НАП-Варна продава на търг три автомобила

Колите са произведени в края на миналия век
12
НАП-Варна продава на търг три автомобила
Архив: Булфото

Три леки автомобила наведнъж продава на таен търг Националната агенция за приходите (НАП) във Варна. Този път става въпрос за "Опел Астра", "Рено Меган" и "Форд Фиеста". Автомобилите са произведени в края на миналия век.

Така например, фордът е пуснат от производство през 1995 година. Машината е на бензин и се продава с начална цена от 1500 лева. Депозитът за участие в търга е точно 300 лева, съобщават данъчните.

Другото возило, което искат да продадат от НАП, е "Опел Астра". Произведен е отново през 1995 година, движи се с дизелово гориво. Астрата е комби, а началната й цена в търга ще започне от 2000 лева.

Най-новата от трите возила е "Рено Меган". Колата е произведена през 1996 година. Началната й цена в търга ще бъде 1800 лева.

Всички, които искат да огледат колите, могат да го направят от 3 ноември до 7 ноември, в часовете от 9.00 до 17.30 часа, в паркинга на НАП, на адрес булевард „Осми приморски полк“ №128, съобщават данъчните.

Разглеждането на предложенията ще се извърши на 14 ноември от 14.00 часа в сградата на Териториална дирекция на НАП в града ни, на адрес булевард „Осми приморски полк“ №128.

Депозитът за участие в търга в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена се внася по банков път до 7 ноември, припомнят данъчните.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: НАПбизнесВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аман от глупости,те хората правилно са казали,има две сигурни неща от които не можеш да се измъкнеш/ смърта и данъците /
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смели цени.Дерзайте пичове.В нета подобни гробници са по 1000'1200 лв.При условие че не са прогнили ужасно много от ръжда.За опелягата е мн съмнително.Чак след 2001 вече имат неква защита.
7
0
 
4
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Хахах, коли на по 20 години за близо 2000 лв. Тези от НАП са доста нахални. Я да звънят на Надин и за старо желязо, тъкмо да не се пребие някой завалия с тези трошки.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аве, днес бегето, имам неколко тона грозде, става ли да ми публикувате обявата? Мерло от Карнобатско е със 21 промила захарност. Давам го на 45 ст/кг. Ако ми кажете, че това не е сайт за обяви, ще ви кажа че на сайта на нап има раздел за търговете и който го интересува - влиза и търси... Та за гроздето - айде че не остана. Имам договор с винпрома, ама реколтата беше добра и се яви излишък. За сериозни клиенти - коментар на цената според количествата :))))
5
0
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
На тези цени, за такива трошки явно нама кандидати. Ще е новина, ако някой се излъже да ги купи.
4
0
 
5
 
! Отговори
niki преди 9 години
Голяма новина ! Не се излагайте днесбеге
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати и статията....
2
0
 
4
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
Това реклама ли е?Някой с BMW може да се засегне:)
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а Цецомобила кога ще пуснат на търг?