Раздадоха легла и матраци на пострадалите в „Аспарухово”

Дарението е със съдействие на районното кметство и БЧК
3
Раздадоха легла и матраци на пострадалите в „Аспарухово”
Снимка: архив Булфото

Пострадали от наводненията в „Аспарухово”, останали без покъщнина и имущество, получиха като дарение легла, матраци и комплект завивки. Дарението беше направено със съдействието на районната администрация и доброволци от Българския червен кръст. Това са хора, живеещи на улиците „Орел”, „Кирил и Методий”, „Белгород”, „Розова долина”, „Моряшка”, „Чонгора”, както и настатанени в общински жилища.

Още по темата
Общо 100 комплекта - легло, матрак и завивки, са дарени от международна благотворителна фондация. 30 от комплектите са изпратени на нуждаещи се семейства в Добрич.

От районната администрация в „Аспарухово” информират, че са осигурили работници, които да изнесат и натоварят обзавеждането, предварително складирано във физкултурния салон на училище „Любен Каравелов”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: наводнениеАспарухово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тези от улица Моряшка , не има трябват легла, а просто още някои друг язовир.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С тези помощи се върти голяма далавера.Вчера исках да даря нови одеяла,чаршафи и юргани.И от ЧК казаха че не са необходими вече.Днес покрай тази новина от друг сайт разбрах ,че приемат помощи само в пари и те купували нужното.А сега кажете как се определят фирмите от които се купуват нещата и дали не им се надуват цените.
1
2
 
2
 
! Отговори
в преди 9 години
е тия легла и матраци къде да ги сложат като нямат покрив?или във фургоните,като куче в колибка?скапана държава