Кюстендил и Дупница пратиха географска карта на Бат Сали

Чакат оставката на депутата от ДПС
18
Кюстендил и Дупница пратиха географска карта на Бат Сали
Протести срещу Александър Методиев в първия ден на НС. Снимка: архив, БТА

Кметовете на Кюстендил и Дупница са изпратили актуална географска карта на Република България на депутата Александър Методиев - Бат Сали, съобщиха от пресцентъра на Община Кюстендил.

Още по темата
Картата е адресирана до "порочно заклелия се, поради липсата на морал и наличието на аномалии в Изборния кодекс и заявил пред цялото общество: Кюстендил и Дупница не са България", се казва в съобщението.

В първия ден на НС, когато имаше протести срещу мандата на Методиев от Кюстендилско, депутатът заяви, че няма да се откаже от мястото си и добави, че Дупница и Кюстендил не са цяла България, така че протестът не го притеснява.

От пресцентъра на общината посочват още, че очакват оставката на Бат Сали, "след като се запознае със селищата в границите на Република България и констатира несъстоятелността на изявлението си".

В съобщението се посочва, че напускането му се очаква "заради шокиращата му арогантност, несъвместима с място в Народното събрание" .
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Краси преди 9 години
Хсвалт във власта си остава хасвалт.
12
0
 
4
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
Точно тоя *** стана народен представител. С колко ли ромски гласа е подсилил резултата на ДПС и това ли е "цената" за тези гласове. Нямам нищо лично против турци и *** (може да е рядко, но и сред тях има читави хора), ама точно този е срам за България.Бат Сали да бъде разследван. Бая трябва да обяснява за частното енерго, което имаше.
11
0
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 9 години
"Едно магарета тури за кандидат, и магарето ще ти избера , майка му ста*а" - думи на Бай *** от преди 100години . За жалост от тогава до днес не сме мръднали в правилната посока
10
1
 
3
 
! Отговори
FES преди 9 години
DO LEVKI SELAM OT OSMAN AGA
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кукуzlobno sashtestvo,i rusnaka ne vi iska shtoto ste neblagodarnici,zlobno 4ervey4e
8
2
 
4
 
! Отговори
куку преди 9 години
Гащник, много си под мен, свий се в дупка и мри.. сплесканяк... Безплодно недомислие..
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кукуMay ti si na iz4ezvane tsarvul
6
2
 
6
 
! Отговори
куку преди 9 години
Разбрахме те, резан!!! Други въпроси имаш ли, преди да изчезнеш ?
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БЪЛГАРКАRasiska gadina i nie sme ravnopravni grajdani na taya mila nasha RODINA BULGARIA i ako az sreshtna nqkoy da mi kaje na liceto da me goni ot rodinata mi jalna mu mayka razbrahte li....!!
4
4
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 9 години
ЗА 3 АЗ СЪМ ЖЕНА., НО АКО ЗНАЯ ОТ КЪДЕ ПИШЕШ И В КОЯ ДЪРЖАВА СИ - ЖАЛНА ТИ МАЙКА , ЧЕ И БАЩА. И ПИТАМ ТИ /ПИША НА ТИ/КАТО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ БАБАИТ ЧИЙ ГО ТЪРСИШ ТАМ , ЧЕ И КАКВО СИ НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ?! КОГАТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ РАБОТИЛИ И СА НИ УДЪРЖАЛИ ДАНЪЦИ ЗА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕНО ТОВА, КОЕТО ВИЕ БУТАТЕ ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ СИ БИЛ В ПРОЕКТАНТСАКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БАЩА ТИ/ С ВДЕ ДУМИ В ТЕС-ТЕ.
3
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DO 1 I 2 Sikerim haa to i vie ste malcinstvo ve4e
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вън малцинствата от управлението на държвата със закон! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ............. ................. Дa живеят зaд кулисите нa истог, зaпaд, север, юг
1
4
 
17
 
! Отговори
Левски преди 9 години
вън малцинствата от управлението на държвата със закон! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!