Слънчев предиобед, но облачен следобед

Валежи не се очакват, температурите между 29° и 34°
12 юли 2015 19:07,
0
Слънчев предиобед, но облачен следобед
Снимка: Reuters

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре през по-голямата част от деня ще е слънчево, но привечер от запад ще започне да се заоблачава. Без валежи.

Максималните температури ще са между 29° и 34°. В София - около 29°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд със слаб южен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-29°. Температурата на морската вода е 24° - 26°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 15°.

През нощта срещу вторник и във вторник, с усилване на вятъра от северозапад, температурите слабо и за кратко ще се понижат. На места от запад на изток ще превали и прегърми.

Още в сряда отново ще се установи предимно слънчево време, което ще се задържи и през следващите дни. Температурите ще се повишават и към четвъртък дневните ще достигат 30°-35°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари