Портних: Варна има нужда бързо от ново правителство

Проекти в града чакат държавна намеса, по думите на кмета
13
Портних: Варна има нужда бързо от ново правителство
Архив: Булфото

Варна се нуждае от сформиране на правителство, защото градът ни очаква много от централната власт. Това призова кметът Иван Портних.

Пристанището, автомагистрала "Хемус“ са само част от проектите, които имат нужда от държавна намеса, за да се помогне на Варна, твърди Портних. Според него държавата трябва да отпусне средства и за преодоляване на щетите след наводнението в "Аспарухово“.

Реално АБВ, “България без цензура” и “Атака” не събраха нужните гласове, за да имат депутат от Варна. Заради сложната система на преразпределение на мандати, гласове от чужбина бяха разпределени в града ни и по тази причина изброените партии имат народен представител от Варна, каза Иван Портних в качеството си на областен председател на ГЕРБ.

Портних твърди, че партията му се е превърнала във водеща сила в града и общините в областта.

Ние спечелихме изборите в 9 от 11 населени места в областта. Дори там, където кметовете са от БСП, като Провадия, Суворово, Долни чифлик, също сме победители, каза Иван Портних.

Той обяви, че резултатите на ГЕРБ във Варна са високи и спрямо тези в цялата страна.

Автор: Деян Михайлов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
zer преди 9 години
kato nema v bg, da si vnesat s mito ot nekoya blizka chernomorska strana :)
11
2
 
0
 
! Отговори
аз преди 9 години
Портних да види каква я сътвориха ,,майсторите'',които сменят старите плочи в центъра -криви грозни камъни ,които от сега изглеждат на от бай Тошово време.Да каже кой застрои плажа/буквално на пясъка/ на Фичоза.Стига е хвалил партията си.
10
1
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
Варна за съжаление е удушена от мутри и трибуквени формирования. Няма какво да се лъжем, че е добре! Щом хората там се самозапалват, всичко друго са празни и кухи приказки. И наводненията показаха една ялова администрация.Трябва ни правителство, което да има топки, за да премахне всички тези ***, навлеци и техните съмишленици! Наистина да се освободим най-после. От празни приказки сме я докарали до тук.Очевидно борбата трябва да е постоянна и повсеместна. Стига толкова спане и послушание!
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новото правителство да изхвърли този кмет не става нищо от него
8
1
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Всеки народ е достоен за управниците си. Варненци не правят изключение. След протестите, които свалиха ГЕРБ от власт и във Варна бяха по-многобройни от тези в София, варненци не зилязоха да гласуват на кметските избори, та ГЕРБ успя да пробута един некадърник за кмет. Никой не им е виновен. Докато Бургас върви нагоре, Варна върви надолу.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя разрухата на Варна тръгна от Кирил Йорданов.Той всяка година поместваше цяла страница във в.24 часа с откровенни лъжи-обещания.Заявяваше,че през 2007 година ще бъдат асфалтирани и третокласните пътища....А знаете ли че... в района на бризовете над паметника няма дори трошенокаменни настилки,няма сметосъбиране-линейка и пожарна след дъжд нямат достъп.Няма що беше "Най добрият град за живеене"
6
0
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Варна има нужда и от нов кмет, та да си оправи поне градския център с изронените плочки, че е срамота за третия по големина град и т.н. морска столица.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варна 2014, мръсно село с рзбити пълни с коли тротоари , клошари и ***.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има пред вид, че нещо са го стреснали и го чакат да им дава проектите и паричките
3
1
 
8
 
! Отговори
KLO преди 9 години
VARNA GRAD NA MAFIATA-GRAD NA GERB.DNES EDIN OBSHTINSKI SAVETNIK BIT OT MARESHKI.GOSPODIN KMETE ZASHTO MALCITE,VZEMETE ONOSHENIE PO VAPROSA.ISKATE BARZO NOVO PRAVITELSTVO , OT KOETO ISKATE MNOGO PARI.TEZI PARI V CII RAZE SHTE OTIDAT ,NA KOI FIRMI SHTE BADAT PODARENI.
2
0
 
16
 
! Отговори
avg преди 9 години
Като те видяхме тебе как реагира при наводненията, е кристално ясно, че трябва ново правителство. В противен случей незнаеш какво да правиш и няма кой да ти върши работата!
1
0
 
12
 
! Отговори
ISTINA VI KAZVAM преди 9 години
VARNA IMA NUGDA OT EDIN PROKUROR S RAZSHIRENI PALNOMOSHTIA,SPEZIALNA POLIZIA,ZA DA PROCISTI GRADA OT MAFIATA I POLITICESKIAT I SLUGINAG.VAV VARNA VECE NE SE DISHA SVOBODNO,INACE SE RABOLIAVAT OT ANGINA .