Ново зверство: Убиха с тухли домашно куче

Животното било премазано до смърт в двора на стопанина си
6 апр 2015 16:30,
94
Ново зверство: Убиха с тухли домашно куче
Снимка: архив Булфото

Поредно зверство над животно – домашно куче е било убито по особено жесток начин в село Пирне, Айтоско.
Четириногото е било премазано до смърт с камъни, тухли и дървета в двора на стопанина си, съобщи „Дарик“.

Още по темата
Зверството е било извършено в петък вечерта, убийците са неизвестни. Кучето е три-четири годишно и е било пазач на необитаван имот на Младен Костадинов.

Собственикът е подал сигнал в полицията днес, след като пристигнал в селото. Той не е живее в Пирне постоянно и през почивните дни къщата е необитаема.

Образувано е досъдебно производство и в момента продължава разследването.

Премазаното с тухли куче е поредното зверство на човека над животното в Бургаско през последните дни. Преди около седмица в село Брястовец мъж зарови кучето си живо в земята, но остави главата му отвън, за да диша до смъртта си.

На 5 април пък в местност край Ахелой, по информация на полицията, домашна крава е била разстреляна в областта на вимето и оставена да умре.

От местната зооинспекция заплашиха още преди година, че нехуманното отношение към животни ще се наказва  с големи глоби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
Berserker преди 9 години
do vlady"Браво. Нагли лаещи *** трябва да се убиват безмилостно. Както и мяукащи посред нощ котки."Bravo be sme6nik, to sre6ty bezza6titni jivotni vseki moje se pravi na maj, q si dai adresa da te vidim kolko si maj a??? Kolko boklyci ima po tazi zemq boje.........
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия околоморски герои руснаците ша ги опраат. Малко търпение
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvoto sa napravili tova da gi stigne...izvergi nechastni...
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PRAVILNO--HORATA NE MOGAT DA SPIAT.
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
жалко за кучетоа какво да кажем за милионите българи с подобна съдбаили за журналистите това е тема табу
42
1
 
22
 
! Отговори
me преди 9 години
Жестокостта си е жестокост независимо дали е към човек или куче. Ако не се накаже и спре своевременно следващата стъпка е да се приложи върху човек. Така се раждат психопатите серийни убийци. Късат крилца на мухи, после крака на кучета, а след това на жени. И т.н. В БГ вариант, обикновено жестокостта се насочва към съпруги и деца. Жалко е, че хората не го разбират. Жестокостта няма граница и не се лекува от само себе си.
41
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оскотял от простотия и злоба народ!!!! Човек ,който е способен на подобно нещо към животно има всички предпоставки да направи същото и с човек, с едно дете, което му бере черешите или му счупи прозореца с топка. Такъв го застрелвам и после ще го питам кой е. А всички, които мълчаливо и безхаберно наблюдават всичко това са съучастници и не по-добри.
40
5
 
14
 
! Отговори
Стивън преди 9 години
Аз съм твърдо против такива неща, но има едно много странно нещо. Почти всички казват, че човек способен да извърши такова нещо, е способен да посегне и на човек и е болен мозък. Ами всички ловци посягат на животни. Излиза, че и те са болни мозъци. Тогава защо имат оръжия? Странно общество!
39
10
 
20
 
! Отговори
Злати преди 9 години
Същите тия психично болни след това трепят и хора. Кога ще влезне това в празните кратуни на полицията ни.Доказано е, че някой, проявил или проявяващ агресия към животни, прави същото след това и към хора. И затова хората превантивно го наказват, преди да е станало късно.А тук още се чудим дали да имаме зоополиция или не.
38
19
 
25
 
! Отговори
без ценности преди 9 години
Ако бяха убили човек с тухли, нямаше да пишат такава подробна статия и нямаше да има толкова коментари.
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако нищо не е било обрано от имота е много вероятно кучето много да е лаело и някой да е изчаткал и да го е пребил.Макар че обикновено в такива случаи комшиите просто хвърлят някой кренвирш с антифриз.
36
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този който причинява болка на животно е способен да нарани и човек пазете се от такива болни мозъци
35
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този проблем не трябва да бьде на дневен ред.Най-важното в момента е заробването на дьржаватас непосилен вйншен дьлг, който никога няма да можемда изплатим и по този начин ще бьдем роби на запада завинаги.
34
8
 
14
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Не искам да чета повече такива новини! Или направете така, че тия гадни зверства да престанат, със закон, и насилието над животни да е наказуемо, не само с глоба, ами и със затвор, или просто спрете да пишете тия гадости! Това със заровеното куче, и оставената му навън глава, не мога да го разбера, и с простреляната във вимето крава, също. Че те такива *** за какво изобщо мърсят света със присъствието си?
33
3
 
2
 
! Отговори
яаижуж преди 9 години
До Анонименайде още един примитив бърка хипитата, кучкарите и т.н. с това на какво ментално ниво е самият той.
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да си обясня разделението на лишаването от живот на "хуманно" и "нехуманно". Има обществен етикет и истински болните мозъци обикновено странят драстично от него, като например да запалят животното, или да го заровят живо, както беше описано - т.е. развиват въображението си в садистична посока. В случая става дума не за зверство, а за обикновена груба агресия, съчетана с желание за грабеж. Новина от ежедневието.
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 26не бягай от отговора за това на колко години си, в него се съдържа истината за позицията ти.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди години, преди 09.09.1944 година е имало хора в селата По няколко кучета в дворовете. За това хората са си оставяли къщите отворени, защото крадците нямат шанс , да се скрият от кучетата и да не бъдат видяни от хората.
29
5
 
12
 
! Отговори
до 42 преди 9 години
Ах ,нежната душа,европейката с нейното общество/друг е въпроса къде е то/ била отвратена!!!!!!Хиляди българи живеят по-лошо от кучетата в България вече мадам!!!!!!Без да е куче,едни *** пребиха в мола бездомник!!!!!!Това не е ли по-отвратително????Кое е по-ценно,човешки или кучешкият живот в България????
28
4
 
12
 
! Отговори
СОТ 1600 преди 9 години
Този Малден ползва песа за почти-безплатен СОТ. Едва ли го обича кучето, колкото будалите-кучкари или алчните еко-кучофили. В случая някой е извършил хулиганство като е повредил чужда собственост (ако е негов песа-плащал му е данък). Все едно алармата се е включила по погрешка и вие няколко часа и на хората им писва и мятат камъни да я спрат, защото нямат нерви да чакат да й свършат батериите. А по-вероятно е алармо-песа да е излизал извън имота и да е притеснявал хората и да е цапал...