Момиче на 16 г. загина на място при катастрофа в Лесидрен

Блъснал я участник в незаконна гонка, друго дете е с опасност за живота
12 авг 2015 10:36,
44
Момиче на 16 г. загина на място при катастрофа в Лесидрен
Снимка: архив Булфото

16-годишно момиче от Троян загина на място, след като е било блъснато от автомобил край село Лесидрен. В резултат на катастрофата са пострадали тежко момче и момиче, съобщиха от МВР - Ловеч пред агенция "Фокус".

Инцидентът е станал вчера малко преди 19 ч. на пътя в посока към село Лесидрен. Причината за тежката катастрофа е нерегламентирано състезание между два автомобила. По време на ляв завой, след прав пътен участък, единият от водачите, мъж на 28 години от Лесидрен, губи контрол над автомобила и навлиза в банкета. Там блъска движещите се в посока Лесидрен пешеходци.

Две от тях са момичета на 16 и на 15 години - едното от Троян, другото от София. С тях е и момче на 16 години от Лесидрен. При удара на място загива 16-годишното момиче от Троян. Смъртта е констатирана от пристигналия след инцидента екип на Спешна помощ.

Другите двама пострадали са транспортирани за лечение в МБАЛ - Ловеч с тежки наранявания. Едно от децата е с опасност за живота.

Водачът, причинил инцидента, е дал отрицателна проба за алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
макето преди 8 години
до 11 а на бас че даже и до съд неке да се стигне дедо поп ке го опее
11
0
 
23
 
! Отговори
3M преди 8 години
До Анонимен 7Който иска да се състезава, той да си строи писта. Не съм съгласен да се харчат държавни пари за *** комплексари
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На бас, че ще му дадат условна!
9
2
 
26
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Е какво още чакат полиция, прокуратура и съд? Да избием хората си, които се движат правилно по пътищата. Къде е сега ББ да се намеси, както премахна загражденията към плажа около Созопол, или оградите по пътищата и лентичките са по-важни от ХОРАТА. Скапана територия на балканския полуостров. Скапани псевдо управляващи! Това в момента е България !!!
8
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно подкрепям номер 2. Това е убиец и като тая безмозъчна твар има още много из беззаконната ни Родина. Да отнемеш живот, и то детски, заради едното малоумие! Справедливо наказание за такива душевни *** е само до живот в мината с пранги на краката. Само по-скоро ще го осъдят на някоя и друга година и ще излезе да свинства отново.И още нещо- дано няма деца и никога да няма- това не трябва да се размножава!
7
15
 
9
 
! Отговори
bmw rasing преди 8 години
ми има бмв човека взривява го от турбиниране... нормално е - как с е36ца да караш с под 150??? ми тя гасне като падне до толкова обороти
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да направят една писта извън населено място за неофициални състезания и там да се трепат.Този да го осъдят на доживот и там да му влиза акъла
5
5
 
12
 
! Отговори
трол преди 8 години
Ако имаше начин да се зачеркват единствено тези от "скоростните" шофьори, които са си виновни... ама за жалост няма! Давайте го за донор и на следващата новина искам Путин и Обама не някакви скорстници...
4
1
 
32
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Децата на политическата върхушка винаги карат бясно.учстват в гонки с тунинговани автомобили.Защото само те ще си позволят няколко хиляди отгоре.Ако се спазва закона първо политиците трябва да влезат в затвора за неспазване на закона за движение и техните деца.Това няма как да стане ,следоватено и тези с Десните волани БМВ-та от 96-та няма да спазват.Рибата се вмирисва от главата!!А вместо да се посипат с пепел главата политиците, те фарове ви налагат!!
3
1
 
48
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Смъртна присъда чрез обесване за убиеца.
2
1
 
60
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Повече затвори, повече ефективни наказания, повече живи и здрави хора в България.
1
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали водачъте включил животоспасяващите къси светлини?