Пазарджик на протест срещу ромските сватби

Искат наредба да забрани шума
25 мар 2015 08:57,
56
Пазарджик на протест срещу ромските сватби
Снимка: Reuters, архив

Днес жителите на град Пазарджик излизат на протест срещу ромските сватби и шумните и пищни им тържества, съобщава Нова Телевизия.

В градът е създаден инициативен комитет, който настоява да бъде приета наредба, забраняваща шума. В Пазарджик са убедени, че това може да се случи, като посочват подобни наредби, действащи в Бургас и Шумен.

Въпросът обаче е дали наредбата ще се спазва. Преди време обаче в Бургас полицаи, отишли да прекратят подобно тържество, пречещо на няколко хиляди души, бяха пребити от сватбарите.

Протестът в Пазарджик ще бъде пред общината под формата на мирна демонстрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
16
 
! Отговори
До aze преди 9 години
Как мислиш, че ще реагира някоя ромска махала,ако по някаква случайност реши в рамките на един ден да не пуска музика или само вътре в къщите да пускат музика,но съвсем тихо.А в същото време аз отсреща да си извадя мощната уредба на балкона и да надуя до крайна степен музика от Бетовен?Как мислиш,че ще реагират ромите на музика от Бетовен, която гърми, та чак стъклата на прозорците им да треперят?Ние искаме нощем да спим, защото денем работим, а децата ни учат - как да стане при такъв джангър?
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
затова трябва да се вкарат в резервати и да си пускат там музиката денонощно,ежедневно и целогодишно....
22
21
 
2
 
! Отговори
aze преди 9 години
E zashto zlobeete tolkova che horata praznuvat?.. Bila sum na takava svatba i sa mnogo po-zabavni, kulturni i iskreni ot nashoite, bulgarskite.Ostavete horata na mira da si praznuvat v mahalite!
21
4
 
16
 
! Отговори
Ха ха, изтрили са преди 9 години
коментара ми 26, озаглавен "Проблемът има решение", защото не употребих думата "ромки". Затова го повтарям:Като гледам тези яки ромки на снимката и си мисля как ще им приляга по една мотика.Никой не ни е крив, че даваме наготово от парите на данъкоплатците на тези яки млади хора, след като можем да им посочим работа, която те са в състояние да вършат.Освен това, в изтрития коментар предлагах също и детски надбавки да се дават само на по 2 деца в семейство и то на всички деца в България.
20
4
 
1
 
! Отговори
Корекция преди 9 години
Ще им приляга ПО ЕДНА МОТИКАНе знам как стана това сливане на думи по-долу в коментар 26
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дрън дрън ярина като стане 22.00 и много шум да ве се вдига какви разпоредби ощи искат може би писмо от Обама.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха еми да ги бият бе нали туй им е работата да ядат бой заради другите граждани.
17
4
 
18
 
! Отговори
Имаме евродепутати преди 9 години
Те алармират ли Европейския парламент в случаите, при които една малцинствена група тероризира всички останали, а властите я закрилят?Ако евродепутатите ни досега не са направили това, защо ги търпим, а не сме поискали отзоваването им?!
16
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1. Ако в САЩ имаше пребити полицаи, поне 50 от сватбуващите щяха да бъдат застреляни на място, а останалите участници - или до живот, или със смъртна присъда в зависимост от това какви са законите на съответния щат.2. При работещи нормално социални служби, семейството на всеки, който си е позволил да финансира пищно тържество, ще бъде лишено от социални помощи и надбавки.3. Никой не ни е крив, че избираме за депутати мухльовци, които гласуват мухльовски закони и не смеят да ги променят.
15
12
 
4
 
! Отговори
asan преди 9 години
bulgarite za poreden pat dokazvat che sa heitari
14
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво значи това "пазарджик"? Пазар знам какво е, но пазарджик?
13
5
 
9
 
! Отговори
акуд преди 9 години
оз кмета т. попов е подкрепян от същите малцинства и нищо банк *** да направи за Българите. само арлин антонов ще вкара ред в маалата както преди десет години
12
4
 
22
 
! Отговори
PZ MAN преди 9 години
Едно време след акцията,си седяха кротко в маалата,,с месеци не излизаха,а сега по центъра на града се разкарват с златни ланци,,злато се продава на всеки ъгъл,,и гсм и,ходат като директори,,ако мине някой и погледне веднага шшш батка нещо искаш ли..а относно музиката невярваме да спре,,лятото е ад..
11
5
 
25
 
! Отговори
nikonik преди 9 години
Едно време в Красна Поляна , когато има сватба във Факолтето по кварталните улички привечер като няма много хора се чуваше един глух тътен, който имаше нещо зловещо в себе си. Усещането беше пробудено чувство на десетки хиляди години човешка еволюция, когато едно племе се готви за нападение. Това беше чувството, че диваци нападат ......
10
4
 
9
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
"и шумните и пищни им тържества" Ама научете се да пишете бе хора!
9
3
 
29
 
! Отговори
akud преди 9 години
кмета на пазарджик е ман*ал. няма да има резултат .......арлин антонов показа как се прави преди десет години
8
2
 
15
 
! Отговори
Асан преди 9 години
Що бе бате-е-е ,на нас ни е весело и се веселим ба,на вас кат ви е тъжно ,тъгувайте си бе,ние не ви пречим :))
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Хелзинска талибаните и те имат запазени традиции от едно време. да режат главите на неверниците. и тях ли ще зашитиш в страсбург. традиции или не има закони които трява да се спазват.
6
6
 
22
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Все още ли се надява някой,да си върнеме подарена и продадена БГ....изгубена този път безвъзвратно! И ако не унищожим буквално управляващата ***,ще изчезне и последната малка надежда....
5
3
 
39
 
! Отговори
bb преди 9 години
Какъв мирен протест??? Докарайте танковете,,,,,