Работниците от хотела може да са в асансьорна шахта

Екипите имат надежда, че може да открият мъжете там
Обновена: 9 апр 2015 14:24 | 9 апр 2015 14:06,
32
Работниците от хотела може да са в асансьорна шахта
Снимка: БТА

Спасителните екипи са достигнали до асансьорната шахта на хотел "Вероника" в "Слънчев ден", обяви пред "Фокус" Купен Пашов, директор на "Гражданска защита" към община Варна.

Той посочи, че надеждата на екипите са едно от местата, където биха могли да се скрият тримата работници да е там. Към момента обаче няма и следа от работниците.

Още по темата

"Издирването продължава", каза Пашов.Припомняме ви, че при инцидента загина един човек.

Хотелът в комплекса "Слънчев ден" се срути снощи, докато в него е имало строителна бригада, която е трябвало да събори сградата, за да се построи жилищна кооперация. Хотелът не е действащ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В една ограбена до шушка държава от мутри и политици където народа е зверски изгладнял произществията често се случват както се казва за няколко килограма джелязо Така е на обикновените хора е дадено да избират между глада и смърта! Таака е в мината така е в складовете за утилизация на боеприпаси! Нека крадливите политици и олигарси си увеличават щвейцарските сметки
16
0
 
3
 
! Отговори
?!? преди 9 години
В тая фирма Планекс имат опит в това да карат работниците да лъжесвидетелстват и повечето им трудови злополуки минават за битови инциденти със затворените очи на Инспекцията по Труда Варна. И сега вече ги принуждават да лъжат, че е имали заповед да не се влиза в обекта защото бил опасен! Но нека преди да изнудват хората да си помислят че тези без трудови договори какви им са и какво правят там, че да им заповядват? Само с полиграфия да свидетелстват работниците.
15
0
 
3
 
! Отговори
Фози преди 9 години
Ето го "господин Георгиев", дето им е рекъл да влизат и да режат - g.georgiev***digging-bg+359 888 773 583 +359 888 552 562
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато държавата не си е на мястото ще измислят глоби от по 200 лв., за да се оправдавят, ще умират хора, които работят за жълти стотинки. Масово се работи без осигуровки и при лоши условия.
13
1
 
2
 
! Отговори
hasan agata преди 9 години
До Култоролокne se pudigravayte s jivuta na hurata sigani tuirsi cishki sa huravasta mayka bulgarskamrisnasiganite umirame ut glad nima nema gladni prusti bulgari du kide ni dukaraha upravlyavastite
12
0
 
10
 
! Отговори
Култоролок преди 9 години
Ромите сами са предложили; Бутаме сградата бате, ама джилязото за нас!Иначе не виждам кой би рискувал да ги накара да маат с чуковете по колоните!
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В асансьорната шахта са намерили др. Гергов шеф на БСП Пловдив да дава указания как да работят без да пострадат работниците.
10
6
 
17
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
Знам, че ще има минуси но съм прав. В България няма почти никакви професионалисти в каквото и да било.
9
1
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Изведнъж всички са с нови работни дрехи и каски на главите
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Събаряли "Вероника" на ръка, за да излезе, че е паднал сам? На практика за хотела е била подготвена познатата схема, по която бяха построени не е една и две луксозни вили в Морската градина на Варна. Поради забраната за строителство там собствениците масово вадеха разрешителни за ремонт, по време на който сградата не "издържаше и падаше", за да бъде вдигната на мястото и нова и модерна...
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Носещи стени и основи се бутат най-накрая!!! Много работа е но ако съкратиш работата резултата е ясен КЕ ТИ ПАДНЕ НА ГЛАВУТО!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успяла е бригадата! Съборила е сградата!
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната фрма спечелила търг за нещоси,а после наема подизпълнител,който пък от своя страна наема трети имащ навици да върши нещо си полу законно,спестявайки данъци и възползвайки се от мизерията на бачкаторите!Вместо Боко и реформаторите цял ден,да ми обясняват,колко хубаво било да си овчар,да вземат и да стиснат подобни сиви и полу сиви фирми за гушата!Нима Калфин не знае,как се плаща-осигуровки на минимална и пликчето отделно?! После трай коньо за 1200 пенсия ......
4
0
 
11
 
! Отговори
Ганьо преди 9 години
Бутането на солидни сгради е сложна работа!!!! А те айде да влезем всички вътре да отрежем основната колона и що ни падна сградата на главата!!
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в нашия блок една беше тръгнала да реже носещата колона да си разшири пространството !
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА НЕ БУТАТЕ НОСЕЩИТЕ КОЛОНИ А ВЕРОЯТНО И СТЕНИ АКО ИМА ТАКИВА :D
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тогава проверете асансьорната шахта.