Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?

20 000 лв. струва на общината събарянето на незаконни обекти в "Столипиново"
Обновена: 25 апр 2014 14:30 | 25 апр 2014 14:30, Екип на Dnes.bg
164

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: столипиновобагери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
34
 
! Отговори
Петър преди 9 години
СЪБАРЯЙТЕ ВСИЧКО КОЕТО Е ПОСТРОЕНО НЕЗАКОННО !!! НЕ МОЖЕ *** ДА СТРОЯТ НЕЗАКОННО ; ДА НЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИ и ДАНЪЦИ,А НАКРАЯ КАТО ИМ СЪБОРИШ НЕЗАКОННИЯ СТРОЕЖ ДА Е БЕЗПЛАТНО !!!
5
0
 
42
 
! Отговори
EU преди 9 години
Тези постройки трябва да се съборът в цяла България а не само в Пловдив , това си е предизборна агитация а не някаква Акция срещу незаконни постройки , цяла България е пълно с такива бараки
4
1
 
34
 
! Отговори
КМЕТА НА ПЛОВДИВ преди 9 години
20 бона струва бутането на 3 ламаринени лавки ами да остане пара да има да лапнем и пийнем за гергьовден а па и на гошо багериста 50лв надник платихме...
3
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами много просто, където живеят всички оставани нормални хора - купуваш си земя и си построяваш къща спазвайки законите; или си купуваш апартамент, като гледаш да не унищожиш блока, в който живееш. Или наемаш такива. Само да спомена - имота носи отговорности-данъци, ток, вода, такива ми ти неща. Не знам защо тези маймуни мислят, че някой е длъжен да им осигурява къде да живеят?
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ъм.. кво им се обясняват все едно са виновни.В Америка щяха да дойдат с танк,командоси и кучета.
1
0
 
60
 
! Отговори
Momo преди 9 години
"В плана на администрацията за събаряне влизат и две обитаеми къщи, които са опасни за живущите. Обитателите ще бъдат настанени на други места."Така е! Ако бяха българи щяха да ги оставят да ги затиснат някоя нощ, но нали са "наши" избиратели ще се погрижат за тях.