"Газ до дупка" уби мъж на пешеходна пътека

Трагедията се разигра в Пловдив в сряда вечерта
Обновена: 13 авг 2015 07:52 | 13 авг 2015 07:38,
83
"Газ до дупка" уби мъж на пешеходна пътека
Снимка: Dnes.bg

Пешеходец на средна възраст беше пометен на пешеходна пътека. Инцидентът стана на булевард „Никола Вапцаров” в пловдивския район „Южен” в отсечката между кметството и Втора градска болница късно снощи.

Ударът е бил толкова силен, че от него е деформирана част от предницата на автомобила. При удара пешеходецът се е забил в предното обзорно стъкло, след което е паднал на пътното платно и е починал на място.

Колата е успяла да спре на около 100 метра от мястото на удара. Тя е управлявана от 24-годишен шофьор, който беше в шок от случилото се.

„Караше супер бързо, не успя да спре навреме, чухме удара и после спирачки. В първия момент той не искаше да слезе от колата и се канеше да избяга, но един по-здрав младеж го извади с ритници от автомобила и го шамароса”, разказа пред Dnes.bg очевидец на случилото се.

Най-вероятно пешеходецът е отивал до близък магазин, за да си купи нещо. От удара, на метри от мястото, са се разхвърчали вещите на жертвата – дребни пари, стар телефон, очила и обувки.

Младият шофьор e управлявал автомобила с джапанки. На място пристигнаха следователи, които разследват инцидента. Булевардът бе затворен за няколко часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Саздов преди 8 години
Шофьора на колата да се обеси
34
0
 
1
 
! Отговори
боб преди 8 години
До АдашКво правиш тогава? Ами не караш със 100км/ч в града например.
33
5
 
0
 
! Отговори
Адаш преди 8 години
До ДимоАбе адаш Имало е кола която е намалила да пропусне пешеходеца.Милан не е видял че пресича човек и в последният момент тоя изкача пред колата..Кво правиш тогава?Аз съм Шофьор от 7 години и работя,като такъв.Случвало ми се е не един път да дам път на пешеходец и в момента в който тръгне да пресича някой *** профучава без да се замисли,че може да има пешеходец.Не управдавам Милен, но не гледайте на него като престъпник,а като на втори потърпевш.Отиде му живота на това момче.
32
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
грешката на пешеходците е че вървят като коне с капаци. нито се оглеждат нито се ослушват. колата и с 40 км да караш неможеш да я заковеш на място ако внезапно някой премине по пешеходната. ами не дай си боже се спука маркуч на спирачният апарат оставаш без спирачки и го убиваш на място. едно време на пешеходни пътеки хората се оглеждаха в ляво преди да тръгнат да пресичат като стигнат средата на платното се оглеждаха на дясно и тогава пресичаха въпреки че тогава нямаше много коли. а сега???
31
0
 
12
 
! Отговори
мунчо преди 8 години
Кошмара ще го преследва шофьора докато е жив. Отделно кръвнината ще го направи роб на банките. Роднините му ще виждат един потенциален наркоман а чалга ***-труженичките ще продължават да изливат дегенериралата си душа пред масите. Бог да прости!
30
2
 
12
 
! Отговори
RAD преди 8 години
До 6opВикаш, ако твоето дете го помете някой на пешеходната пътека, няма проблем а ? То ще е виновно или "зебрата".Такива като теб трябва да им се дават само един вид книжки-жълти!
29
1
 
9
 
! Отговори
Димо преди 8 години
"...чухме удара и после спирачки. В първия момент той не искаше да слезе от колата и се канеше да избяга, но един по-здрав младеж го извади с ритници от автомобила и го шамароса, разказа пред Dnes.bg очевидец на случилото се. "След като го е извадил с ритници от колата, задължително е трябвало да продължи с ритниците до пристигане на органите на КАТ !Ако бях аз със сигурност тоя , щеше да има нужда от линейка !ГАРАНЦИЯ !Просто е извадил луд късмет ..:((((
28
4
 
0
 
! Отговори
бмв - то преди 8 години
Тия алфи не вървят хич хубаво! Пълен ***. За кво ходят да се дърпат с тях нз! Още като се качиш на алфа си изгубил...
27
0
 
5
 
! Отговори
Teo преди 8 години
До До ТеоЗдравей. Принципно и тук има такива изпълнители. Мога да дам за пример един рапър, Сидо се казва. Човека пее за алкохол и наркотици, но поне текстовете му са смислени и не са насърчителни за подобни действия, а по-скоро поучителни. Както и да е. Посяхме си ветрове, сега си жънем бурите.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДулоНормално е, при такава абсолютно незаслужена несправедливост да му се иска намесата на някаква всеобхватна и независима справедливост, но за съжалиние светът е устроен по-иначе и не работи по желание. Само времето ще покаже дали въпросният убиец ще има безсънни нощи или (не ми се ще и ми е неприатно да си го мисля, но напоследък ежедневието непрекъснато ме опровергава!) ще се успокои с тривиалното: "К'во толкова? На всеки може да се случи!", ... и толкоз.
25
0
 
8
 
! Отговори
Дуло преди 8 години
Починалият-починал,светла му памет на човека.Но този пикльо дето го е блъснал,цял живот ще живее с този кръст,че е убил човек.Малко му е...Карат като ненормални,морето им до колене.Като знам какви са ни законите,едва ли ще го осъдят...Дано всяка вечер,от тук та до края на живота си да заспива с мисълта че е отнел живот...
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато ония хрантутници в парламента го играят свенливо със задържането до края на процеса; чистото съдебно минало; намаляването с 1/3 на присъдата; задължителн обществено полезен труд; конфискацията на автомобили и имущество, ако не се изплати навреме и изцяло "кръвнината"; солидарно поемане на "кръвнината" от близки и роднини или от застрахователен гаранционен фонд, за да се избегнат врътките, все ще е така.Иначе, всичките са много ербап и курназ, когато трябва да се узакони някоя далаверка.
23
0
 
6
 
! Отговори
Teo преди 8 години
До КоколиноСъгласен съм, че това е най-доброто решение, но надали. Такива, не селяни(не искам да обиждам отрудените хора) живеят да са "у грАдо". За съжаление не можем да забраним на съответният *** да преживя в града. И при все, че все с нещо трябва да се занимава за да не върши глупости, това ми хрумна първо. Добре, може и месар някъде да го направим, но и за това се иска акъл, и то не малко. Жалко за загиналия нелепо човек и за почерненото семейство.
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много отдавна вече такова поведение не си позволят само богатите синчета с връзки, но и всеки невъзпитан ***. Просто беззаконието е толкова голямо, че не е нужно да имаш пари и връзки, за де се държиш като ***. А ромите са се развилняли просто страховито. На етноса им не понася алкохола, а пиян си е просто иатомна бомба.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лека му пръст на човека.
20
0
 
24
 
! Отговори
Ужас ! преди 8 години
Всеки ден !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този ужас е всеки ден!! Докато роднините на пострадалите не отмъстят на шофьора убиец няма да се стреснат. Явно наказанието на богаташките синове не нарушава стандарта на наглия им живот
19
0
 
21
 
! Отговори
Blake преди 8 години
Поредния пикльо, дето се е помислил за състезател... Писнало ми е вече от подобни!
18
0
 
42
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Ето до това води "Води ме в някоя квартална кръчма ... бясно карай на червено" и прочее бози. Честито, това е "новият" морал. Или по-скоро липса на такъв. Бас държа, че този 24 годишен *** въобще и за миг не се е замислял какви обезщетения ще плати при една такава беля. Хич не се е замислял, че на 80% от местата, където кандидатстваш за работа ти искат свидетелство за съдимост. Дори и да не влезе в затвора, мача за него свърши. Недозавършен бъдещ бакшиш. Никаде другаде няма да го вземат!
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА! СПЕШНО ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗАКОНИ И МЕРКИ И ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА В ЗАТВОРА! И ЖЕЛЕЗЕН КОНТРОЛ ПО ПЪТИЩАТА!
16
1
 
20
 
! Отговори
до Радан и РБ преди 8 години
Смешници,облъчвате хората със съдебна реформа.Народът иска бърз процес,строги наказания и да се спре с това недоразумение "споразумение с прокуратурата".Караш пил,минаваш на червено,не спазваш ограничението на скоростта и получаваш условна присъда,защото се споразумяваш.Разделянето на ВСС какво отношение има към казаното по-горе?Има отношение единствено към вас.Да си сложите наши и ваши.Дано хората се осъзнаят.Трябва промяна в закона.