Пловдивчанин почина при катастрофа в Ловешко

Съпругата на загиналия е навлязла в насрещната лента
22 авг 2015 20:15,
8
Пловдивчанин почина при катастрофа в Ловешко
Снимка: Архив Булфото

Пловдивчанин на 59 години е починал при катастрофа, станала около 17.20 часа на пътя Орешак - Априлци, на 5 км след троянското село, съобщиха от МВР в Ловеч.

Лек автомобил "Фолксваген Поло", управляван от 59-годишната съпруга на загиналия, при мокър и хлъзгав път е навлязъл в насрещната лента и се е ударил в джип "Ленд Роувър", управляван от 53-годишен мъж от Троян.

В резултат на удара пловдивчанинът, возещ се до съпругата си, е починал на място. Жената е с охлузни рани.

И двамата шофьори не са били употребили алкохол.

Пътят е отворен за движение.

Това е шестата жертва на пътя в Ловешка област за последните 12 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 8 години
До онбашиятаСтрахотен пример. По магистрала Тракия се движи цяла южна България. Пътят София - Перник е толкова натоварен колкото Пловдив - Асеновград, обаче там се направи магистрала Люлин. Асеновград е на 10 км от табела до табела до Пловдив. Голяма част от Асеновград работят в Пловдив или КЦМ и пътуват всеки ден. На никой от София не му пука колко народ е загинал по този път, а заложен да се удвоява от 20 години.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СПРАВЕДЛИВ, Е ОТНОСИТЕЛНО ПОНЯТИЕ ! Ако към един си справедлив към друг няма да можеш. Още не познавам човек, който да е успял да бъде справедлив към всички. Справедливост и отговорност са параван за българската крадлива политика ,
4
2
 
3
 
! Отговори
Пена българката преди 8 години
Да ходи попа да ръси пътищата в Ловешко със захар. я оня кмет, старозагорския ли беше, как се справи с катастрофите. Издуха ги към Ловеч.
3
3
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
До Никвярно е че катастрофите на магистралите са с по-нисък процент жертви, щото не можеш да влезеш в насрещното. но се съмнявам към априлци да има повече трафик отколкото софия-бургас, че да кажем "магистралата е не където трябва".
2
4
 
4
 
! Отговори
Ник преди 8 години
Правят се магистрали не където има най много нужда. Затова в София област има по малко смъртоносни катастрофи от колкото в Пловдивска област. Колко народ си отива заради тесни и натоварени пътища.
1
5
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 8 години
много *** народ !