18-годишно момче се обеси в Карлово

Приятелката му не го пуснала в дома си, защото бил пиян
Обновена: 8 яну 2014 17:12 | 8 яну 2014 17:09,
52
18-годишно момче се обеси в Карлово
Мястото на трагедията в Карлово Снимка: Dnes.bg

Трагедия в Карлово - 18-годишно момче сложи край на живота си, като се обеси. Тялото на момчето е намерено да виси от дърво в един от жилищните квартали на Карлово.

„Няма данни за насилие.”, потвърдиха за Dnes.bg от полицията. 

Една от версиите, по която се работи, е любовна драма. Предполага се, че 18-годишният Христо е бил на купон с приятели и е пил до малките часове на нощта. 

Няколко негови приятели са дали показания, че е пил заедно с тях, преди да отиде пред дома на любимата си. Това е станало около 2 часа през нощта. Гаджето на Христо - 19-годишната Ангелина, е студентка в София и учи журналистика. 

Двамата са имали връзка от около година. Девойката не го е пуснала в дома си снощи, защото той бил пиян. Пoсле казал на приятелите си, че отива да се беси. Те не му повярвали. 

Друга версия, по която се работи, е семейна драма между Христо и неговата сестра. В училището, в което е учил, са потресени от случилото се. Майка му работи в местен магазин за касови апарати. 

От прокуратурата са категорични, че става въпрос за самоубийство, но не разкриват повече подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: обесванекарлово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 10 години
vijte kakvo 6te vi kaja na vsi4ki koito pi6ete po povod xristo bakalov. az poznavax tova mom4e nedeite pi6ete stia ve4e toi si zamina ot nas stiga ve4e ne petnete pametta na toz mladej vzel gre6noto re6enie
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Натряскал се а после отишъл дроб пиян по нощите да притеснява момичето.Той какво е очаквал?Че ще му се хвърли на врата и ще разцелува неадекватната му муцуна ли?То се вижда в какво състояние е бил.На мен пък хич не ми е жал за самоубиици
33
7
 
3
 
! Отговори
мъка преди 10 години
До Киро кофражиста!Братовчед ми се обеси по времето на Бойко!!!
32
5
 
5
 
! Отговори
Прокуратурата преди 10 години
Сидеров е виновен!
31
2
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Спрете с турските сериали. Зомбирането на младежите е тотално. Така ще е докато не заиграят камъните, или...! Идва нов 10 януари, не се чудете, че има цикличност на определени промени, дали в природата, дали в политическите промени в света. Помислете и се оледайте, /не/ драги ми управляващи !
30
3
 
32
 
! Отговори
Приятел преди 10 години
Познавах Христо...не беше наркоман! Беше спортист, планинар, обичаше да пийва - с мярка или без мярка обаче пиянството му беше весело и шумно, не агресивно....тези, които го познаваха, не биха казали че е безхарактерен или лош човек. Ще го запомня усмихнат, тичащ по баира за връх Ботев, нетърпелив за хубава чаша чай...Стига сте си чесали езиците за сметка на някого - просто замълчете, не искаме да знаем "доводите" ви. Трагедията е достатъчно голяма и без вашите бръщолевения за вина....
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупаво решение с фатален край! Народа тотално се побърка!
28
0
 
9
 
! Отговори
кк преди 10 години
До Киро Кофражиста: Не знам кофраджист ли си, ама едно си баба знае, едно си бае... Ами, Киро, доколкото знам Варна се управлява от ГЕРБ, Карлово от Реформаторския блок, а те днес направиха коабиция. Ако разсъждаваме с твоя акъл, при вземането властта от тях, България я чакат само куршуми, въжета и удари в главата. Нека да бъдем умни и сериозно да се замислим какво става с нас... Накараме ли онзи от горе да се обърне срещу нас, нищо обнадеждаващо не ни чака. Всеки от нас да мисли
27
1
 
2
 
! Отговори
mariqq.b.mcsessy преди 10 години
До тестzabawno li ti ?!
26
5
 
41
 
! Отговори
Can преди 10 години
Абе вие сте ми мн интересни. Право е момичето, защо да трябва да пуска някой неадекватен в дома си??? От пиян човек ( с лошо пиянство) добро няма да се види... Никакъв феминизъм, никаква еманципация... или за вас е нормално *** да се напива като прасе и да може да си прави каквото реши и когато и реши и Ганьовица да го чака примряла на вратата в 2 вечерта и да бърза да му помогне да си легне и да му трепери като на детенце.. Айде моля ви се... Само жалко за момчето!
25
5
 
20
 
! Отговори
тест преди 10 години
Ами решил, бесил се, нали е над 18 :DЗа това в щатите се пие след 21. Поне още 3 години живот.
24
14
 
17
 
! Отговори
21 и 22 преди 10 години
Тръгнали да ми викат слабохарактерен... *** и направи такъв номер на великия си мъж и ще ти махам, като те полагат в ковчега. Много ви знае устата. Или сте от тези, които бягат от семейство и деца като от чума, да могат да харчат парите на разни дебеловрати изчадия. Хайде далеч от новините, че не е за пикли тука. Еб*иви, пиянски, уродски изчадия.
23
7
 
5
 
! Отговори
Спиндермаан преди 10 години
АС МО КАСАХ НА ТОИА ТАПАГ ПАРВО АД НАЕИБЕ *** АМА ТОИ ФИКА СПИНДИ ИТ ИС БОК иИ СА ОЕБСИ!
22
7
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 10 години
Въже да се купува само с разрешително - Бойко би го въвел!
21
27
 
13
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Ако беше избутал до март можеше да провеси и приятелката си и щяха на дървото като Пижо и Пенда.
20
3
 
16
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Свикнахме с пиянството ,с идиотските изцепки на управляващите,затваряме си очите пред явната несправедливост заливаща ни ежедневно.Когато трагедията почука на вратата ни си задаваме безмисления въпрос :"Къде сбъркахме"?
19
1
 
36
 
! Отговори
Крив макарон преди 10 години
Между повод и причина има разлика ... Жалко за младия живот ... Бог да го прости
18
6
 
29
 
! Отговори
tonygl преди 10 години
Natural selection in action
17
16
 
46
 
! Отговори
wtf преди 10 години
Тъ*анари. Жените не са ви виновни, че вие сте прости, ниско интелигенти и слабохарактерни. Трсите грешните неща у една жена, мислите с оная си работа, а после съжалявате за избора си. Не са ви виновни жените, а средноевковния ви манталитет и неспособността да се адаптирате. Ако не се вземете в ръце и не заприличате на мъже, в скоро време само *** ще се навиват да ви вземат за съпрузи.
16
5
 
10
 
! Отговори
RAZDVA OBAMA преди 10 години
Всеки ден по някой самоубиец,утрепан,изнасилен,ударен в главата на летището...абе ЪПСУРД 3в1 имаше една песен...