По "Тракия" и "Струма" кошмар! От къде да минем?

Препоръчват ни да търсим алтернативни маршрути
Обновена: 19 сеп 2015 16:28 | 19 сеп 2015 16:25,
29
По "Тракия" и "Струма" кошмар! От къде да минем?
Снимка: Булфото

Голямо задръстване има по автомагистрала "Струма", заради засиления трафик към Гърция. Колоните от автомобили са от района на Долна Диканя до дупнишкото село Усойка. Това каза за БТА директорът на областното пътно управление в Кюстендил Юлияна Божилова.

Причина за задръстването е големият брой на пътуващите. Получава се така, че на един път се събира почти цяла България, коментира Божилова.

Тя посочи, че няма пътно-транспортни произшествия и единствената причина за образувалите се колони е засиленият трафик.

Органите на реда препоръчват, ако не е належащо, пътуването да се отложи. Алтернативен маршрут е София- Кюстендил-Бобошево-Благоевград. 

Още по темата

Предвид на големия интензитет на движение на автомобили по АМ "Тракия" в посока за Бургас и продължаващите ремонтни дейности на няколко участъка от магистралата на територията на област Пазарджик има образували се тапи.

Това съобщи за "Фокус" говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. "В тази връзка препоръчваме на желаещите на пътуват по посока Бургас да използват и алтернативен маршрут по главен път I-8 преминаващ през Костенец-Белово-Пазарджик-АМ "Тракия" или отклонението на пътен възел за селата Виноградец-Карабунар-Бошуля- град Пазарджик-АМ "Тракия". На възловите места има разположени екипи на полицията", уточни Стоянов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бре, нали сме много бедни и гладни...Как по празници половин България бяга в чужбина на почивки ?!
16
1
 
7
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
За другите евродържави говорят, че там крадели 20% и 80% влагали по предназначение ! У нас е видно, че влагат около 20%!! За другите 80% не питай !!!!!
15
0
 
7
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
/На вниманието на "Елемаг"/В края на предишния си мандат г-жа Л.Павлова, в кадър с областния управител на Варна, кмета на Община д. Чифлик, кмета на с.Гроздьово и др .,преряза лентата на "реновирания път от с.Гроздьово до с. Старо Оряхово". Участъкът е 22.1 км. На практика ремонтираният участък е само 4.7 км, от с. Гроздьоводо разклона за с. Дъбравино. Останалите 17.4км са кръпка до кръпка. Тежките камиони от Бургас за Девня вървят точно в този "РЕНОВИРАН" учасдтък!?!? Къде са парите ?????
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
баси ташака :))) колко много прости хора има... и колко изциклил те прави самият факт, че шофираш. хаха. приятни празници, балъци!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На магистрала Струма 17 км днес се взимаха за 5 часа! Наистина беше кошмарно!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22НЕ СЕ КОСИ БРАТКО! ЛОЗЯТА СА ХУБАВО НЕЩО, ДАР ОТ БОГА, ТЕ ДАВАТ ЧУДОДЕЙНИ НАПИТКИ, ОТ КОИТО НА ЧОВЕК МУ СТАВА ХУБАВО!
11
4
 
9
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Кръшната Лиляна оня ден вика "На година 600 милиона за подръжка и строеж на пътища"Като икономист ( не от новите от УНСС и НБУ) а от старите ,се чудя :на 2 години какво правят с тия милиард и 200 милиона.И двете магистрали пътувах за една седмица по 2 пъти, всичко отбивки и ремонт.Е на практика и тях не ползвам.Нещо не излиза уравнението.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тази снимка от бг ли е?
9
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха, прехвалените магистрали на Тиквата и ГРОБ. Видя се колко са магистрали.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
М да, вчера ми се наложи да отбия през лозята на село Виноград за да стигна до Пазардджик разабира се пак по селските пътища и сред стада от крави и овце след 2.5 часа стигнах Пазарджик в тъмното . Та за какво въобще си плащам за Винетка щом трябва да карам през лозята ?!?
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пушете повече легални цигари да довършат магистралите! Тази държава се крепи на пушачите!
6
11
 
10
 
! Отговори
speed преди 8 години
Народа не разбра,че не високите скорости,а ниските са причина за катастрофите! Като искат икономии да ходят пеш.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навсякъде по време на празници има задръствания, пък и неможе до преди години на муле, сега на БМВ. Иначе ,който бърза ,да се телепортира!
4
11
 
11
 
! Отговори
JagdPanther преди 8 години
Тия задръствания са заради *** дето карат с под 90 по магистралата и ония другите с 200 и в един момент нещата си идват на мястото.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е то не може при толкоз празници всичко да е наред!
2
9
 
16
 
! Отговори
Нали... преди 8 години
...асфалтя не се едеше бре!? Ко съ юрнахте да пътувате?
1
6
 
21
 
! Отговори
1 преди 8 години
Има едно единствено решение - *** бетонни комплекси по българското черноморие да се изринат с багери из основи (както в Марбея), а българските собственици на къщи в крайморските градчета да се за заменят с гръцки (както е било до преди 70-80 години)