Петима пострадаха при взрив на газова бутилка в автосерзив

Те са се отървали с леки изгаряния в областта на ръцете и лицата
Обновена: 11 ное 2014 12:34 | 11 ное 2014 12:00, Камелия Цветанова
8
Петима пострадаха при взрив на газова бутилка в автосерзив
Снимка: Булфото, архив

Петима са пострадали при взрив на газова бутилка в Айтос, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

Инцидентът е станал вчера около 20.00 ч., в автосервиз на айтоската улица „Тодор Мангъров”, собственост на 54-годишен мъж.

Установено е, че в сервиза 30-годишен мъж с инициали И.К. от Айтос е извършвал ремонт на собствения си лек автомобил „Ауди А 8” с бургаска регистрация.

По време на ремонтните действия се възпламенила газовата бутилка и е възникнал пожар. Огънят е потушен от 30-годишния мъж.

Пострадали са петима, приятели на И.К., които били в сервиза по време на ремонта. Потърпевшите получили леки изгаряния в областта на ръцете и лицата, но са без опасност за живота, прегледани са и освободени за домашно лечение.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Айтос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
NoName преди 9 години
До всички, които влагат усилия в разсъждение, но не и във внимателно проучване на наличната информация:Питам аз: Къде е упоменато, че "гръмналата" газова бутилка е от газова инсталация на лекия автомобил?До завеяните шматки от DIR.bg: 'Що не си четете текстовете, които "мъдрите"? Гарантирам ви, че дори и при едно прочитане, ще си намерите поне 80% от правописните грешки.А относно дезинформацията и драматизацията нямам думи.Половината от информацията в статията е невярна.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ауди А8 с газова уредба- ха, ха, ха! Смях! И сигурно се има за хай лайф. Пък и Аудито може да е на 1 месец(едва ли - никой няма да му слага газ) или на 20 години - започват да правят модела през 1994г. Представям си го на магистралата как лети с 160км/ч със старата бангия за 5000лв и присвятква отзад с фаровете и псува като мъж. Хубаво, че са се отървали де! Сег ще знаят, че газовата бутилка не е за предпочитане, ако можеш да си го позволиш де. :) Иначе тарикатлъкът няма почивен ден.
5
7
 
4
 
! Отговори
демократ преди 9 години
На всяка газова бутилка подобно на цигарите трябва да пише:Руския газ е вреден за здравето и живота на Вас и околните и за вашето имущество.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
научете се да пишете :)
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ауди А8 с газова уредба ! Яко !
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Взрив или възпламеняване? Има доста голяма разлика, ама нали търсите сензация..
1
0
 
8
 
! Отговори
ясен преди 9 години
автосерЗИВ :))))))))