е пълно с гатери, дървообработващи предприятия от комунизма, целите в ръжда, неизмазани къщи.А бе въобще, гадно е, нищо планинско и китно не виждам там.
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
110% не щете ли? Пимер-една седмица на другия край на Европа в приличен хотел в центъра на голям град ЗА НОВА ГОДИНА да подчертая ми излиза по-евтино баабар с транспорта от една седмица в някой от тукашните евтини зимни хотели. А от към облужване и качество да не говорим.