Все още няма заподозрени за убийството на Семков

Една от охранителните камери в дома му не работила
Обновена: 21 авг 2014 10:12 | 21 авг 2014 09:26,
20
Все още няма заподозрени за убийството на Семков
Снимка: архив Булфото

Все още няма заподозрени за вчерашното убийство на ботевградския бизнесмен Семко Семков, не се знае и дали то е поръчково. Работи се по две версии за престъплението – врагове или неуредени бизнес отношения, съобщава Нова телевизия.

Още по темата

Вчера през деня и тази нощ са разпитвани всички близки на бизнесмена. От техните показания става ясно, че Семков не е бил заплашван, не е споделял да е имал някакви проблеми. Затова не е ясно и какво точно се е случило.

Въпреки това стана ясно, че мъжът е бил следен, убийството му е било планирано. Имало е неработеща охранителна камера в къщата му. Късно снощи е приключила аутопсията на тялото на мъжа. Съдебните медици са открили 4 куршума на този етап, но е възможно да се открият и още. Не е ясно какво е оръжието на убийството. Предполага се, че е пистолет „Макаров“.

Хората в града разказват, че Семко Семков е бил добър човек, не са имали проблеми с него, но и не желаят да коментират бизнеса му. От близкия до дома му магазин разказват, че предната вечер е бил много спокоен, пазарувал е от тях, но никой не желае да влиза в подробности за неговите бизнес отношения.

Финансовото му състояние също ще бъде разследвано.

Има публикации още през 2012 г., че Семков е участвал в имотни схеми заедно със сина на кмета на Ботевград. В района се говори, че е бил местния феодал на село Литаково. Дори на табелката на селото е задраскано името му и е написано „Семково“.

Справка в търговския регистър показва, че бизнесменът е управлявал над 15 фирми и е в управата на 3 сдружения, на футболен клуб „Балкан Ботевград“, държи на концесия ловното стопанство в Литаково, както и гората там. Бил е в близки отношения с кмета на Ботевград Георги Георгиев, но какви са тези отношения хората в Литаково не коментират.

„Изключително качествен човек и за него не съм чул един човек да каже лоша дума“, заяви близкият до Семков Емил Димитров, бивш депутат от ГЕРБ. Той заяви, че познава мъжа от над 15 години и са ходили заедно на лов. „Нямаше човек, на когото да не е помогнал“, допълни още той и поясни, че Семков е ходил без охрана или лично оръжие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
НЯМА И ДА ИМА ЗАПОДОЗРЕНИ ЗАЩОТО ЕКЗЕКУЦИЯТА Е ПРОВЕДЕНА ПРОФЕСИОНАЛНО. ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА. БЛИЗКИТЕ МУ" ЩЕ ГОНЯТ МИХАЛЯ."
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма заподозрени, защото случаят е пределно ясен.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом е бил гербер всичко е ясно.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо не се работи по версията за самоубийство тука има нещо гнило!
14
0
 
6
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
вижте, господа/другари (назначени бизнесмени, банкери, служители на обръчи, кръгове и др.). вие сами се отрекохте и погазихте с ботушите си законите, които собственоръчно създадохте и със своите "прокуратура" и "съд", който днес незнайно (сигур за да ни разсмива) и чудно за всички защо ще ни баламосва с натискането на някакви си копчета (за асансьори) - въведохте закона на джунглата. както добр.се знае в Природата нищо не се губи, законът на джунглата също е закон, който си заслужавате напълно.
13
1
 
6
 
! Отговори
в преди 9 години
нямаше нужда от толкова думи,бе нужна само една да се добие представа за този човек-Мафиот
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рано или късно всички престъпни групи се разпадат, първо бяха "наглите, "килърите" и тн...ето сега и тази на "герберите"....
11
0
 
14
 
! Отговори
ГОРСКИ преди 9 години
ЕДНА ХУБАВА РАБОТА БЕ СВЪРШЕНА И ВЕДНАГА ТЪРСЯТ ,КОЙ Я СВЪРШИ .АБЕ ПРОСТО ПРИЕМЕТЕ ,ЧЕ НЯКОЙ Е НАПРАВИЛ ДАРЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА .ЗАПАЗИЛ Е ГОРАТА ЧОВЕКА ОТ КРАДЦИ ,А ГО ТЪРСЯТ .Я ОСТАВЕТЕ ТАЗИ РАБОТА ,АМИ МРЪДНЕТЕ В БАЛКАНА И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ЗА ТРЕПАНЕ.
10
9
 
4
 
! Отговори
bau преди 9 години
Какви са тези статии бе, кой го интересува, давайте нещо за великия Съветски Съюз, черно бели снимки, истории за ***, за икономическото благоденствие из Сибир и Чукотка...
9
0
 
5
 
! Отговори
Varma преди 9 години
Няма и да се появят заподозрени...
8
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом има 15 фирми веднага става ясно че добър ,честен и почтен.За какво му са на един толкома добър човечец цели 15 фирми ,като и една е достатъчна да си развива всичките бизнеси дето са му изписали.Всъщност основния му бизнес е врътки и кражби от държавни и обществени поръчки и други такива лесни и приятни неща.Иначе защо някой ще иска да му вземе бизнеса,ако наистина работи.То така е лесно-всички поръчки за теб и си голям бизнесмен
7
3
 
2
 
! Отговори
Цвинокио преди 9 години
Няма версии
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъй стана вече, Гербер като те похвали какъв "качествен" и "кадърен" човек си, никой не смее да каже лоша дума за теб! Обаче, тя мафията си знае че щом гербер те хвали, няма смисъл да те предупреждава, заплашва или бие! Айде стига толкоз!
5
2
 
6
 
! Отговори
какво да се каже преди 9 години
За умрелия или добро или нищо, но и шубето е голям страх. Нали има живи роднини, а и покровители.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки който убива природата , да се наказва по този начин !
3
1
 
26
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
От думите на раята излиза, че Серсемко Серсемков е бил ангелче и вече е на небето! От изказванията на отделните хорица личат станалите прочути по цял свят: българско лицемерие, липса на цивилен кураж, страхливост и гьонсуратлък. Особено много ме трогват думите на Емил Димитров. За Серсемко задължително Близашки трябва да обяви 1 седмица национален траур.
2
1
 
19
 
! Отговори
На съда всичко е ясн преди 9 години
Абе с две думи "Света вода ненапита"Той и този дето го е гръмнал точно това си е мислел.Пък може да е духа на някоя застреляна от утрепаната мутра гарга.
1
0
 
20
 
! Отговори
.... преди 9 години
Селото е Литаково не Лютаков !!!!