Таксиметров шофьор загина след катастрофа и 50-минутен сърдечен масаж

Линейката закъсняла, дефибрилаторът нямал батерии
20 май 2015 22:24,
43
Таксиметров шофьор загина след катастрофа и 50-минутен сърдечен масаж
Снимка: Dnes.bg

Таксиметров шофьор катастрофира в Пловдив тази вечер. Инцидентът стана на бул. „Никола Вапцаров”, предаде репортер на Dnes.bg.

Жълтата кола се е забила в електрически стълб пред Втора градска болница.

"Както караше изведнъж започна да криволичи и се блъсна в стълба”, разказа очевидец на инцидента.

"Според мен мъжът е получил или инфаркт или инсулт и затова се е ударил, 50 минути му правихме сърдечен масаж, от които 30 минути аз бях над него”, разказа пред Dnes.bg д-р Ангел Петков от Втора градска болница в Пловдив. Той и колежката му д-р Ралица Коджаниколова първи стигат на мястото на инцидента.

Линейката е пристигнала с 20 минути закъснение, твърдят очевидците, а дефибрилаторът й нямал батерии. Втора линейка донесе втори животоспасяващ уред.

В същото време пристигналите пожарникари нямаха необходимите инструменти за рязане на колата, по тази причина на място дойде екип на Гражданска защита. Въпреки 50-минутния масаж, мъжът издъхна. На мястото на инцидента няма спирачен път. По първоначална информация 45-годишния таксиметров шофьор оставя 4-годишно дете и съпруга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
14
 
! Отговори
До14 преди 8 години
А на теб кой ти каза че в БГ има демокрация?
11
4
 
24
 
! Отговори
Опит преди 8 години
ако искате да оцелеете физически и психически - емигрирайте, щото иначе смърт и за вас и за децата ви... нали виждате какво ви готвят избранниците..
10
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами да им раздават и пистолети... като няма батерии дефибрилатора, поне да не го мъчат човека - в челото и да констатират смъртта.. няма такава нещастна държава, няма такъв *** народ...
9
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е, че НАТОвските казарми са добре измазани, а демокрация вее косите ни!
8
2
 
50
 
! Отговори
Криси преди 8 години
А по белият свят дефибрилатори има във всеки фитнес, колеж, училище и навсякъде, където се събират повече хора. Така си стоят на стената на видно място в метална кутия със стъкло. Проверяват ги на всяки няколко месеца и сменят батериите. Положението в Бг е повече от жалко - в линейка да няма дефибрилатор. И престанете с това, за колко време била пристигнала линейката. Тя линейката няма как да лети, още повече, че никой не и прави път.
7
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Линейки и пожарникари без елементарна техника, докато държавата харчи за лимузини, футболни стадиони и настаняване на бежанци-терористи... Да се смееш ли, да плачеш ли... да се изнасяш ли?
6
6
 
12
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Старата приказка за българския казан в Ада!
5
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** държава!Да не разчиташ за нищо на нея!Да не даваш лев на тия изедници!
4
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дето се вика,де що е държавен хрантутник е бил на сеира и е гледал сеир. То е на хранилката,не да работи, а да дреме.Неадекватни както винаги. Разтуряй пълчищата пиявици крадливи.
3
17
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АзДруго си да ходиш да откриваш футболна трибуна, съизградена с държавни пари, на името на един ритнитопковец, с хеликоптер за 5000 лева, нали *** проклет!Да ти *** мамицата *** проклета !*** бе *** !
2
21
 
27
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Тръгнали на сбор - едните без батерии, другите без инструменти! Аз предлагам да им увеличат заплатите....за добре свършената работа.
1
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да прости горкия човек и съболезнования на близките му!В Австрия - 69 млрд лева за здравеопазване.У нас - 3 млрд лева (от които 70% за лекарства и консумативи...)--После що линейките нямали батерии за дефибрилаторите?Слушайте комунистическите мутри как ви промиват мозъците и насъскват срещу лекарите още!