Учебен център може да приеме 40 варненци

Таксиметрова фирма предлага безплатен превоз за бедстващите
Обновена: 20 юни 2014 11:05 | 20 юни 2014 09:44, Екип на Черно море
3
Учебен център може да приеме 40 варненци
Бедствието във Варна. Снимка БТА

Осигурени са места за временен подслон на хора, пострадали от бедствието в "Аспарухово", в Социалния учебно-професионален център (СУПЦ) „Анастасия Д-р Железкова“. В помещенията могат да бъдат настанени до 40 души, информират от кризисния щаб към Общината.

Още по темата
До 1 часа тази сутрин никой не е потърсил помощ за подслоняване, съобщава агенция "Черно море".

Техника на ВиК, "Хидросторой", "Инжстрой", както и екипи на поделение „Родни балкани“ работят по разчистване на калта, заляла квартала.

Районът продължава да бъде без ток заради мерките за безопасност, съобщи Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината. Пожарникари отводняват помещения, на терен са и екипи на енергото, които извършват обходи за поетапно захранване с електричество.

Всички подстанции в града работят и са под напрежение, единствено изводите, които захранват "Аспарухово", са изключени превантивно, обясниха от "Енерго Про".

Екип на общинското предприятие "Паркинги и гаражи“ разчиства с паяк закъсали автомобили от центъра към Морската гимназия.

Варненска таксиметрова фирма обяви готовност да превозва хора от бедстващия район "Аспарухово" до домовете на техни близки и роднини в града.

Информацията е подадена на телефона на оперативния дежурен в общината. Всеки, който има нужда от транспорт, може да потърси таксиметровите коли на тел. 052 666 666.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Все още има строителни войски-ДПТСВ, но след натовските реформи е излишно да ти казвам какво остана от тях... Допреди няколко месеца все още се бореха да не бъдат ликвидирани и успяха се спасят, но са силно осакатени в момента.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ehhhhhh sega da imashe stroitelni voiski....