Прокуратурата поиска по-тежка мярка за мъжа, прегазил Паоло

В момента извършителят е под домашен арест
9 юни 2014 17:12,
23
Прокуратурата поиска по-тежка мярка за мъжа, прегазил Паоло
Снимка: архив, БТА

Окръжна прокуратура в Стара Загора поиска налагане на по-тежка мярка - "задържане под стража" за Георги Сапунджиев, прегазил с автомобила си 4-годишния Паоло.

Още по темата

В момента Сапунджиев е под домашен арест.

4-годишният Паоло беше сгазен в пешеходната зона в Стара Загора, докато караше колелото си. Шофьорът на автомобила Георги Сапунджиев на 2 юни навлиза в забранената за коли пешеходна зона и малко след това се е случила трагедията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета коментарите тук се чудя на тесногръдието на повечето, защо гледате само следствието, за да се стига постоянно до някакви инциденти има причини и тези причини са, че държавата в лицето на институциите не са си на мястото, че се позволява да се стига до такива инциденти. Ако на това място имаше камера, както и на много други места и глобите бяха постоянни, няма как постоянно да нарушаваш закона и да те глобяват.Просто ще започнат да се спазват правилата и резултатите няма да закъсненят.
17
0
 
2
 
! Отговори
Ахмед преди 9 години
До анонименНе е вярно! Точно тия с джиповете се самозабравят и си мислят, че за тях законите не са валидни! Да не говорим, че тоя *** и убиец, редовно е пилел с гуми и е летял с пълна газ в родното си село. Законите са за всички! Има правила! А за убииците на пътя трябва да има по - строги закони!
16
0
 
2
 
! Отговори
Ахмед преди 9 години
50 години в затвора. Това е истината. И 100 тояги на голо - публично! Като го видят, всеки ще има едно на ум.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че е виновен, виновен е този човек, но защо става "бушон" за черната статистика и безхаберието на държавата.
14
0
 
7
 
! Отговори
BG парадоски преди 9 години
При изпълнение на служебни правомощия ,които имат и множество прецеденти, на Цветан Цветанов е обявена присъда от 4 години ?!?!.........за убийство на детенце ,което и било и в пешеходната зона ........домашен комфорт
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за детето,но тези които искате по-тежка мярка,вземете и прочетете закона!Там е написано,кога и при какви случаи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се налага мярка"задържане под стража"!Не че на мене не ми се иска да му разбия главата с правата лопата на тоя мутро-***!
12
9
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
към 11, ти си пълен *** и ***, не богатите правят в 100 % умишлени ПТП а *** като теб с 500 лв., прочети статистиката и ще разбереш виновните и вината ?
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СТАРА ЗАГОРАВсички сме виновни,в това число и общината и полицията! Ние,че се свиваме като мишоци,когато някой подобен тип се мутрее и пред очите ни,нагло нарушава нормалните човешки и граждански отношения,полицията че пред очите и се вършат купища нарушения,ама се правят на пръднали в асансьор,учителите че досега не са сигнализирали,където трябва,родителите на учениците,пред чиито очи ежедневно се извършват тези нарушения,бе който да хванеш все има вина!
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен лично много пъти ми се е случвало, на тротоара джип да тръгне срещу мен да ме гази и шопара от вътре да ми подвиква "изчевай бе!" Би трябвало на всички да ви е ясно, че наглостта на тези хора е безгранична.И мотивирана - вие бачкате от сутрин до вечер за 500 лева, а през февруари 2014 някой декларира доход от 333000 лева на месец.Такива ви се надсмиват и газят децата ви.
9
1
 
9
 
! Отговори
демокрация преди 9 години
Георги Сапунджиев е богат.А при демокрацията баровците не влизат в затвора.Да сте чули на Запад някой богаташ да е влязъл в затвора?
8
6
 
0
 
! Отговори
СТАРА ЗАГОРА преди 9 години
Бог да го прости това мило дете загинало от този нелеп инцидент. Убеден съм, че шофьора не е искал това, няма алкохол и наркотици, станало е нелепо НО Е ВИНОВЕН, не е нужен арест а съд и затвор съгласно Закона, той няма къде да избяга за да го арестуват, искането на прокуратурата е фарс пред обществото което не познава правото. Виновна е Общината и полицията. Те трябва да забранят улицата от Гурко до Царя само с разрешение на колите зареждащи училището колите за банката носещи пари и НИКОЙ ДРУГ
7
1
 
14
 
! Отговори
Манолски преди 9 години
щом е навлязъл с джипа в пешеходна зона според мен си е предумишлено престъпление, все едно аз да тръгна с едно МТЛБ в насрещното платно на магистралата да газя наред и да викам: без да искам бее, от къде изскочиха тези, що не се пазят?
6
0
 
10
 
! Отговори
st преди 9 години
До монк А бъркаш мой човек за евро ценностите, същият случай в Белгия преди 1 година едно към едно водачът беше осъден на 22 години затвор без право на обжалване през първите 10.
5
0
 
14
 
! Отговори
Messi преди 9 години
Ей това ни е дЪРЖАВАТА !!!Да си лежи вкъщи ... направо ми се повръща:(
4
0
 
18
 
! Отговори
монк преди 9 години
макс. наказание по закон за този е 10 години. колкото и да искат хората повече няма как. най вероятно ще реши да се признае за виновен и съдията е длъжен да му намали присъдата с поне 1/3. т.е. остава макс. 7 год. в затвор няма да влезе а ще лежи в затворническо общежитие , ще си има право на отпуски и т.н глезотии. ще стои там макс. 4 год. и ще е излежал достатъчно за да го пуснат за добро поведение. Ей това са европейските ценности в действие
3
0
 
9
 
! Отговори
Мукавей преди 9 години
Кой и на какво основание го е пуснал под домашен арест? Каква е сумата, която убиеца е дал като подкуп и как е разпределена в системата?
2
0
 
23
 
! Отговори
Бай Григор преди 9 години
Този гад, и други такива "тарикати " като него трябва да ги пратят да работят в моргите обществено полезен труд и то дълги години ,за да се нагледат на това което причиняват...
1
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плаща кръвнина на семейството, влиза в затвора за 20-30 години и му се отнема книжката доживот.