Къмпингуващи причинили пожара край Слънчев бряг

Открито е огнище и останки от хранителни продукти
7 авг 2015 14:28,
46
Къмпингуващи причинили пожара край Слънчев бряг
Снимка: архив Булфото

Вероятно къмпингуващи, които са палили огън, са предизвикали пожара край Слънчев бряг до ресторант "Ханска шатра" вчера, съобщиха от МВР-Бургас. Заключението е направено след оглед на мястото на инцидента.

Още по темата

От там добавят, че на около 50-60 метра от пожара под паркинга на ресторант са открити огнище и останки от запален огън, както и следи от пресни хранителни продукти.

Огънят изпепели дървена едноетажна постройка, приспособена за конна база, разположена в местността "Бостанлъка".

При извършения оглед са открити изцяло обгорени шест коня, лек автомобил "Мерцедес С 180", с бургаска регистрация, автокаравана и каруца, собственост на 40 годишен мъж от Сливен.

Работата по случая продължава от служители на РПУ - Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва къмпингарите са страшна *** - проста и бедна!
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не виждам за какво някакъв си хаби нервите за да обяснявая на капутите тук, че Ханска Шатра единствено се стига чрез главният път минаващ Стара Планина и който свързва Варна със Слънчев бряг. Наистина много *** са се насъбрали тук в темата.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 30Не можеш да стигнешс карица до ханска Шатра ако не ползваш пътя " Обзорски Проход". Няма друг път макар и черен до там.От север и юг можеш да отидеш до шатрата чрез този главен път, а от запад е долина, от изток е огромна долина.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** дето ми чаткат минуси да ми кажат по кой друг път можеш да стигнеш до ханска шатра освен главният път който се нарича Обзорски проход? Чакам!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахахахахх....Ханска шатра се стига единствено по един път- пътят е Обзорски проход.
28
0
 
2
 
! Отговори
Тупан преди 8 години
Има няколко пътеки за каруци през гората-не се карайте за главния път. Каруците и файтоните минават от там. Стига се директно до така наречения преди ресторант Южни Нощи ...
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно тука много *** си мислят че този път до ханска шатра си е просто обикновен първокласен път. Само обаче да знаете, че този път е и международен Румъния- Турция- Азия. Това е единствения път през нашата страна от Северна Румъния към нашите черноморски курорти. какви каруци ви гонят? Аз от 5 години всяка седмица минавам този проход( Обзирски) . Една каруца за тия 5 години не съм видял досега. Няма и как да има каруци в този участък- ще стане немислимо задръстване. Проверете и пишете.
26
0
 
3
 
! Отговори
до 27 и 17 преди 8 години
Ти само по главния път ли мислиш, че се стига до там? те все пак са катунари, не *** като теб. Пазят си здравето и карат по черните пътища.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 17Пак питам: кога сте видяли в района на Ханска Шатра каруца по главния път НЯКОГА?
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно, катунарството вече се нарича "къмпингуване".
23
2
 
8
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Хранителни продукти и огън незначи, че къмпингуваш, може някой съсед барбекщ да си е направил, ама нали къмпингарите са лоши, а Sunny Beach е супер ...
22
1
 
13
 
! Отговори
Партенки преди 8 години
Абе вие вчрвате ли си? Някой ходил ли е до шатрата? Тва са или катунари или някакви скитници.. Какви кампингуващи там?!? Къде къде по интересни места има наоколо, кой ще се завре в тоя пущинак там, нали ще те претрепат файтонджийте. Ако самите те на са запалили всичко. Този район е на файтонджиите от Сънито и НИКОЙ не би Кампингувал на такова вече осрано място. Ама нали трябва да окензате Кампингуващите и да се лее битон и жулязо . Последното парче земя да откраднете от народа.
21
2
 
14
 
! Отговори
Casper преди 8 години
Абе нормални ли сте??? Кой би отишъл да къмпингува в Слънчев бряг? И за разкош под ресторанта - та да може да се наспи сред тишината... А и каква по-природосъобразна почивка, ако не е миризмата на изгорели газове от тировете на паркинга? Много пошло МВР-Бургас, а ний сме *** и ви вярваме...
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахахахааха...тук май доста хора са на по 2-3 ракии още от следобяд. Я кажете откъде в статията разбрахте, че къмпингуващите са били с каруци и коне?????Муахахахахахахахаахахаха..... Няма толкова *** народ, баце!
19
1
 
12
 
! Отговори
панайот крейзи преди 8 години
Ето заради това забраних дивото къмпиране и затворих пътя до Алепу. И морето ще запалят, а то е предназначено да изливаме *** води от нашите хотели! Отидете на един хубав ол инклузив хотел- и лед от свинарника от Ахелой сме докарали, и оригинален алкохол сме забъркали в гаража, и екологична храна от био ГМО сме доставили, и чадъри по 30 кинта парчето даваме...Стига с тези пожароопасни гори и поляни! Я излейте един хибав бетон, па вдигнете 20 ката хотел и нека почиват, като нормални хора!
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 19КЪМПИНГУВАЩИТЕ*
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баси добитъка тука. Как разбрахте че са с каруци капмингуващите бре? Защото пожарът възникнал от тяхната небрежност е изгорил конюшня с 6 коня???????Вие...вие сте ***!Нямам думи!
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
къмпингуващи каруцари :)за това ли в бг-то няма регулации за къмпингуващите, щото без да искаме ще засегнем културната особеност на около половин милион свободно къмпингуващи ?
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 13 Кога сте видяли каруца от Слънчев бряг нагоре по прохода бе, смешници? Аз от 5 години пътувам по този маршрут всяка седмица и не съм виждал каруца там. То ако има ще е трагедия направо, защото на *** ще му смачкат г;лавата от бой, защито спира движението по баира нагоре из завоите.
14
3
 
11
 
! Отговори
Geri преди 8 години
Къмпингуващи, друг път!!! Пожарът по-скоро е разчистване на сметки или дело на някой роднина на оня с каруцата от Сливен...Но сега нали тече кампания да не остане незастроена площ и всички да спят в хотели...Колко удобно обяснение измислиха веднага!!!