Джип падна в река Вит, мъж и жена загинаха

Тежкият инцидент е станал рано тази сутрин в село в Плевенско
Обновена: 25 май 2014 15:08 | 25 май 2014 15:07, Красимир Ангелов
12
Джип падна в река Вит, мъж и жена загинаха
Снимка: Булфото, архив

34-годишен мъж и 24-годишна жена са се удавили, след като джип е паднал в река Вит в Плевенско, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В 4:30 часа тази сутрин в полицията в Долна Митрополия е получено съобщение, че край стопанския двор в село Комарево джип „Хонда” е паднал във водите на река Вит.

Незабавно са изпратени екипи от полицаи, пожарникари и служители от група „Спасителна дейност” при ОУБПЗН - Плевен.

Наложило се е съдействие на специализирана техника, тъй като мястото в реката е дълбоко, защото оттам строителни фирми копаят и изваждат баластра.

Спасителите успели с трактор да изтеглят джипа от водите. На задната седалка в него били открити удавени 34-годишен мъж и 24-годишната му спътничка.

Оказало се, че в колата са пътували и още двама мъже, които успели да изскочат от автомобила, когато той паднал в реката.

От полицията разследват причините за катастрофата, като вероятно става въпрос за шофиране с превишена скорост. Установява се, дали шофьорът на колата е употребил алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До Анонимен 4Да, а ти си супермен, който се преобръща с джип в река, спасява се и още под водата се връща да извади още двама души. Не се знае в какво състояние е автомобила, не е ясно и състоянието на спасилите се. Не ги защитавам, но не можеш да ги съдиш с;ед като не знаеш за какво става въпрос.
10
1
 
5
 
! Отговори
Пискюл преди 10 години
Къде е оня *** с оискюла да напише нещо за фаровете
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Незабавно са изпратени екипи от полицаи, пожарникари и служители от група Спасителна дейност при ОУБПЗН - Плевен. Правилно е да се пише ОУПБЗН.Как може да има толкова неграмотни хора.Ужас.
8
0
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 10 години
Просто мисля за Хонда Хрв защото не се сещам за джип хонда с три врати. Много ясно че има Хрв с пет врати. Но при двуврата хонда е трудно да дръпнеш лоста за да преместиш предната седалка ,защото лоста е ниско долу , не е както при другите коли на страната на облегалката. При тези обстоятелства, тъмнина , вода, потъваща кола, сънени хора, удар от падането, паника и неопитност в такива ситуации е трудно да излезеш от задните седалки.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе N1, прочети пак новината! Нито се казва, че са женени, нито пък удавеният е бил на волана...
6
0
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
Мн куца логика имаш има джипове и с 4 врати. Хонда хрв има вариант с 2 (3) врати който е по разпространен и вариант с 5 врати ( по рядко се среща) . И с две врати да е бил "джипа" след като тези от пред са излезли не е пречило и тези от зад да го направят. А знаеш ли може да става дума и за убийство, но няма да разберем защото полицията ще избере най лесния вариант за решаване на случая, те не търсят кое как защо. Гледат да измислят бързо нещо и да се прекрати случая.
5
0
 
20
 
! Отговори
Х преди 10 години
Не е лесно .Бог да им прости .
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Притеснително е, че психар който е в състояние да изостави давещи се хора и да избяга от произшествието всъщност е прескочил критериите и има шофьорска книжка.
3
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Провинциалистите се самоизтребват по график.Браво.
2
6
 
9
 
! Отговори
sak преди 10 години
Логически би трябвало джипа да е с две врати и тези на задната седалка не са могли да излязат. Вероятно Хонда Хрв, която не е джип.
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пияният кавал затрил и жена си. Лека и памет на жената.