Слънцето напече, готвят чадърите по плажа

Във Варна тече трескава подготовка за летния сезон
16 апр 2015 10:25, Красимир Ангелов
34

Снимка: Булфото

Времето в последните дни се стопли значително и на много места по морето започна подготовка за предстоящия летен сезон.

На варненския плаж временно наети работници започнаха да плетат плажни чадъри, които ще бъдат използвани от туристите през лятото. На други места също тече трескава подготовка за новия курортен сезон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: мореплажВарналято 2015
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той пазара най-точно определя кое е хубаво и кое не . Значи и тези горе над варненския плаж явно са луди щом искат 2 млн лева за къща с басейн . И о чудо , има луди които им плащат за тях ! Лош пазар , такъв ...ахахахаха
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе ходете си на село в Гърция бе кой ви пречи ? То ако във Варна бешe гадно нямаше целия мин. съвет да е във Евксиновград всяко лято .
29
4
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 9 години
Ами защото е безплатно бре, варненче, защото е на държавни разноски. Шамар да е, аванта да е, стар селски лаф.
28
4
 
9
 
! Отговори
Бг Турист преди 9 години
Мисля, че ви казах вече - не съм платен, безплатно си ви мразя. Между другото, не знам дали знаете, но Плевнелиев има голяма вила в Гърция. Сигурно щото е гадно там. Колкото до тоя, дето нарича Гърция селска и си мисли, че ни е яд, понеже той не ходи там - отдавна не бях се смял така!
27
1
 
7
 
! Отговори
ВОЙН АТАКИСТ преди 9 години
Волен ни е обещал ваЛчери за почивка в Крим. А той ще ходи във Варадеро.
26
5
 
8
 
! Отговори
Мукавей преди 9 години
До варненецАбе, като те кефи, стойте си с Боко, Цвинокио и *** във Варна. Пък щом точно тия тримата са ти еталон за разбирачи, ясно е колко ти е акъла. Иначе голяма част от българите, отдавна са отсвирили българското черноморие, защото го съсипахте от алчност и простотия.
25
6
 
5
 
! Отговори
варненец преди 9 години
Абе като е толкова лошо във Варна , зашо Боко Тиквата е всяко лято тук на почивка ,ммм? И Цвинокио , а *** стоя цял месец тук , че ако не и два .Или те нищо не разбират от море , нали така ... ??!
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да се наакате от яд па няма да ида на море в селската ви Гърция
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плетени писачи смешни плюят бг черноморие . Поне си проверявайте опорните точки , Кранево е 40 км. от Варна !
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да стягат каквото си искат, няма сила която да ме заведе на нашето море. Все пак харча своите пари и искам да се кефя, а не да се дразня от малоумщина.
21
6
 
3
 
! Отговори
пич преди 9 години
Да не съм беден, че да ходя в Гърция. Всяко лято съм 2 седмици някъде из Европа, обикновенно Лондон, и после поне месец на морето. За последните 7-8 години мисля че на Слънчев бряг съм спирал само веднъж за няколко часа, просто не е за мен, ама който го кефи да си ходи, няма лошо.
20
0
 
13
 
! Отговори
Бг Турист преди 9 години
Колкото до другия "пич" номер 19 - питай си младото красиво гадже дали иска да ходи на Слънчака или в Гърция да видим какво ще ти каже. Просто е време да си набиете в тъпите "пичовски" кратуни, че сте на ужасно ниско ниво, има още много какво да учите и сте загубили по-заможните (пък и не само) български туристи почти безвъзвратно.
19
0
 
14
 
! Отговори
Бг Турист преди 9 години
До 18: Ти въобще ходил ли си в Гърция? Това с номерата и глобите го измислихте вие да плашите малкото дето не са отишли още да видят къде е хубавото. Колкото до ферибота - от близките и популярни сред българите дестинации за ферибот се чака само за о-в Тасос. Корабите са през един час. Плажове има безброй- има и такива с камъни, но има и плажове, на които е даден "син флаг", за които можеш само да сънуваш. Ситен чист пясък и кристална вода.
18
13
 
2
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Аз предпочитам да съм си на нашето море, заобиколен от красиви млади гаджета, ама който си пада по гръцки морски краставици, кой съм аз да го съдя?
17
12
 
4
 
! Отговори
Greece rocks преди 9 години
Влизаш, свалят ти номера на колата, плащаш едни ?500 и право напред. Welcome to Greece. После чакаш един ферибот 5-6 часа щото тия стачкували или просто ти мързи, не че има кой да ти каже де, ама ти най после стигаш и що да видиш - каманаци. Ама опъваш се на камъните и си мълчиш, важното е, че не плащаш за чадърче.
16
0
 
17
 
! Отговори
Бг Турист преди 9 години
Вечер като седна на таверната предпочитам да дам 15 евро за октопод на скара и узо вместо за 3 *** кучешки кебапчета с картофи и бира. Вие си мислете, че сте пичове, но знайте, че доверие и имидж се градят много бавно, а се разрушават изключително бързо. Всяка година все по-малко хора ще ви идват на мръсните и бетонирани плажове. Вече и чужденците разбраха, че сте абсолютното дъно като качество на почивката (но не и като цена). Накрая ще ревете за българския турист понеже сте големи пичов
15
0
 
13
 
! Отговори
Бг Турист преди 9 години
До 13- Аз не съм платен, мразя си ви безплатно. Колкото до коментара с пичовете, селяните и сланината с лук - именно понеже на морето всичките сте едни "пичове-бизнесмени" и затова от 5 години едно левче не сте видели от мен. Няма и да видите скоро! Предпочитам като седна на шезлонга да си дам парите на усмихната сервитьорка а не на селско биче-изнудвач. Предпочитам водата да ми е кристално синя и пълна с живи риби, а не с плуващи ла*на...
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 13Най-много фекалии в морето има точно във Варна. Даже преди 2-3 години там около Кранево така хубаво вонеше, че всичките медии бяха там да документират събититето.
13
2
 
1
 
! Отговори
Maria преди 9 години
До Анонимен BRAVO ! Napulno sum suglasna !
12
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде и тази тема оакахте бе *** мръсни ! Нито има фекалии във Варна, нито пък има чалга това не ви е софия , аман от платени коментатори