Ден на траур в Бургас след трите жертви от потопа

Общината отмени събитията днес
8 сеп 2014 10:04,
5
Ден на траур в Бургас след трите жертви от потопа
Снимка: БТА

В Бургас днес е Ден на траур в памет на загиналите във водната стихия на 6 септември в областта. Две жени загинаха в местността "Отманли" край Бургас, а един мъж се удави в Приморско.

Още по темата
Община Бургас отмени събитията днес, а флаговете на площад "Атанас Сиреков", както и на входовете на града са спуснати наполовина. Това съобщиха от пресслужбата на общината.

Двама мъже - Николай Кирилов и Николай Градев, които помагаха при ваденето на хора от преобърнати автомобили и спасиха живота на няколко души, ще бъдат предложени за награда от кмета на Бургас Димитър Николов.

Огромното количество дъжд е една от причините за трагедията в Бургас. Обстановката в региона в момента е спокойна. По предварителни данни щетите в Бургаска област са близо 1 500 000 лева, каза кметът Николов.

От Община Бургас съобщиха, че се издирват други двама мъже, помагали при наводненията в Бургаско. Те обаче не са известни към този момент.

Кметът ги призовава да се свържат с него, защото им дължи благодарност и добрият граждански пример не трябва да остане анонимен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.