ГКПП Капитан Андреево осъмна под вода

Пунктът временно е затворен, трафикът се насочва към "Лесово"
11
ГКПП Капитан Андреево осъмна под вода
Снимка: Булфото

ГКПП "Капитан Андреево" е наводнен от полунощ и временно е затворен за леки и за тежкотоварни превозни средства, съобщават от агенция "Митници".

Тежкотоварният трафик се пренасочва към митническия пункт "Лесово".

Водата на места стига до метър дълбочина в резултат на проливните дъждове в Южна България през изминалата нощ. Митничарите са върнати от работа тази сутрин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Входът на ЕС затворен, това е позор за !цивилизованият! свят,защото българите сте в него.От кредене очите не ви виждат какво правите.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно, ние ще обвиним ЕС и руснаците. Това е американският план Ран-Ът. Нали така, драги ми кратунки?
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде пак наводнения. Десетилетия наред не се научиха скапаните посткомунистически отрочета, че една инфраструктура трябва да се подържа. Защо пак не са почистени коритата на реките, деретата, дигите, язовирите. Всеки сезон при всеки един дъжд си говорим едно и също.
3
2
 
9
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Аз разбирам да се случва за първи път, добре, ама колко пъти вече? Нали уж старото правителство нищо не правеше по тези въпроси? А сега новото? Пак хора под вода, майната му на пункта, но 100% ще има много бедстващи хора... Ще получат по 300лв еднократно и толкоз.. Въпроса не е да раздаваме помощи, да строим нови къщи и т.н.! Въпроса е да има превенция срещу такива неща и да не се допуска да де случват!!! По изборите ходиха да "помагат" на бедстващите хора, сега ще отидете ли Г-да Управляващи?
2
1
 
14
 
! Отговори
пинко преди 9 години
ЗА 25 ГОДИНИ ПАЛИХА РЯЗАХА ГОРИ НАЙ НОВОТО ОТ ЕВРОПРОГРАМИТЕ ДАВАТ МИЛИОНИ ЗА ЧИСТЕНЕ НА ЯЗОВИРИ И РЕКИ ОТ 4 ГОДИНИ))нищо случайно няма
1
2
 
38
 
! Отговори
инженер-пенсионер преди 9 години
Продължавайте да изсичате горите и положението съвсем ще се оправи . От няколко години се вижда накъде отиват работите , но не ще крадем . Човек да настъпи един път мотиката е грешка , но два три пъти е пълна простотия и неграмотност . Така , че няма на кого да се сърдим освен на нас . Единия тарикат гледа риба в язовирите и друго не му пука , другия тарикат сече трупи без пари. Е другари тарикати сега защо ревете .