Питбул нахапа варненка, мъжът ѝ го умъртви

Кучето нападнало жената на междуетажна площадка в блок
Обновена: 15 юли 2014 14:06 | 15 юли 2014 13:53, Екип на Черно море
297
Питбул нахапа варненка, мъжът ѝ го умъртви
Снимка: Архив Reuters

Домашен питбул нападна жена във Варна, а мъжът ѝ го умъртви с кухненски нож, съобщи информационна агенция "Черно море".

Инцидентът станал вчера около 17,30 ч., на междуетажна площадка в блок в район „Владислав Варненчик" във Варна.

При разминаване с жертвата кучето, водено от 63-годишната си стопанка И.К. от Русия, нападнало 33-годишна жена. То я захапало здраво по лявото бедро.

В схватката решително се намесил мъжът на нападнатата, който с кухненски нож успял да убие кучето, съобщиха от варненската полиция.

33-годишната жена е настанена за лечение в болницата „Св. Анна" с разкъсно-контузна рана на лявото бедро, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още по темата: питбулножблокнападна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
3
 
2
 
! Отговори
Евгени преди 9 години
До 275Ти не си наред е моето скромно мнение ! Породата е като всяка друга - лоши кучета няма, хората ги правят лоши ! При правилното му възпитание и грижи, кучето е изключително послушно и мило ОСОБЕНО КЪМ ХОРА ! В редки случаи питбулите проявяват агресия към животни и то в присъствие на хора - защитна реакция на ревност към стопанина !ПС: развъждам чистокръвни кучета от различни породи, включително и американски питбул териер !Поздрави на всички !
210
0
 
9
 
! Отговори
Ö преди 9 години
По Нова ТВ беше дакел, тук - питбул. Последно?А иначе, човекът е защитил жена си. Браво!Може би е трябвало да изчака кучето да благоволи да й пусне крака?
209
1
 
3
 
! Отговори
стеф4о преди 9 години
сигурно мъжа е искал да отърве гадинката от мъките нали змията дето ухапа Чък Норис умряла след 20 дни агония:)
208
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има няква селска мода да си копуват бойни кучета в градски условия не фърфи...Комплекси ли страх ли?
207
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кучето не е виновно!Виновен е СТОПАНИНА !-НАМОРНИЦИ и КОНТРОЛ ТРЯБВА!Ако има БЯС жената си заминава ...момичето деТука КУЧЕТАТА ХАПЯТ мен ме е хапал ДОГ и РОТВАЙЛЕР много боли ...Въпреки това мисля че песовете не са виновни за СКАПАНИТЕ СИ СТОПАНИ !!!
206
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обаче според закона е убиство на безащитно куче с хладно оръжие !Трябваше да му отвори устата без да го трепе с крик или нещо подобно!Ако му е миришела на котка и има котка в тях нормално е ПРИРОДА!А за НАМОРНИЦИ да сте ЧУВАЛИ на бойни кучета -дог,булдог,родвайлер,питбул,немска овчарка и други.
205
3
 
20
 
! Отговори
дидо преди 9 години
пълно е навсякъде с тези ненормални мъстии трябва да се забрани отглеждането им в България
204
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Европа е забранено отглеждането в частни домове на питбули, но ние сме *** и за това тук може всичко! Още колко години ни трябват за да се отърсим от ефектите на Средновековния комунизъм, който ни натресе една нечовешка, идиотска система, която тотално проми мозъците на хората и доведе обществото до колапс, и дори след 25 г. продължаваме да живеем в някакви абсурдни ситуации, които се случват по улиците, по пешеходните пътеки, няма правосъдие, съд за всякакви престъпници, пълна лудница
203
0
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Забележете, е стопанката е била предупреждавана НЯКОЛКО ПЪТИ , и то след като кучето е показвало агресия и срещу деца. За мен това е утежняващо вината обстоятелство, още по вече, че по закон такива породи би трябвало задължително да са с каишка и намордник. Мисля, че мъжът е действал от позицията на сабоотбрана и на него не би трябвало да се повдигат никакви обвинения- би било абсурдно. Ами ако беше дете или който и да е - да чака да стане най-лошото ли?
202
2
 
3
 
! Отговори
смок преди 9 години
До хапаПич, това е мократа мечта на повечето "истински" българи, на които обичта към Родината минава през.... Москва! (по Калфин)
201
5
 
9
 
! Отговори
хапа преди 9 години
300 000 имота казваш това са поне по двама значи половин милион души плюс минус ....*** да не реши да анексира и таз руска територия на която гражданите и са застрашени
200
0
 
17
 
! Отговори
пет лапи преди 9 години
И сега какво,не може да вадиш нож на куче ако и то не е извадило нож.Щом те е ухапало и ти трябва да го захапеш.
199
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се насочва вниманието върху националността на собственичката на кучето е примитивно.Факта,че някой притежава куче без да го обучава и възпитава и да го разхожда без намордник в жилищна сграда и на обществено място е престъпление.Ненормално е ако сега бъде повдигнато обвинение срещу мъжът убил песа защитавайки жена си.Обвинение трябва да бъде повдигнато срещу стопанката на кучето.
198
10
 
17
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Имало над 300 000 руски имота по нашето Черноморие, много от собствениците се ориентирали да живеят тук за постоянно... Нали много е хубаво в Русия, при Путин? Нали са все против Европа и цивилизацията, какво търсят тук тогава? Ама нашите русофили все зеят за матушката, колко било гот там. А след години тези руски навлеци да не ни изиграят Кримския вариант?! Като гледам колко проруски дупедавци има във форумите
197
1
 
5
 
! Отговори
Грешка преди 9 години
Варненка нахапа питбул,мъжът я умъртви.
196
9
 
16
 
! Отговори
МАРИЯ преди 9 години
ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ВАРНА СТАНА НЯКАКВА ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ НА РУСИЯ - НАВСЯКЪДЕ РУСКА РЕЧ. ТЕ НИ КОЛОНИЗИРАХА!
195
8
 
21
 
! Отговори
питбул преди 9 години
Тези руски *** си мислят че,всичко им е бащиния.
194
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво! Мъж на място.
193
1
 
11
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Аз пък речох че оня рапъра Питбул нещо е ходил по чуждо.. и мъжът го заварил с жената.
192
4
 
20
 
! Отговори
германеца от герман преди 9 години
респект за бързата реакция и хладнокръвната намеса,но да беше боднал и рускинята един два пъти в бедрото, за да не си помисля тя повече за злобни човекоубийци и да си вземе булонка или виетнамско прасенце........