Роми вързаха куче за тавана на кола и газ… 20 км

Животното се плъзгало назад и за малко да се удуши
17 апр 2015 07:40,
95
Роми вързаха куче за тавана на кола и газ… 20 км
Снимка: Dnes.bg

Роми завързаха куче върху покрива на лек автомобил и така изминаха повече от 20 километра. Случайни граждани са заснели рядкото явление и са подали сигнал в полицията.

Това се е случило между Пловдив и село Маноле в сряда.

„Кученцето се изплъзваше назад и се задушаваше направо, а мангалите вътре бяха супер щастливи и усмихнати все едно ги снимаме за хубаво”, коментира пред Dnes.bg очевидец на инцидента.

По думите му, това е било мъчение за животното и би трябвало институциите да се заемат с казуса.

„Нека КАТ се задейства, да намерят шофьора и да бъде наказан, за да може другите мангусти да не си помислят да правят такива своеволия.”, призовават хората, станали свидетели на случилото се.

Те прибягват и до по-крайни призиви, като призовават пътуващите в колата да бъдат завързани по същия начин на тавана, за да изпитат това, което изпитва четириногото.

За съжаление подобни гледки на малтретиране на животни са всекидневие. Затова очевидците на случката призовават за създаването на зоополиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: кучеавтомобилроми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България?! Това не е държава, това е катун! Няма полиция, няма армия, няма управници, само престъпления и несправедливост!
41
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
zasto ne pishete za onazii koqto ubi , odra i izpe4e pinchera si i go izqde aa ?? za ubiistva i za kakvi li ne prestupleniq se pravqt na ludii pfff bezobrazieee stee be horaa
40
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
V klipa se vijda qsno che choveka prevozva kucheto .. toi ako iskashe da go izmuchva shteshe da go izmucva po mnogo drugi nachini, zashto v Bulgariq za kakvi li ne prostotii pravqt ot muhata slon ,zashto ne pishete i ne pravite reportaji na onaq kadete prebi bebeto na 4 dena a tyka mi publikuvat nqkvi prostotii chovekut prevozva tva kuche te napisali che go izmuchva ilii prosto zashtoto e *** i za tva taka go klevetite, a drugi *** koito naistina izmuchvat jivotnite ne sa vi interesni ..
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nomerat na kolata se vigda...a i sagl Nakazatelnia kodeks e prestaplenie...Prokuraturata da se samosezira...
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 42 от 1234това е реалността, в която се намира България и към която се развива в момента, честито :) лек ден и на вас :)
37
0
 
6
 
! Отговори
до 42 от 1234 преди 9 години
Не си обръщайте главите, но не правете реклама на подобни ***. Не ми се е случвало и няма да ми се случи, защото вместо да правя снимки и да пиша евтини статийки бих реагирала. И после,след правописните грешки,смешната тематика на статиите,новините за фолкзвезди,трябваше да прочета и тази " новина". Нехуманна,принизена с калта по улиците и одърпаните хора- бг журналистика. Благодаря ви за съветите,но преди време ползвах терминал 2 и не ми доставя радост да чета простотии. Лек ден буквално
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1234нима твърдиш, че като се правим на луди и си обръщаме главите на другата страна, тези проблеми ще се разрешат от само себе си, трябва гласност, приятелю, и намеса, защото скоро ще започнеш тия ситуации да ги срещаш на живо пред очите си, ако все още не ти се е случвало ;)
35
1
 
3
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Само не разбирам как така се трият коментари..както вече казах не виждам причина,поради която този сайт проивежда новини от този тип и ги популяризира,знаейки,че след два дена някой *** ще повтори случката,защото я е видял в медиите. Както се случи с портрети на национални герои и поредица от извращения свързани с тях и *** които повтарят всичко. Мисля,че трябва да се санкционират подобни публикации
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щом искате да останете тук само онези, които си мислите, че се развивате и лицата от малцинствата действащи по такива начини, ок, нека бъде волята ви
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам въпрос към този, който дава минуси на коментари, които са истина, имал ли си опит от първо лице с подобни хора и ходил ли си в ромска махала? Имаш ли преки наблюдения за поведението им, или си поредния хуманист от апартамент в "големият град"?
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не го направим, терминал 1 и 2, ако искайте го приемайте, ако искате не.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да наложиш на някой да спазва обществения ред и закона не е расизъм, ако не се активизира държавата по въпроса (политици и народ), подобни новини и гледки ще зачестят още повече, а вие си мислите, че се развивате, осъзнайте се, затваряте си очите за съществени проблеми, които ще ескалират не мн далеч в бъдещето.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...не се събудим и направим така, че законите и правилата да се спазват от всички :)
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам кой дава минуси на коментари, които са истина, ама това няма как да промени нещата :) Които са реални и се случват постоянно, просто вие не знаете в момента за тях, защото не сте отишли да видите, просто сега им се дава още повече свобода и подобни инциденти излизат извън махалите, как го виждате това да се случи в някоя от страните, в които начина на мислене не е праисторически, никакъв шанс това да се допусне, най мн веднъж, ама както искате, терминал 1 и 2, съвсем скоро, освен ако...
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако отидете в махала, шанса да видите ром/че да убие куче/нце с пръчка или да го върже с въже и да го удря е 99%, стоите си в градовете и не знаете какво се развива около вас, след 3 години терминал 1 и 2 ви ги препоръчвам, защото държавата и правителствата няма да направят нищо по въпроса, незаконната сеч, за която не се говори никъде няма да я коментирам, те ги толерират нарочно, за да ги манипулират да гласуват за тях на изборите, ако народа не се активизира по проблема, държавата е обречена.
27
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябвало е шофьора да вържат на покрива,а кучето да шофира така е по хуманно.Напоследък има много ***,така наречените хуманисти.Повече се загрижили за мухите,отколкото за хората.
26
7
 
5
 
! Отговори
ciganina преди 9 години
Българите са по-цивилизовани бе...Забравихте вече вашият сънародник Райчо Иванов, който влачи кучето си, защото то "трябвало да се мъчи"...Даже мисля, че имаше още един друг случай пак с изтезаване на куче от страна на цивилизован българин...
25
0
 
1
 
! Отговори
ddd преди 9 години
До ЗагриженДано и теб да те излекуват скоро.
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези, които са вързали кучето, сега трябва да получат една яка глоба, която да не им се опрощава под предлог, че са социално слаби. Ако нямат пари, да отработят глобата принудително.Научно е доказано, че онзи, който е жесток с животните, е жесток и по отношение на хората.Глобата няма да промени характера им, но може да ги възпре да показват жестокостта си демонстративно и по този начин да дават пример на други като тях.
23
1
 
5
 
! Отговори
1234 преди 9 години
до 57..в матрицата са тези които мислят че нищо не може да се промени,а хора като тези оформят съзнанието ви. Стадо е този които върви по течението и е съгласен да чете всяка дивотия от този тип. приятен ден