Голям пожар в Строителния техникум в Пловдив

Рухна част от постройка, отвътре изведоха клошар
Обновена: 6 сеп 2015 22:49 | 6 сеп 2015 22:45,
10
Голям пожар в Строителния техникум в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Постройки в двора на Строителния техникум в Пловдив се запалиха тази нощ. Огънят е тръгнал от изоставени сгради.
Огнеборците се опитват да локализират пламъците, за да не се прехвърлят върху учебния корпус на сградата.

Предполага се, че огънят е запален от клошар, който се намирал вътре. Той е бил изваден от човек от квартала. Младият мъж се хвърлил в горящата сграда, за да извади човека.

„Влезе и с голи ръце го измъкна. Рискува своя живот, за да спаси този на мъжа”, разказа очевидец на случилото се пред Dnes.bg.

Осем екипа на пожарната, една линейка и четири полицейски патрула са на мястото на инцидента. Улицата е отцепена. Огнеборците се борят с пламъците. Част от старата постройка вече рухна, а пожарникарите се опитват да спасят останалата част от бараките и да попречат на огъня да се разпространи.

Това е вторият голям пожар за по-малко от месец в пловдивско училище. При първия изгоря учебният корпус на училището за деца със специални образователни потребности „Стефан Караджа”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДа, бе...лошо е много в Америка.Американците са много лоши...не ходете там...ужасно е.Бият горките ***, миличките...ако направиш престъпление, няа да ти се размине...лошо е...не е за българи...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами те и сега си бият ***, не са спирали. Даже и много повече, всеки ден го пише в американските новини.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само пожари, престъпления и разруха. Пълна липса на държава и отговорност. Всички до един държавни и общински служители гледат да им мине работното време и които мога да завъртят някоя далаверка.
3
3
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До поцСам си подаваш репликите! Та кажи ми за концлагерите и цензурата и стоките дето ги нямаше! Сигурно не си ял достатъчно банани и дънките не са ти били по вкуса... А и дълга коса не са ти давали да носиш! Да, имаше такива неща! Но цензурата беше жестока... Думи като глад, неграмотен строителен техник, клашар, ром, кисело мляко от Данон не бяхме и чували и само това ли. Не ни позволяваха да кръщаваме децата си Патрик, Рамарио, Боби... Е ако е куче затваряха си очите... Та, разкажи ми...
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От спешни ремонти, без поръчка по ЗОП - се краде най-лесно, и най-много... А идват и избори.
1
3
 
37
 
! Отговори
боц преди 8 години
Какво е това "Строителен Техникум"!!!???Техникуми имаше някога, в онова много лошо време!Но тогава имаше и подготвени кадри за производството във всички сфери.А сега има Професионални гимназии и има само професионално-неподготвени кадри за каквото и да е!