Захлаждането продължава, температурите ще са до 28°

Днес ще има краткотрайни валежи с гръмотевици
Обновена: 17 авг 2014 08:40 | 17 авг 2014 08:18,
4
Захлаждането продължава, температурите ще са до 28°
Снимка: Reuters

Днес с умерен вятър, а в Дунавската равнина и източните райони и до силен, от северозапад ще нахлува още хладен въздух, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН .

Облачността днес ще е по-често значителна. Ще има краткотрайни валежи, на повече места и по-значителни по количество в планинските райони и източната половина от страната, където ще има и гръмотевици.

Температурите ще се понижат още и максималните ще са между 23° и 28°, в София 23°. Над Черноморието ще е предимно облачно, с краткотрайни превалявания. Ще бъде и ветровито, с умерен до силен северозападен-северен вятър. Максималните температури ще са 23°-26°. Вълнението ще е 2-4 бала. Температурата на морската вода е 27°-29°.

Захлажда се и в планините. Ще е предимно облачно. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Вятърът по билата ще е умерен и силен от северозапад. На 1200 м.н.в. дневна температура - около 15°, на 2000 метра - около 11°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНаистина лятото, и жегите са доста депресиращи, но за съжаление докато има такива мазохисти, които искат неудобства, задух, вредни градуси за природата, никога няма да се оправим, пък било то да си вярвате в измисления герой от библичок
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че ще е само днес, след което лятото се връща. Ужасно депресиращо време.
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обожавам такова време!
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Де да беше трайно и повече да няма на Земята излишни градуси над 24 :)