Правят Гришо почетен гражданин на Хасково

Първата ни ракета ще е най-младият носител на званието
21 яну 2014 10:50,
18
Правят Гришо почетен гражданин на Хасково
Григор Димитров на Откритото първенство на Австралия. Снимка Reuters.

Кметът на Хасково Георги Иванов излезе с предложение най-добрият ни тенисист при мъжете Григор Димитров да бъде удостоен със званието "Почетен гражданин на Хасково".

Докладната на градоначалника ще бъде гласувана на предстоящото заседание на местния Общински съвет на 31 януари.

Още по темата
"Григор Димитров е най-изявеният български тенисист, доказал през последните години своя талант, амбиция и воля за успех. Неговите постижения са гордост за всеки българин и пример за талантливото младо поколение тенисисти, които се развиват и израстват в нашия град. Достигнатите от Григор Димитров  успехи са логичен резултат от неговата упоритост и последователност, показани от най-ранна детска възраст на кортовете в родно Хасково. Няма съмнение, че неговото бъдеще ще бъде белязано от нови  успешни изяви на корта, които по един достоен начин ще се свързват и с името на град Хасково. Всичко това прави Григор Димитров една от най-обичаните личности на нашия  град, което му отрежда заслужено място сред най-изявените представители на Хасково”, се казва в докладната на кмета на Хасково.

Предложението на Георги Иванов идва дни след като хасковлии призоваваха местните управници да удостоят Григор Димитров с почетното звание.

Ако докладната бъде гласувана, първата ни ракета ще бъде най-младият почетен гражданин на Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
И 100 години да тичате срещу Германия няма да я стигнете. Само ще ходите строители и болногледачи. Германците казват, че за да си почетен гражданин трябва да си направил нещо за града. А всички спортисти правят нещата преди всичко за себе си. За да са известни и най-вече за пари. За същите пари за които на вас може би ви се къса *** от бачкане.Така, че уважаеми опоненти време е да си смените ориенталския чип поне с германски. Нито Гришо нито някой друг спортист искам да прави нещо за мен.
11
1
 
1
 
! Отговори
Marin преди 10 години
Браво артик.
10
4
 
0
 
! Отговори
Пфу преди 10 години
Хаскооглу
9
1
 
2
 
! Отговори
Х преди 10 години
Браво, това е най-малкото, което може да се направи в такава ситуация. Все пак ако ги нямаше кортовете на Кенана, Гришо нямаше къде да играе тенис, нали? ;)
8
1
 
3
 
! Отговори
Запрян преди 10 години
Стоянеее! Стой си стопиран и заседян, баш както ти предполага името! "Почетен гражданин на селище е обществено звание, което се присъжда от органа на местно самоуправление (общинския съвет на община или друг) на изявена личност, свързана по някакъв начин с общината.Органът на местно самоуправление регламентира в правилника за дейността си по какъв начин се прави предложение, гласува и избира почетния гражданин. Той определя привилегиите, с които се ползва на територията на населеното място."
7
1
 
13
 
! Отговори
До стоян петров преди 10 години
стоянчооо, стоянчо :) Момчето след титлата каза пред целия свят: "АЗ СЪМ ПРЕДИ ВСИЧКО БЪЛГАРИН.... ..ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ СЪМ ОТ БЪЛГАРИЯ''. А България според теб какво му е осигурила, за да стигне до там? Човекът се труди, има талант и най-малкото, с което да му се окаже чест е почетно гражданство на Хасково
6
12
 
1
 
! Отговори
дсдсдс преди 10 години
това е постижение.да израстнеш от *** град,където живеят долни българи и турци и където няма един тенис корт и да стигнеш върха е найстина успех
5
12
 
0
 
! Отговори
Фен преди 10 години
МАЧКАЙ ДРИШООООО!!!!!!!!
4
11
 
11
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Ще ви напомня, че преди години градския съвет на Керпен отхвърли предложението да направи Шумахер почетен гражданин. Мотивите? Шумахер се състезава преди всичко за себе си, след това за Ферари и може би евентуално за родния си град. Ако иска да стане такъв да се върне и да работи за съгражданите си 10 години. Според мен всяка медицинска сестра в града е направила повече за Хасково от Гришо. Но явно българчето тези неща не ги схваща. А сигурен съм, че на Гришо въобще не му дреме за нас.
3
1
 
4
 
! Отговори
сандо преди 10 години
брао артик, кат си дойдиш в аускоу шат черпим 'дна ракия !
2
6
 
9
 
! Отговори
Аскуу преди 10 години
Значи ще го удостоят със златен ***.
1
4
 
19
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
Почетен гражданин?!?! За да може някой и друг партиен деец или кмет да си направи РЕКЛАМАТА на негов гръб............ Колкото много го уважаваме и колко много правим за Хасково и за България!................. Смешници! :(......... Не ви знаем старите номера! :(((((...............