300 мигранти напирали на родната бразда

Задържани са 21 души, които ще отидат в бежански центрове
19 сеп 2015 22:44,
58
300 мигранти напирали на родната бразда
Снимка: архив, Reuters

300 мигранти са се опитали да влязат в България през последното денонощие, но са върнати на турска територия. Това обяви директорът на Граничната полиция Антонио Ангелов, който инспектира ГП "Капитан Андреево", предаде БНР.

Ангелов съобщи, че 150 служители охраняват българо-турската граница, а към тях се присъединяват и 20 жандармеристи, които ще патрулират по главния път Е80 към Турция.

"Чрез командированите допълнително полицаи и жандармеристи на българо-турската граница се осъществява превенция за миграционния натиск", обясни Антонио Ангелов.

Още по темата

"Искам да успокоя и гражданите, и колегите, нямаме някакво нарастване на напрежението от страна на турската страна, но взимаме превантивните мерки така, че да не ни изненадат по някакъв начин. Имаме уверението на турските колеги, че абсолютно овладяват положението, но този план е по-скоро превантивен. Искаме да си уплътним още повече границата в това направление", заяви той.

През последната седмица миграционният поток е намалял с 50%. През изтеклото денонощие на турска територия са върнати 300 мигранти, опитали се да пресекат граничната бразда. 21 са задържаните, които след преминаване на съответните процедури ще бъдат настанени в бежански центрове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"МИЛОСТ ГОСПОДИ!"
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде , "ПАТРИОТИТЕ"------отидете да целувате ръка на Одринския Валия!РЕВИЗОРО Е ПРАВ:"...на практика , днес Турция охранява границите на България...."ПОСЛЕ ПАК ДРЪНКАЙТЕ ТЪПИЗМИТЕ СИ ЗА Т.Н."ТУРСКО РОБСТВО".....!/...същите нещастници и страхливци сте били и тогава.... /
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има надежда, на 17.10. на всенароден митинг и да изметем нещадтника от Банкя!!!! Елате да се съберем 200 - 300 000 и да изритаме продажната гадина!! С чакане и писане юо форумите няма да стане!! 200 000 са сила, какво ще ни направи урода, нищо!! Ще го видите, умрял от страх. Да се разпусне това крадливи НС и изберем проверени и умни хора. Без тези скапани партии които ни докараха до пълно отчаяние и деградация на няколко поколения!!! Оставим ли ги тези и с България е свършено!!!!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 33О, само такива ли, не виждате ли, какви интелигентни лица имат, никаква свирепост, никакво изстъпление, "само желание да живеят по-добре". Ми, кой им пречи? Да работят, да живеят добре. А ако някой им пречи, така както ги гледаме на снимката, могат за нула време да се справят с онези, които им пречат. А не да искат покрива и хляба на други хора, и то както се е правело преди 200-300 година. Много стари навици, много, векове назад.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До пенсионерРезил настъпи, резил и грандиозно лицемерие, взето на въоръжение от нискокултурни чуждопоклонници във властта. Чухме поредната сентенция: "Помислете, какво да правят бежанците - отзад - ятаганът, отпред - телената ограда". А ние какво да правим, великий мъдрецо - зад нас 25 години грозен, неприкрит грабеж и тиранозавърска здравна система, отпред - отворен ковчег, предлаган ни от реДЕформаторите с налудничави правила - пряк принос към унищожаването на българите.
24
0
 
13
 
! Отговори
пенсионер преди 8 години
какви времена настъпиха. Преди 40 години един арабин се оказа в България без документи арестуваха го и го откараха със самолет в една арабска страна : Сирия или Йордания . Там арестуваха екипажа на самолета и казаха взимате си го обратно той не е наш гражданин.....
23
1
 
19
 
! Отговори
Е - ник преди 8 години
Време е, крайно време е вече, АК-47 да запее своята песен...
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е държавата? Резил, не може да опази границата си. 21 нарушители са влезнали, ужас.
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимката това дете с толкова мъжаги къде е майка му !
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Втори ден съм в Турция-видях само малка групичка бежанци в Одрин...Много е спокойно...
19
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия на снимката са ракетни инженери и ядрени физици, има и професори.
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това Българско Правителство , спазва точно какво им нареждат и приемат който дойде !Унгария не ги приема повече. Включили са и армията си и ги отблъскват , или арестуват ! Използват водна струя и гумени палки !
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чайка бе , охранител на границата , непрекъснато приемате някакви и ги регистрирате . Значи в Турцияе са задържани , а вие ще ги приемете ! Ако тези 300 не са задържани , вие ще ги приемете !Ега си маймуните , дето " пазят ".А Бойко изказва благодарности .А на граничарите ще изкаже ли благодарност и да приветства дошлите мюсолмани !
16
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Константинопол - в ранната утрин на 15 август 718 г. над арабските войски се изсипва вихрушка от стрели, а след тях връхлита българската конница.КанаСубиги Тервел - Спасителят на Европа от исляма!
15
3
 
34
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
Коя мижтурка, предател на Родината, е гласувал долу Опълченците на Шипка. Няма ли начин да го открием и отървем България и Народа и от жалкото му съществуване?
14
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През соца ако Българин опиташе да избяга в Турция нашите граничари го застрелваха в гръб. Сега арабите си влизат тука все едно е на дядо им двора. Че и пари им дават.
13
0
 
9
 
! Отговори
wakeup преди 8 години
60 milona så tragnali km evropa tova e Christa invazia.Evropa trqbva da se obedini srestu taxi zgan inache,maichica ni jalna.Nå snimkata vsichki sa OT ID.Predskazaniqta na Nostradamus i Vanga se zbadvat hora balgari i evropeiici sabudete badete silni nå strek i vqrata!Izvanzemna namesa da sega en ochakvaiite,toga shte e finalnata ofenziva v bitkata za Planet Earth.
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"....които след преминаване на съответните процедури ще бъдат настанени в бежански центрове" ? Какви центрове и лагери бе тия на почивка ли идват - трябва да бъдат настанени по затворите според законите на РБ !!!
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е да започнат кръстоносните походи
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БъЛГАРИЯ Е ПОД ИСЛЯМСПЛАХА,БЪРИТЕ САПОД ЗАПЛАХАТА НА ЯТАГАНА ОТ НАШЕВЕНИЦИ А РОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СПИМЕН СЪН.ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗМЕТЕМ С ТАЗИ АРАБСКА ***.КАМИЛАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ ЩЕ ЗАКРИЕ БЪЛГАРИЯ