3000 л алкохол менте къта хотел в Слънчев бряг

В гараж на комплекса имало цял цех за производство
23 юли 2015 21:02,
33
3000 л алкохол менте къта хотел в Слънчев бряг
Снимка: МВР

Полицията е иззела 3000 литра алкохол менте от апарт-комплекс "Синя ривиера", разположен в Слънчев бряг-запад и прилежащи към него приземен гараж и офисни помещения, съобщиха от МВР-Бургас.

В подземен гараж е открит нелегален цех за производство и бутилиране на спиртни напитки, където в примитивни условия е осъществяван пълен производствен цикъл.

В две помещения са намерени близо 550 пластмасови туби с алкохол без акцизен бандерол, както и бидон с вместимост 120 литра. Той е бил пълен на 2/3. В помещенията е имало и 13 кашона със стъклени бутилки, които са били пълни и етикетирани с различни марки алкохол.

Полицията е иззела и две хладилни чанти с множество шишенца с различен обем и съдържание, както и фунии, спиртомери и други вещи. Имало е и кашон с есенция, сертификат за качество и стокови разписки, чувал с празни туби и кашон с капачки за туби.

Общото количество спиртни напитки е 3000 литра, сред които фалшиви водка, мастика, коняк, бренди, уиски, мента и др. За случая е уведомена Несебърска района прокуратура, като е образувано досъдебно производство.

Работата по цялостно документиране на случая, както и установяване самоличността на съпричастните към нелегален цех за производство и бутилиране на спиртни напитки лица продължава от служители на Районно управление - Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова си пийте биричка, Нея никой не я фалшифицира.
25
1
 
12
 
! Отговори
Хотелиер преди 8 години
Ами ние още в началото на сезона ви казахме, че не ни достигат квалифицирани кадри. Като нямаме кадри, много ясно, че няма как да произвеждаме качествен алкохол.
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е англичаните да се напиват! Сигурен съм, малко българи се минават да пият от тази химическа смес. Аз не ходя на нашето "море" от години, а алкохол освен бира друго не си поръчвам поне от 15 години. Всеки си получава от веригата която контролира поради което контрата остава в туриста минал се да дойде и да "почива".
23
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 24 - кажи името на заведението, дорогой руски ***? Или просто заработваш надницата си? Хайде, чакаме!
22
0
 
29
 
! Отговори
Ами сега? преди 8 години
Такъв опит за масово отравяне трябва да се брои за тероризъм! На такива трябва да им дават поне 20 години затвор, без право на обжалване! Не за друго, просто няма вече смъртно наказание!Убийци!
21
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво искате, премиер - менте, политици - менте, политика-менте, туризъм-менте, икономика-менте, полиция-менте, мутри- менте, прокуратура и съд-менте, народ-менте. Вие за алкохола сте се закахърили. Да пускат руснаците бомбите и да ликвидират цялото менте. Друго спасение няма.
20
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбрахте ли, престоя на Лай....морието е опасно за вашето здраве и психика. Докато не фалират управия няма да има!!! НЕ ХОДЕТЕ!!!
19
13
 
15
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Къде ходиш с 300 лв. тролска заплата, бе ***? Дано ти стигнат да си купиш велосипедче с помощни колеленнца.
18
70
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 13От 15 г. ходя навсякъде там където си искам,но кръкът ми не е стъпвал по българското черноморие,където фекалните води се изливат директно на плажа,а подобни тарикати като този дъртак от Силистар ще ми иска пари само защото е тъст на Данчо Ментата! Така че *** в собствената си смрад и простотия,лошо няма,не ми пречите!Имате късмет,че хората не разполагат с много средства и за това са принудени да ви траят,но и това ще свърши,гладници алчни!
17
1
 
39
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Чудесна новина!Да им е сладко на алкохолните перковци от западна Европа.След като си пийнат,могат да скачат от балконите в захлас.
16
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ ЛОВИ КОНКУРЕНЦИЯТА КАКТО ВИНАГИ!!!
15
33
 
13
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
А ти къде ходиш на море бе скопен русси ***. Аре взимайте си ушанките и се махайте от нашите форуми, *** долни.
14
3
 
26
 
! Отговори
Зузз преди 8 години
Ей така се правят кинти ние бълците да блъскаме взели 3 тона голямата работа те в Слънчака 3 тона заминават за 5 минуни браво отченена дейност изгоря бушона хванахме 3 тона да замажем малко да скрием останалите 300....
13
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** църуля дскомунистическия уреден бизнесмян, прави и развива туризъма в ***. До един ще фалирате прости милиционери, а хубавото е че фалита ви започна.
12
27
 
12
 
! Отговори
чичо Скруч МакМетил преди 8 години
Аре стига ривахте бе глезловциии! Тея дето продават дрога в очилищата ги търпите, тука за един скапан черен дроб оревахте бизнеса. Мноо важно, плажуващите са ги смръкнали тея три тона за няколко часа.
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 11111А ти да не си от алчните хотелиерчета,които за пет лева сте готови хората да изтровите?
10
53
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Додо 10Ами кой нормален ще стъпи в тоя лайнарник наречен българско черноморие??Само такива като теб без пет лева в джоба *** разбира се.А тези които си стоят в къщи "под климатика" и си пият ракията са неизмеримо по-щастливи от нагазилите в смърделата черноморска вОдЪ.
9
0
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 8 години
А славейчето дето изпя на копоите гнездото кво го чака?????
8
12
 
22
 
! Отговори
Додо преди 8 години
Ден година храни, а цялото лято прави още един кат на къщата на тъщата. Принципа е ясен. Какво общо има Сл.Бряг със скапания алкохол ? Същото което има почти всяка кръчма и дискотека в студентски град в София. Не е ли ясно ?! Аз съм повече от сигурен, че болшинството от пишещите против нашите плажове не са стъпвали на плаж последните няколко лета по една или друга причина. Пишат си във форумите, пият си ракията и се кефят на климатика, дома в офиса и т.н. "плажове" :-)
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Епа нормално, кви са тия "Синя ривиера"?!Там Миньо Стайков държи бизнеса с МЕНТЕТА и си плаща "където трябва"."Синя ривиера" са ШАНАДЖИИ и го отнасят НЕЗАБАВНО.