Жена пострада тежко, премазал я автобус

29-годишната паднала от рейса по време на движение
Обновена: 29 яну 2014 14:04 | 29 яну 2014 11:55, Елка Василева
46
Жена пострада тежко, премазал я автобус
Снимка: архив, Reuters

29-годишна жена беше премазана от автобус тази сутрин в Гоце Делчев. Тя паднала от превозното средство по време на движение, предаде БНР.

Състоянието на жената е критично. Тя е настанена в отделението по реанимация в гоцеделчевската болница.

По първоначална информация автобусът, който се е движил по междуградската линия Гоце Делчев – Огняново, е бил препълнен. По време на движение вратата се отворила и жената паднала от превозното средство.

Автобусът премазал краката й.

Инцидентът е станал в района на кръговото кръстовище. Води се разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: гоце делчевавтобус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
хммм преди 10 години
Той шофьора вина може да няма, все пак сме модернизирани със западни машини не втора ми 4та или 5та ръка... :) Изобщо как минават технически прегледи тия автобуси, маршрутки и тн. идея си нямам, явно не съм в "бизнеса" за да знам, тайната на занаята. ***!
37
0
 
1
 
! Отговори
Tanq преди 10 години
До Анонимен Ами да, да не се качат в автобуса работещите да няма с какво да отидат на работа и съответно да получат глоба (нали заплатите ни са големи), а ученищите да не ходят на училище. При положение, че всички те си плащат ежемесечно карти по 50-60лв (толкова бяха миналата година когато пътувах аз, сега може и повече да са). Ами нека пуснат два автобуса, хората си плащат не се возят аванта.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мен преди година една маршрутка ми мина през обувката, имах късмет, че мина само върху високата подметка по някакъв странен начин, но слава Богу!! Трябват по-строги мерки за движение на автомобили.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може да се отвори вратата по време на движение??? Ужас!! А е пълно навсякъде с препълнени автобуси, маршрутки и влакове, особено в по-малките градове.
34
1
 
7
 
! Отговори
No comment преди 10 години
Сега и собственика на фирмата и простия шофьор в затвора. Само така ще се оправи тая скапана държава с най-простите политици.
33
0
 
6
 
! Отговори
Андрей преди 10 години
обЕсняват, аФтобус, чес ?но... ето кой е неграмотния
32
4
 
2
 
! Отговори
Чудейко преди 10 години
а така - аз съм неграмотен - малцинство. Вие грамотни - мнозинство. При такова съотношение 1:5 в полза на умните трябва да сме бая образована нация, нали?
31
2
 
7
 
! Отговори
dark sun преди 10 години
*** сте тъпииииии. 5 *** обесняват на един неграмотен да не вика рейс ами афтобус. Пхахахахахаха.Мноо сте спрели, чесно.
30
1
 
8
 
! Отговори
Манго преди 10 години
А наистина, рейс е курс, направление, не е автобус. И така. Съгласен съм с Андрей. И така.
29
2
 
1
 
! Отговори
Чудейко преди 10 години
до АндрейАз не оспорвам значението на думата рейс, и какви синоними има. Ръчкам го, че в случая рейс е надсловие, прието в разговорната реч - ама той адва ли знае какво е надсловие :D А и ме дразни комплексарщината на ниво село-град и изтъкването пред другите!
28
0
 
5
 
! Отговори
Манго преди 10 години
А в Гоце Делчев всеки ден става по нещо кофти. Избиха се хората и млади и стари. Ужас!
27
0
 
5
 
! Отговори
Андрей преди 10 години
Ама тоя Кольо наистина е прав нищо, че дразни с даскалския си тон и наглото натрапване. Просто е. Рейс се използва за курс, направление, маршрут. Едно време прадядо като ни идваше на гости и караше тати да го откара до ,,агенцията да хване рейса за Балчик,,- т.е. до автогарата да хване автобуса за Балчик.
26
2
 
2
 
! Отговори
Чудейко преди 10 години
прави са? хъм, едва ли!а кибиченето е щото ми е скучно и се заяждам - винаги ме е дразнело когато някой се прави на умен а реално е в грешка - с такива хора спора е забавен :D
25
1
 
5
 
! Отговори
Андрей преди 10 години
Лелееее ама ти е фикс идея да кибичиш тук и да обясняваш едно и също. Не се излагай, бе човек, прави са. А селянията е форма на поведение, а не местоживеене.
24
3
 
3
 
! Отговори
Чудейко преди 10 години
Айде още един се пръкна, псевдо-умник.Хубаво е, че не сте спали като са ви обяснявали за синонимите, ама освен тях има сродни думи, производни думи и о боже НАДСЛОВИЯ, каквато е думата "рейс" в случая.Освен това има нещо наречено разговорен език - всекидневен или обикновен.Айде двамата марш обратно на училище!Та потретвам - рейс и автобус нямат нищо общо със селското и градското.
23
2
 
2
 
! Отговори
Чудейко Тъпунгерски преди 10 години
Колчо, няма смисъл, брат. До утре да им повтаряш няма да те разберат. Жалко за народа.
22
4
 
4
 
! Отговори
barsamarsa преди 10 години
В нормалните държави няма правостоящи
21
4
 
28
 
! Отговори
Булгаристан преди 10 години
Поредната невинна жертва на тази скапана държава....
20
0
 
16
 
! Отговори
Ambroaz91 преди 10 години
Тва е трагикомедия .Напомня ми онези влакове и бусчета в така нaрeченият трети свят в които хората са накачулени и по покривите като сардини.До там стигнахме че от нехайство и дребни тарикътлъци на разните му бизнесменчета и пълната държавна абдикация от елементарен контрол да падаме под гумите на автобусите.СРАМ!
19
1
 
21
 
! Отговори
инженер преди 10 години
Вратите на автобуса са отдясно по посока на движение. Движението в кръгово кръстовище е обратно на часовниковата стрелка. При падане на обикалящ кръстовището автобус инерционната сила отхвърля тялото навън. Нещо друго се е случило, Днес.бг, не е така както казвате. Но по важното е КАК врата на автобус ще се отвори ПО ВРЕМЕ на движение. Каква е била тази ***, няма ли ДАИ????