Кръчма в панелка (бл.6) сащиса перничани

Почти всяка вечер тук се събират местните пияници
Обновена: 12 авг 2015 09:49 | 12 авг 2015 09:35,
21
Кръчма в панелка (бл.6) сащиса перничани
Снимка: Нова тв

Кръчма в жилищен блок в Перник смущава съня на хората, съобщи Нова тв.

Румяна Тодорова е вдигнала ръце, след като е писала до полицията, но нищо не е направено.

"Аз съм от Перник. Живея в тих и приятен квартал в центъра. Уточнявам това, защото наоколо няма ромски сватби, дискотеки и други такива дразнители. За съжаление обаче в блока, в който живеем, има нещо като кафене. Нещо като, защото заведението се използва с пълна сила като квартална кръчма. Работи предимно вечер и абсолютно сигурно без необходими разрешителни за подобна дейност.

Почти всяка вечер тук се събират местните пияници и разискват всякакви теми - от футбол до политика. А откъде знам? Чувам ги. Кръчмата се намира точно под нашата спалня... Викали сме полиция, писали сме жалби и успяваме да постигнем затишие за известно време, но след това се започва отново. Наистина е ужасно. Положението е такова от няколко години. Адресът е: гр. Перник, ул. "Струма", бл. 6".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е защото депутатите пишат кухи и не действащи закони. Колко пъти трябва да да разкарват полицията и да се харчат народни пари и нищо да не могат да направят на шепа пропаднали пияници. Във почти всеки блок има поне по един негодник който тормози хората които изкарват благата на държавата. Не може ли след първо предупреждение да се осъжда на поправителен труд и да се спестят парите на данъкоплатците. Отговорете господа депутати.
12
0
 
3
 
! Отговори
Тук е така :( преди 8 години
Държавата е пълна с такива съмнителни обекти. И ние имаме една такава.Аман от беззаконие.Дойдат куките, влезнат вътре, седнат на масата и вместо да настане тишина,то олелията става по-голяма. объркана държава.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истинате е, че единствения начин да се оправиш с такива е коктейл *** през прозореца.Когато няма държава, няма цивилизовани начини за решаване на проблемите и трябва да се действа радикално и брутално.
10
0
 
10
 
! Отговори
Messi преди 8 години
При нас в "Младост" е пред блока на площадката за деца има маса и кресло.Пие се обикновено от обяд!
9
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Същата работа е и с заведението в центъра на София казва се Апартамент !!!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 10: И при нас е същото, само че стратегическите точки са 2:))) през 100м. Срещам наскоро нова съседка, спира ме и пита: Твоят ходи ли там? Казвам: Не. Тя: Внимавай, ще се видиш в чудо, дръж го изкъсо :))))
7
1
 
28
 
! Отговори
76 преди 8 години
До блока в който живея пияниците са си направли нещо като разтоварващ кът. Точно на пътеката ,където минават всички ,че даже и от други блокове ,защото има и бакалия наблизо.Изнесли са стари столове.масичка,мушама.От няколко дни има и две картини с морски пейзаж,забити на едно дърво,което им пази сянка.Та на това стратегическо място хем оглеждат чуждите булки и коя колко торби влачи,хем бакалията еблизо за ракия,хем тоалетната им е зад гаражите..ЧУДО! Лошо е ,че има и млади мъже-35-45 год
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията не си върши работата.Има закони има глоби има всичко.Защо не действат.Тъпите *** дето всяка вечер се наливат с алкохол никога няма да спрат.Абе кво става нали алкохол менте нещо уж умирали от малко уж бързо.Къркат пият и свинят до 90 години :(
5
1
 
26
 
! Отговори
Винкеуо преди 8 години
У Перник, кръчмата идва у вас!
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато не намерят изоставени бутилки с извесно количество метанол, няма да се оправят нещата. Работещите неща винаги са по-грубички.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега клиентите на кръчмата да пишат до полицията, че жителите на панелката не ги оставят да си пият.
2
1
 
22
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 8 години
Удрииииии бай Филипееееее...таа мачка не е наща !
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Адресът е ...ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!