80-годишен почина от измръзване в Каварненско

Обстановката в общината остава тежка
30 яну 2014 12:15, Анисия Иванова
10
80-годишен почина от измръзване в Каварненско
Архив: Булфото

Осемдесетгодишен мъж почина от измръзване в каварненското село Видно, съобщиха от общинската администрация. Възрастният човек излязъл вчера до магазина и по пътя паднал в снега.

В община Каварна обстановката остава сложна заради снеговалежа и силния вятър през последните дни. Шести ден жителите на село Българево продължават да са без вода по вина на ВиК-Добрич.

В подобна ситуация най-голямото село в общината не е изпадала от последните десет години, независимо от метеорологичните условия. Екипите на водното дружество все още не могат да отстранят аварията на Помпена станция Болата, която захранва с вода Българево, отбелязват от кметската управа.

"Следствие на тяхното нехайство 1200 жители продължават да са без вода. Детската градина в Българево също не работи поради липсата на вода", пише още в съобщението.

Също от шест дни 30 домакинства от Българево продължават да са без ток, тъй като "ЕнергоПро" не успява да отстрани възникнала авария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
И ДА МЕ ПЛЮЕТЕ ЩЕ ВИ ПОПИТАМ. А КЪДЕ СА БЛИЗКИТЕ НА ТОЗИ СТАРЕЦ?!. АКО ИМА НАСЛЕДСТВО ЩЕ ПРЕТЕНДИРАТ НАЙ НАПРЕД ЗА НЕГО. НО ЩОМ Е ЗА ГЛЕДАНЕ .... НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА , ЧЕ Е САМОТЕН, А И НЕ Е САМО ТОЙ. НАСЛЕДНИЦИТЕ ОБЕРАТ НАСЛЕДСТВОТО- КЪЩА, НИВИ И ИМОТИ И ПОСЛЕ ХАЙДЕ В ПРИЮТ ЗА БЕЗДОМНИ, ДРУГ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ. ТАМ ПЪК НЕ БИЛО ХУБАВО. А НА ОНЗИ СВЯТ ПО- ХУБАВО ЛИ Е?! ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТ РОДИТЕЛИТЕ?! ТЕ ВЗЕМАТ МАКАР И МАЛКО , НО ВЗЕМАТ ПЕНСИЙКА А А А А.
7
3
 
3
 
! Отговори
Р. преди 10 години
Бе какви са тия коментари в стил "или, или". Или да помагаме на бежанците, или да се грижим за бездомните си. Ами какво пречи да се правят и двете. А на бас, че много повече пари се губят по много по-неведоми пътища в нечии джобове.
6
2
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Срам за Бг -всеки ден умират българи от замръзване - БГ е сляпа за бездомниците и старите гладни хора с смешни пенсии - как се живее с 200 лв ? А "***" се топлят в лагерите дават им пари и храна -сега са гласували да имат право да седят в лагерите поне още 6 месеца докато държавата им уреди безплатни жилища работа и плащане на битови сметки - Къде е справедливостта? Докато БГ не подпомогне живота на бездомните си граждани - то дотогава тя няма право да храни араби с нищо недопринесли за БГ !
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкият човек! Да почива в мир!
4
2
 
7
 
! Отговори
Чудейко преди 10 години
До Анонимен 2 Ако и рдителката ти гушне букета 2 гласа по-малко ли стават? ***.
3
2
 
18
 
! Отговори
Бай Вичо преди 10 години
Това е съдбата на хиляди самотни възрастни хора в България!Защо ДЪРЖАВАТА не им ПОМАГА?Поне от тях може да се научи нещо ПОЛЕЗНО,което "младоците"не знаят! ЗАСРАМЕТЕ СЕ ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ В МОМЕНТА!!!
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един глас за столетницата по-малко...
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Събирайте помощи за бежанци и др маргинали после. Отвратително!