Проститутките смущавали туристите, махат ги от морето

Полицията във Варна и Бургас готви акции срещу труженичките
17 май 2015 07:42, Красимир Ангелов
59
Проститутките смущавали туристите, махат ги от морето
Снимка: Reuters, архив

Полицията във Варна се закани да противодейства на проституцията това лято с масирани полицейски операции.

"Лица с този профил притесняват чужденците и доста често дърпат туристите, които се движат на групи или със жените си”, коментира директорът на ОД на МВР във Варна старши комисар Даниел Пашов, цитиран от “Монитор”.

Според изготвения анализ през светлата част на денонощието жриците на любовта се подвизавали на стария път Варна- Бургас. През активния летен сезон същите проститутки  заработват през нощта в курорта Златни пясъци и се позиционират на Втора алея.

За постоянни акции срещу проституцията през лятото се заканват и от полицията в Бургас. Те ще съсредоточат сили най-вече около курорта Слънчев бряг, където е компаньонките изкарват най-много пари поради вида на посетителите на курорта.

Миналата година например там бяха арестувани двама сводници, които са изкарвали по 20 000 лева на вечер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 8 години
мъже,ако сте мъже вие си имате съпруги.Защо трябва да отивате да ползвате секс услуги на проституиращи жени? По-добре им дайте някой лев даром,без да ви правят услуга. Тези жени са невинни и изстрадали. За тях е по-добре да просят.Ако видите такива момичета и те ви предлагат секс услуга,направете следното: първо-не забравяйте ,мъже,че вие си имате законна жена и деца;втроро:бъдете и държете на съпружеската вярност и честност;трето-не ползвайте секс услугата на простуиращата,а й дайте пари.
30
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 8 години
Днес ,когато пътувах за вкъщи видяхме измъчени жени,които проституират.Тези жени са измъчени създания! Който ходи при проститутките,-при тези измъчени невинни и слаби създания;той е жестокосъдечен и безчовечен! Виновни са тези,които карат слаби и беззащитни момичета да продават телата са за жълти стотинки! Сводниците трябва да бъдат преследвани и наказани от закона,а не полицията да притеснява и да унизява тези измъчени жени и крехки създания! Милите момичета!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 8 години
Аз не вярвам!
28
0
 
0
 
! Отговори
Ноа преди 8 години
До Анонимен 40В Холандия има четворно на нашата полиция и има ред. Не може само да легализираме ние без съответните закони и следенето за спазването им.
27
0
 
2
 
! Отговори
amonra преди 8 години
prustituziata v bg triabva da bude legalizirana i prustitutkite da plashtat danuzi kakto e navsiakude v zivilizovanite strani , kolko zeni prustitutki stanaha milioneri tuka ,imat po niakolko koli i po niakolko apartamenta
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И не пишете глупости !!!!За да изкара един сутеньор 20 хиляди лева то той трябва да има 20 *** които да работят по 5 часа :D 100 евро на час :D
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова ли не може да се легализира този бизнес както е в Холандия!!!
24
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво! През 2015 година се усетиха, че "проститутките смущавали туристите". Да видим през коя година ще схванат, че джебчийките и крадците също "смущават" туристите...
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проститутките са добре със сводниците. Една ме ограби в София октомври след това пуска обяви в Слънчев бряг и там ограбени се жалат от нея но..
22
0
 
3
 
! Отговори
zlatoto1969 преди 8 години
ypravliva6tite ne iskat da se yzakoni prostityciata,pitamse za6to,tia sa6testvyva.kolkoto do moreto vsi4ki erotik barove predlagat seks yslygi po moreto edin 4as sehs e 150 lv.odelno ograbvat tyristite s izmisleni kokteli.palno ne saobraziavane s darjavata
21
0
 
14
 
! Отговори
varnenec преди 8 години
Абе да ви кажа , понякога харесвам софиянците . В смисъл че действат на едро имат шiroko мислене , а не се интересуват от дребни градски кирии .Тоя новия шеф софиянец все повече ме кефи ! Дано да пребори и джебчийките , че явно наши варненските ченгета нямат воля за това ...
20
2
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
Не обвинявайте проститутките. И те душа носят.И те трябва да живеят. Я си погледнете кметовете , те имат по няколко любовници на които преписват имоти и какво ли не ,че дори и деца имат от тях. Да не говорим за имотното състояние на любовниците. А те как са спечелили всичко това с една мизерна заплата.? За тях се прави какво ли не. Та дори и мостове се строят- и всичко това за сметка на държавата и с държавни средства. На това какво казвате?.....
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уж притесняват туристите: "Миналата година например там бяха арестувани двама сводници, които са изкарвали по 20 000 лева на вечер."Тези 20 000 лева не идват от дядо коледа. Явно има търсене. Но признавам за някой може да е досадно.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се смееш ли, да плачеш ли...
17
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията маха труженичките?!? Че те всяка сутрин си купуват баничките с техни пари?!
16
4
 
15
 
! Отговори
вярно донякъде преди 8 години
До спомени - По време на международни мероприятия всички *** ги интернираха в провинцията...ако имаш предвид, че курортите са в провинцията и че там се провеждаха т.нар. "международни мероприятия"
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До фактпък сега си има и любовница........
14
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Париш е бъкано с дилари и ***, минаваш до тях и само те гледат. Тук ще те изнасилят на улицата.
13
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 26ХА ХА ХА, при соца нямало ***, ако не си бил роден тогава ти е простено да не знаеш, но ако си бил, значи си много задръстен!
12
0
 
28
 
! Отговори
известни хватки преди 8 години
Това е стара тактика, още от 90-те. Щом трябва да се вдигне рушвета, започват публикации от този вид - ха сега, ще ви махаме. Така беше преди с хилядите улични сергии, все ги заплашваха, но никаво махане, даже увеличаване на обектите. Та и сега.