Треска тресе Благоевград: Кой спечели от тотото?

Снощи късметлия от града удари над 7 млн. лева печалба
24 юли 2015 10:51,
27
Треска тресе Благоевград: Кой спечели от тотото?
Снимка: архив, Булфото

Колосалният джакпот от Тото 2, който падна в четвъртък вечерта разбуни духовете в Благоевград.

Сумата от 7 095 423 лв. е била спечелена с квитанция за 3 лв. и 40 стотинки и 4 комбинации в играта 6/49.

Минути след като от Спортния тотализатор обявиха, че фишът е пуснат в Благоевград, новината бързо се разнесе по заведения и сред комшии, събрали се на хлад пред блоковете в кварталите.

Още по темата

Започнаха подозрения кой ли е късметлията уцелил числата 29, 40, 11, 34, 38, 24. Това е третият най-голям джакпот в 58-годишната история на тотализатора.

"Дано милионите да са се паднали на някой беден човечец, който да си оправи живота, както и на деца и внуци", коментираха пред "24 часа" щастливи благоевградчани.

Появиха се съмнения, че е възможно и шестицата да е спечелена от македонец или грък. Винаги, когато джакпотът достигне няколко милиона, идващите на пазар или на гости при приятели комшии от Гърция или Македония, минават през тотопунктовете, за да си пробват късмета.

Любопитството кой е милионерът ще трая няколко дни и после всичко ще затихне, смятат в града. Хората допускат обаче, че рано или късно ще се разбере кой е взел печалбата, ако тя се е паднала на местен човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не вярва,да не играе.... Аз спечелих 661 000лв през 2006-та 6-ца от 6/42 ,беше неделя и в сряда вече си бях взел парите,при това на куп
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки знае че умрялото тото е нагласено не знам само защо толкова хора го играят
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ирена КръстеваА тооой ееее,неговото име ееееее:-ИИИИИИИРРРРРЕННААААА КРЪЪЪЪЪСТЕВАААААААА!!!
22
4
 
4
 
! Отговори
Ирена Кръстева преди 8 години
Алоо, лузърчета, като не вярвате в печалбата от тотото, ходете и работете за 400 лева - доволни ще останете ...След представяне на печелившия талон човека ще бъде обявен !
21
1
 
6
 
! Отговори
ловът на чичко-парич преди 8 години
Ако има такъв късметлия тризначките,ще го издирят,от тази сутрин са като ловни хрътки.
20
0
 
5
 
! Отговори
щирлиц преди 8 години
Чичо Кире от Грамада е,сега ке му ги прилапат демоните....
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вие наистина ли сте толкова ***, че си мислите, че тия пари от тото или лотария ги печели някой? Дават някой лев на тия , които ги снимат по рекламите по телевизията, че уж са спечелили и парите си се трупат и облагодетелстват цялата им система и портмонетата на работещите в нея. Пари се печелят с работа, не с билетчета.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩО БЕ ? ШЕФА НА ТОТОТО ОТ БЛАГОЕВГРАД ЛИ Е ? ЧЕ СА НАПИСАЛИ ЧЕ КЪСМЕТЛИЯТА СПЕЧЕЛИЛ ДЖАКПОТА БИЛ ОТ БЛАГОЕВГРАД.
17
0
 
8
 
! Отговори
Е ТА НАЛИ УЖ!? преди 8 години
ПО НОВИТЕ ПРАВИЛА НА ИЗМАМТОТО ЩЯХА ДА ОБЯВЯВАТ КОЙ Е ПЕЧЕЛИВШИЯ? ТО НАЛИ И БЕЗ ТВА ЩЕ МУ ПЛАЩАТ ТИЯ 7млн. ПОНЕ 15 ГОДИНИ (КОГАТО НЯМА ДА СТРУВАТ И 2 млн.)ИНАЧЕ ПАК СИ ОСТАВА СТАРАТА СХЕМА НА ШОПАРОВАТА МАЙКА...
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно, никой от Благоевград не е спечелил, просто там е пуснат фиша, за да не стане че винаги софианци печелят. Подставено лице и печалбата отива по предназначение. Нали няма наивни балами да си мислят, че толкова пара случаен човек може да спечели? За справка Иренчето Кръстева, шеф на тотот и вече милиардер. грух-грух!
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
направете го като в америка 60% за държавата и да видим дали все така незнай хора ще продължават да печелят с независимата система с въздух и по тежки топчета от стандарата
14
3
 
16
 
! Отговори
info. преди 8 години
За какъв джакпот че нещо не разбрах!?!?Единствените печалби които се дават са 3ка 4ка или евентуално 5ца.Това е и причината тези печалби да не се дават във 2ро теглене.Така нареченият джакпот или каквото е!? - отива в партийната каса на власта.Затова не играйте НИКОГА ТОТО.Всички тотомилионери са един фалш за опровергаване на по-горното
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спечели Викито,новинарката,сега,ще може да си купи 10тона черни сенки.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИГРАТА 6 ОТ 47 Е ПУСКАНЕ НА АНИМАЦИОНЕН КЛИП ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И НЕ Е РЕАЛНО ТЕГЛЕНЕ КАТО ПРИ 6 ОТ 49 КЪДЕТО НАИСТИНА ИМА СФЕРА И ТОПКИ!!!ТОВА И МАЛКИТЕ ДЕЦА ГО РАЗБРАХА ВЕЧЕ!!!!!!!ШЕФА ТАМ Е ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТАНА НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ ШЕФА НА ТОТОТО МОЖЕ ДА ОБЯВИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, ЧЕ Е СПЕЧЕЛЕН ДЖАКПОТА ЧРЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНО МАНИПУЛИРАНЕ НА СИСТЕМАТА КАКТО ГО СТОРИХА МЛАДЕЖИТЕ ТОТО МИЛИОНЕРИ ДЕТО ГИ СЪДЯТ СЕГА ЩОТО СА ГЛУПАВИ, ЧЕ СИ ПРИЗНАХА!
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙ СПЕЧЕЛИ КОЙ СПЕЧЕЛИ!!!!!ШЕФА НА ТОТОТО СПЕЧЕЛИ КАК КОЙ !!!!!!!!!
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога ще ни правят на баламурници???Защо когато системата не беше компютризирана имаше-в един от случаите 11 печеливши,а в много други случаи по няколко,а сега щом се натрупа джакпотът и хоп един някъде си спечелил и то винаги само с един фиш.Тия от тотото са големи ***,как не измислиха по-оригинален начин да ни баламосват.Между дргото ,някой задава ли си въпроса как бившата шефка на тотото Ирена Кръстева сега медиен магнат и майка на "КОЙ" стана милионерка.Продължавайте да пускате фишове.
8
0
 
18
 
! Отговори
e не знаете ли кой преди 8 години
на оная дебелата, дебелия и син ги е прибрал, как КОЙ!?!
7
0
 
21
 
! Отговори
Професор преди 8 години
КОЙ? спечели от тотото. Ами как КОЙ? ТОЙ.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз милионер от тотото не познавам, нито съм чувал за конкретен човек. Това са измислици.