Паднали скали затвориха отново пътя Кричим-Девин

Десетки тирове и автомобили останаха блокирани
12 мар 2015 14:45,
9
Паднали скали затвориха отново пътя Кричим-Девин
Снимка: Dnes.bg

Няколко тона скална маса затвориха отново пътя Кричим-Девин на километър след Кричим, съобщи кореспондент на Dnes.bg.

Инцидентът стана минути преди 12 часа. Прахта и скалите са затрупали пътното платно и са блокирали десетки тирове и леки автомобили. Движението по пътя е напълно преустановено.

"От няколко часа сме тук и никой не е започнал да разчиства. Блокирани сме, защото дори обходният път през Пампорово е забранен за тежкотоварни автомобили", разказа пред Dnes.bg eдин от шофьорите, попаднал в калния капан.

Срутването е станало на същото място, на което над 10 000 тона скали затрупаха миналия месец пътя за Родопите.

Част от блокираните шофьори прекосиха пеша скалите и се запътиха към Кричим, защото нямат храна и вода.

"Причината вероятно е ерозия на скалите", обяви пред изданието ни кметът на Кричим Атанас Калчев. Според него разчистването ще продължи най-малко до утре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: пътскалиКричим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турчилята се *** да секат !
4
2
 
6
 
! Отговори
инженер-лесовъд преди 9 години
Другари и депесари вижте снимката на срутилите се камъни . Няма и следа от дърво или храстче . Така , че продължавайте да сечете дърветата и да зарибявате язовирите и после чакайте държавата да ви бърше з...а. Съвсем скоро ще ревете от наводненията . Пак вие сте виновни , защото кадрите на БСП и ДПС са необразовани и нищо друго не могат да вършат освен да секат незаконно и да гледат риба в язовирите . Айде хаирлия да е на наводненията .
3
0
 
2
 
! Отговори
kasmet преди 9 години
taman otivah da kupuvam kamani za ograda na livadite - pred mene edna gramada bez pari me chaka :-) :-) :-) :-) :-) :-) silata na jelaniata :-) :-) :-) :-) :-) :-)
2
3
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 9 години
Пътищата струват скъпо; нали не ядяхте асфалт, разбирачи! Сега правителството виновно...знаете ли колко струва укрепване на срутище или свлачище? Питайте хидроинженера А. Доган защо Цанков камък е 2 милиарда? Вместо да секат горите и да строят джамии под път и над път, ДПС трябваше да поддържат пътищата в Родопите с данъците на цяла България, но не! Помните ли след евроизборите, когато се изравниха с БСП, как Местан коментира успеха? Че "освен цяла България, сега и цяла Европа ще гледа Родопите
1
5
 
17
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Изринали камъните,ама не обезопасили за друг път!!Ах ,пари усвоени ГЕРБ-ерски.Абе душици ми ако и двата пъти имаше коли там,какво правите?