След потопа във Варна - бедствието в снимки

Отнесени коли и наводнени къщи в кв. "Аспарухово"
Обновена: 20 юни 2014 14:09 | 20 юни 2014 08:58,
215

Снимка: БТА

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: Варнапотоп
Още от
Напиши коментар Коментари
133
11
 
13
 
! Отговори
Господ е българин преди 9 години
и ги наказва защото не са се отървали от червените некадърни мафиоти.Орехарски на първи прочит вижда колко пари могат да се откраднат от трагедията на хората.Бедствието не е водата а червената мафия.Дайте им малко SMS ,чакат ги с нетърпение да ги откраднат.
132
3
 
9
 
! Отговори
Солидарност преди 9 години
Божие назидание заради вкопчването във властта на силом натрапени и нежелани от народа ненаситни пиявици, които сеят омраза, раздор и разруха ! Бедстващите ни сънародници дават на място пример на паразитната политическа прослойка за братска солидарност, взаимопомощ и доброта !
131
8
 
11
 
! Отговори
НЕМА СТРАШНО ,БЕЕЕЕ. преди 9 години
СЕГА ПАРТИЯТА ШЕ ВИ ДАДЕ ПО 100-200лв/на човек.....И ША СЪ УПРАЙТЕ ,БЕ ...!!!С ТИЯ ПАРИ , ДАЖЕ МОЖЕТЕ ДА СИ СПРЕТНЕТЕ И ГУЛЯЙЧЕ...С НЕКОЯ ПЕВАЧКА НА ЧАЛГА!КЪВ ВИЕ ПРОБЛЕМА...???!
130
1
 
28
 
! Отговори
PIMP C преди 9 години
ПАК СА ОКРАЛИ ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЕЧНИТЕ КОРИТА
129
2
 
18
 
! Отговори
DeDe до 138 преди 9 години
Затова има още хора които живеят при роднини в Бисер с напукани къщи и без къщи.70-те год. имаше голямо земетресение ,голяма кампания за помощи и аз участвах.Милиони бяха откраднати а хората там живеят още във фургони,отиди да видиш в Стражица.Един герой на соц.труд построи няколко къщи за замазване на очите на хората.Отиди до Перник да видиш сега след земетресението колко чакат да им се помогне,а червената мафия прави палати и охолен живот.
128
16
 
5
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Може би изглежда невероятно, но русия и путин са виновни за това бедствие у нас. Ето причините:1. Под диктата на кремъл газпром ни пробутва най-скъпия газ в Европа и изсмуква икономиката ни и пари за защита от бедствия не остават в бюджета, а отиват в джобовете на олигарсите около ***.2. руските купувачи на имоти водят до презастрояване на Черноморието, което може да стане причина за такива катастрофи
127
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И най-долното е което прави орешарски в момента изкарва виновен кмета ще кажеш че е танцувал за дъжд цяла вечер.
126
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прави се излишна драма.
125
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
БРАВУУУУ...СИЕЕЛЮЮЮЮ...АКО НЕ ИЗТРИЕШ ПАК НА СЕЛО ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ..СТРАШЕН СИ
124
5
 
25
 
! Отговори
Циника преди 9 години
Вчера в пика на трагедията, Потника правеше предизборната кампания на ГЕРБ по БНТ, настройвайки хората срещу правителството. Линч за партийния *** Потник!
123
2
 
2
 
! Отговори
Автор преди 9 години
Виденията на Ванга касаят пряко близкото бъдеще и настъпващата 2014 година, като предсказанията са общо три."Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове", гласи първото предсказание на ясновидката за идващата година. Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" след май. "Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете".
122
8
 
5
 
! Отговори
HAARP преди 9 години
HAARP !!! - youtube - Holes in Heaven !
121
2
 
7
 
! Отговори
?? преди 9 години
Забелязвам лоша тенденция във валежите напоследък. Странното е , че и други години е имало порои но не ставали чак такива поразии, има нещо странно във валежите в цялата страна, за кратко време стават наводнения и потопи
120
5
 
10
 
! Отговори
а преди 9 години
много бързо се организираха да събират смс-и само чакат трагедия на гърба на която да правят пари !
119
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 9 години
Всички ПОЛИТИЦИ НА СЪД, забрана на тях и децата им 10 години да излизат в чужбина! Следващите като вземат подкупи , ще мислят....
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DeDe Много моля когато имаше наводнение в село Бисер преди две години тогава май управляваше боко тиквуна пак имаше номер за пострадалите от наводнението.И тези пари от есемесите отидоха за къщите на пострадалите бисеровци .Благодарение на парите от есемесите бисеровци отново си постройха къщите.Точно такава ми е идеята за Варна тези пари от есемесите да отидат за разрушените къщи на пострадалите от Варна и да си построят наново.
117
6
 
4
 
! Отговори
ОСТАВКА бе куклооо преди 9 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ПИДАЛСКА вече и смс прилъгва хора уж щели да помогнат на пострадалите,даааа в мътна вода се ловят най големите шарани,какви смс-ми бе пидали червени мамата ви пидалска,колко заеми взехте и ги похарчихте за себе си,.сега платете на хората щетите,че ще нарамим сопите и ще ви затрием веднаж за винаги..
116
0
 
1
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
До Анонимен 127А какво да направят? Те не могат да променят програмата, а и колкото и да са съпричастни с трагедията на пострадалите, да си кажем откровено, хората, които не ги касае бедствието не ги интересува и си искат футбол.
115
4
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
И Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАПИТАМЕ РЕДНО ЛИ Е ТОВА..ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ ДА ИСКА ХОРАТА ДА ПРАЩАТ ПОМОЩИ...А ВИЕ ЗА КАКВО СТЕ БЕ ПИЧОВЕ..ЗА ДА СИ КАРАТЕ ДЖИПКИТЕ ..И ДА БРЪМЧИТЕ ПО КОНФЕРЕНЦИИ...***
114
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
129, за пореден път се убеждавам, че на Позитано 20 нямате ни мозък, ни сърца, щом дори от тази трагедия взехте дивиденти да вадите. Бог да ви съди.