Бой между момичета в Пловдив заради конкурс за красота

14-годишна пострада леко след атака заради завист
19 юни 2015 22:37,
88
Бой между момичета в Пловдив заради конкурс за красота
Елеонора отрича да е имало бой между момичетата. Снимка: Dnes.bg

Тийнейджърки се биха в Пловдив. Близо 30 момичета приклещили 14-годишната Маргарет, а четири от тях я пребили и надрали лицето й, разказва девойката, който има спечелени няколко титли от различни конкурси за красота.

Момичето успяло да се обади на майка си, която веднага отишла в градинката и я взела. Според нея причината за побоя е завист, тъй като девойката ще се явява на международен конкурс за красота.

Не на такова мнение обаче е участничката в свадата Елеонора Комитова. Според нея майката на Маргарет преувеличава историята. Враждата между двете е тръгнала от фейсбук чат, в който Маргарет обижда Елеонора. При среща между двете се разменят шамари, а останалите за които се смята, че са участвали в боя, са се опитвали да ги разтърват.

"Когато се срещнахме в градинката я попитах вярно ли е това и защо го е направила. Бях много афектирана и я ударих. Тя също ме удари. Беше по-скоро бутане и дърпане отколкото някакъв бой.”, заяви пред Dnes.bg Елеонора.

По време на побоя на място пристигнал патрул от Първо районно и след това всички отишли в районното, където дали показания. Днес Елеонора отново е била в полицията, където е показала клип, на който се вижда целия сблъсък.

Видеото потвърждава версията на момичето. На него ясно се вижда, че става въпрос за няколко шамара между две момичета. "Няма синини, нито е обезобразена. Имаше лека драскотина над веждата, която едва се забелязва“, твърди Елеонора.

Приятелите на момичето също бяха разпитани в пловдивската полиция. Със случая се занимава и Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: пловдивбой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разпечатват им консервите вече не на 12, а на 9 години. Изпревариха дори ***.
9
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименХамерикански ценности, с които е пълна любимата ти Матушка. И то още преди да е еимало хамериканци.
8
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хамерикански ценности, к'во да прайш!
7
4
 
13
 
! Отговори
do 6 преди 8 години
ти като виден селски бек -явно си нещо ''много особено''..
6
3
 
34
 
! Отговори
Свилен преди 8 години
Всеки, който удари шамар на друг вече го пишат в новинарски сайтове.
5
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прокуратурата няма ли си друга работа?Но е факт, че на снимки (на живо не съм ги виждала) Елеонора е много, много по-красива. За съжаление това е без значение. Предвид крокодилите и кобилите, които заемат първите места на конкурсите за красота, е очевидно, че не по красота ги класират.
4
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден по една "културна" новина от "столицата на културата".
3
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
важното е да са обезкосмени под мишниците !!! нали така ? нека са прости като *** и груби като дърт *** ама обезкосмени !
2
8
 
60
 
! Отговори
боц преди 8 години
Това е бъдещето на България-биещи се ку**ета за някой клиент.Сега сериозно-не трябва ли, за да участваш в какъвто и да е конкурс за "красота", да си навършил 18 г., да си пълнолетен?
1
5
 
41
 
! Отговори
МАНИЯК преди 8 години
Бой в сладкарница от кифли.....