16-годишен се самоуби, като скочи пред влак

Младежът е оставил предсмъртно писмо
50
16-годишен се самоуби, като скочи пред влак
Снимка: Булфото, архив

16-годишно момче се е самоубило, като скочило под влака от Видин за София вчера, съобщиха от ЖП-гарата в града пред  „Фокус“.

Младежът е загинал на място.

Инцидентът е станал в района на Товарна гара - Видин, като 16-годишният е скочил от навеса под последния вагон на обедния влак за София.

„Детето е скочило под влака, докато е бил в движение и затова влакът го е прегазил. От полицията разбрахме, че детето е оставило и предсмъртно писмо”, коментираха от ЖП-гарата във Видин.

По първоначална информация 16-годишното момче е от Чупрене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До ЛилаваНе за 450 лева , а направо работи без пари. Лятото събирай плодове, а зимата гризай корени. Ти си роб с робско мислене. Евреите хамериканци и еврогейовете това искат. Робовладелски строй под формата на капитализъм и демокрация.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Love.
36
0
 
4
 
! Отговори
Лилина до 23 преди 9 години
Да......колко точно казано - "безкрайно късно",а е само на 16 .Майната му на луксозните яхти, лукса и всички гевезелъци, когато те няма. Всичко останало губи смисъл.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЪЖНО..............
34
1
 
11
 
! Отговори
хасан до 38 - оп преди 9 години
Абе пич, сто пъти си повторил колко си образУван, ама образование се пише с О, не с У. Явно още малко образУвание ти трябва, естествено, че един от основните проблеми на страната е образованието, с прости и злобни хора нищо не става. А нашите университети бълват по много от тях. Колкото до момчето - ами бог да го прости, но това не е решение на проблемите, сигурно е имал много сериозен проблем за да стигне до такъв край
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До опОбразОвание!
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tajna Novina Leka mu prust na deteto
31
1
 
4
 
! Отговори
Maks преди 9 години
До " оп " . Нямам в предвид учене в смисъл конвенционално образование, а духовно израстване на личноста и разбиране на живота. Когато прочетеш книгата на Луиз Хей " Излекувай живота си " или на Робин Шарма " Монархът който продаде своето Ферари " ще разбереш как работи живота, какви са законите му и как да се измъкнеш от посредственият си живот. Има и още много книги, просто трябва да се чете и да се мисли, ако искаш промяна.
30
2
 
11
 
! Отговори
оп преди 9 години
Айде стига изтъквахте това УЧЕНЕ!В тази *** държава е много страшно вече.Много хора сме изучени и с добри образувания и с езици и всички се борим за промяна-безпаричието и безработицата ни убиват,без бъдещето ни убива.Тези неща сриват психически хората,семейства се разбиват.Това мислене,че имаш образувание имаш знание,че можеш,а нещата не се получават и си седиш без пари и работа.УЧЕНЕТО няма нищо общо,а държавата заряза хората.
29
1
 
24
 
! Отговори
Maks преди 9 години
Посредствения живот в матрицата е тежко бреме. Всеки може да се освободи стига да поиска да промени живота си и да учи, а има много какво да се научи. Вместо скапаните сериали и телевизия която промива мозъка и манипулира с една едиствена цел, създаване на новите роби. Да системата има нужда от роби, които да консумират. Всеки които не се вмества в системата има два варианта или самоубийство или просвещение. МИР да бъде на душата на момчето, трагичен край на един не разцъфнал живот :-(((
28
0
 
6
 
! Отговори
Кръстьо преди 9 години
До АнонименМи защото не си му казал.
27
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
a zasto ne e vzel da izpire hapcheta?!! da si legne kato normalen chovek, da zaspi I da si otide... a sega da stresira dopalnitelno blizkite I poznatite da "go " gledat v edna torba razfasovan I na kaima.... ludi hora
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До лилаваАз съм на 16 и единственото от което се интересувам е политика и мизерията в която живеем. Моля те, не съди :)
25
0
 
26
 
! Отговори
до Лилава преди 9 години
Лилавке, докато всички от върховете прибират парите от еврофондовете, а и не само тях, и не ги влагат по предназначение, няма да има икономика и работа, сиреч - хляб. Затова има и стачки, и недоволства. Къде има работа - на околовръсното или около кофите ?
24
0
 
13
 
! Отговори
льжата преди 9 години
До Герчо.Защо няма да пееш? Напротив изпей му песента за щастието което то горкото не е имало.Сега там ще те чуе ище ти е благодарен.Сьлзите ми се стичат.Пей Герчо,пей!
23
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да го прости, младежа! И недейте да политиканствате. Според статистически данни България е на 20-то място в ЕС по броя на успешни самоубийства - 10.1 на 100 000. Българите са една от нациите, които са най-малко склонни към самоубийства и макар и всеки един отнет живот да е трагедия, в много други, по-развити икономически страни и с по-напреднали общества, самоубийствата са много пъти повече.
22
0
 
50
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Днес няма да свиря и пея. БЪЛГАРСКО ПОРЕДНО ДЕТЕ СЕ САМОУБИЛО. С него си отиде и половината България.Ами ако това дете беше оня български гениален ум,който щеше да ни каже на нас и на цялото човечество какво трябва да направим,за да живеят всички щастливо и радостно. Майка България изплака вече сълзите си по изгубените свои синове и дъщери-очите и са сухи. А нейде по площади и мегдани едни тъпани бият и *** надуват.
21
16
 
4
 
! Отговори
питащ преди 9 години
Органите му могат ли да се ползват от нуждаещи се?
20
17
 
4
 
! Отговори
Лилава преди 9 години
Е тва е проблема на България! Всички си мислят,че могат цял ден да лежат, а държавата да плаща социални! Работа има, въпорса е,че всеки си вика, аз ня работя за 450 лева, по-добре да взимам социални ! Всеки сам си е виновен за положението в което се намира, малко са тези който нямат вина,че няма какво да ядат! Е тва докато тъпия български народ не го разбере никога няма да има промяна. Все пак нека не забравяме,че управляващите са с част от нас, те са с манталитета на народа и който!!!!!!!!!!!!!
19
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех, дете, дете! Как никой не се намери да ти каже, че след нощта винаги идва нов ден и че колкото и да ти е тежко днес, утре ще е по-добре. Разбитото сърце се лекува и от мизерията можеш да се измъкнеш, но вече е късно... безкрайно късно!