Ром получи условна присъда заради малка булка

21-годишният мъж и момичето имат и дете
24
Ром получи условна присъда заради малка булка
Снимка: архив Булфото

21-годишен ром от Каменар получи условна присъда за това, че заживял на семейни начала с малолетно момиче. Това е поредното дело от този тип, гледано във Варненския окръжен съд и досега всички присъди са били условни.

Още по темата
Стефан Тодоров призна пред магистратите, че през месец август 2013 г., като пълнолетен, без да е сключил брак, заживял на съпружески начала с малолетно момиче, което тогава още нямало 14 години.

Двойката заживяла съвместно според традициите на етническата си общност, като през лятото на миналата година  им се родило дете.

21-годишният младеж е с чисто съдебно минало. След постигнато в съдебна зала споразумение, той бе осъден на 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: роммалолетнаВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
21
 
! Отговори
Къркорий преди 9 години
Значи етническите "особености" са вече над закона, така ли??? Етнос да си в тази държава, всички особености са ти позволени, да го д.хат редовните граждани! Отврат...
14
0
 
15
 
! Отговори
Соц.служби в САЩ преди 9 години
отнемат децата, създадени от родители под 18 г.Редно е това да се прави и у нас.Предлагам и друго: Вече изнемогваме да хрантутим децата на здрави, млади ***. Затова, децата, отнети от непълнолетни родители, да бъдат давани за осиновяване от чужденци. "Малката" майка - в ТВУ за малолетни ***, щом като правят секс, за да получават пари, макар и тези пари да са от нашия джоб. Ако бащата е пълнолетен - затвор, ефективна присъда!Секне ли келепирът, ще секне и мърсуването с малолетни!
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво? НИЩОНяма ефективно наказание, има детски надбавки за "малката булка" и за роденото от нея дете, има майчински за "малката", три пъти в годината и се полага по една солидна сума за храна и отделно - целеви помощи.Добре си е направил сметката 21-годишният младеж "с чисто съдебно минало"! Ще има и папо, и парички за цигари и ракия, и безплатен секс с "малката".А ние ще плащаме!
12
8
 
0
 
! Отговори
giayri -gnysen преди 9 години
11;---ne boise be koi shte ti istrie komentara viz samo kakva gracia i kakav krasiv podbor na re4ta prosto genii;nai gnysnoto neshto ns cialata planeta e giayr4eto nedonoseno iprodazno a na vsi4ko otgore i neshtasno ot tova 4e zive e v sopstvenata si darzava
11
12
 
1
 
! Отговори
xan asparyx преди 9 години
До Анонимен; 15 ;- az pak pomnia maikati oshte na 10 godinki lapashe pishki i se klecashe za bonbon4eta'''''
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз живея близо до "махалата" и имам наблюдения от първа ръка: около 95% от *** раждат преди да са навършили 14 години, което означава че е забременяла като е била на 12 или на 13 годишна възраст, но най вероятно има полови контакти в още по ранна възраст, но за сметка на това няма осъден нито един *** поради "културни особенности" ,НО ако си българин ще бъдеш съден за ПЕДОФИЛИЯ според НК...иначе пред закона всички сме равни, но някои са по равни ;)
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Решението на съда би било смешно , ако не беше позорно !
8
1
 
34
 
! Отговори
Илиян преди 9 години
Добре, нали уж пред закона всички са равни, как така "според традициите на етническата си общност"? Ми според традициите на нашата етническа общност, лова на ц*гани е тачн обичай. Хора тези се подиграват с нас жестоко!!!
7
1
 
23
 
! Отговори
Deutsch Zigeuner преди 9 години
До vargтуй е бившето "***"! сега му смениха името, че е било срамно, пък във всички останали държави по света, продължават да си ги наричат най-безсрамно "***"! демек, като е "ром", вече няма да прави "***" работи, а само ромски! лошото е, че ще ми изтрият коментара, защото има свобода на словото!!
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такова нещо и в животинският свят го няма
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влезе ПФ фронт във власта и ги натиснахме ***. Браво пак ще гласувам за вас
4
0
 
23
 
! Отговори
mery преди 9 години
Защо ни са изобщо закони и съдилища? Давайте да живеем всеки според етническите си традиции и готово!
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Родителите на момичето заслужават по-голяма присъда!
2
0
 
41
 
! Отговори
3456 преди 9 години
Тоест, тук педофилията е почти законна. Браво на българския съд!
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЖИВА ДА НЕ БЯХ