Шофьор мина на червено и уби жена в Пловдив

Водачът припаднал, когато видял блъснатата жена
Обновена: 25 сеп 2015 21:05 | 25 сеп 2015 20:56,
59
 Шофьор мина на червено и уби жена в Пловдив
Мястото на трагедията. Снимка: Булфото

75-годишна жена беше убита, след като бе ударена от автомобил в Пловдив. Инцидентът стана до бившия хотел на Ванко 1 на бул. "Цариградско шосе" в града.  Блъсната пешеходка е издъхнала в линейката на път за болницата.

"До последно се борихме за живота й, но не успяхме да я спасим. Сега очакваме да предадем тялото на Съдебна медицина", разказа пред Dnes.bg дежурната лекарка, отзовала се с кола на Бърза помощ на сигнала.

Според очевидци автомобилът се движел много бързо, а в това време жената тръгнала да пресича на пешеходна пътека. Шофьорът на зеления автомобил обаче връхлетял върху й.

Пешеходката е била изхвърлена на няколко метра, а колата е излязла от пътя и съборила светофара. Шофьорът припаднал, след като видял какво е направил.

"Докато минавах през кръстовището на "Цариградско шосе" видях качената кола на тротоара, тогава видях и жената и спрях. От инцидента вече бе минало някакво време, но никой не се бе обадил на 112", заяви пред Dnes.bg студентът по медицина, който е подал сигнала на спешния телефон.

Той обясни, че веднага щом видял жената, й измерил пулса. Въпреки, че е бил под стрес, мъжът успял да улови признаци на живот, но имало кръвоизливи от устата и носа, което говорило за сериозни вътрешни хематоми.

Линейката и полицията дошла за по-малко от 5 минути и взели блъснатата пешеходка.

"Не е вярно, че шофьорът бе припаднал. Аз му казаха да легне, тъй като го болеше кръста и след този удар може да е имал сериозни наранявания. Беше в съзнание и постоянно питаше как е жената", обясни момчето.

Той не е видял самия инцидент, но разбрал, че шофьорът минал на червено и прегазил жената, която стояла на тротоара и се ударил в стълба.

"Не беше пил. Полицията каза, че пробата му е отрицателна", обясни още той.

Полицията продължава огледа на място, а движението се извършва само в едната лента на булеварда

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Vednaga v Satvora sa 10 g i 150000 EUR sa fam na jertvite otnamane na knischkata sa vinagi
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Direktno v Satvora da ne islisa ot tam dokato Pinke v Satvora tosi e ubiiez
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
продължение...очевидно никой от тези горе от които зависи не иска да вземе мерки нещо да се промени, да не откриваме топлата вода. За изхвърлен фас, засичат с камерите и получаваш глоба. Никога няма да се оправим, когато има камери и получиш глобата по пощата, за висока скорост, изхвърлен фас, говорене по телефона, жестикулиране и показване на "конфигурации" тогава ще станем "бяла" държава, за каквато всички мечтаем.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако камерите са навсякъде, а не да замазват с глоби от по 3 000 лв, за каране в насрещното и всеки, които си позволи за мине на червено или направи друго нарушение получи глоба от 100 лв., което за нашият стандарт на живот не е малко, при следващо нарушение /очевидно това е поведението ти/, отново глоба и конфискация на автомобила и предоставяне за обществена продан, това ще отрази добре на автомобилния пазар и при следващо нарушение ти взимат книжката и следваща мярка затвор или освидетелстван
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо трябва да се започне с закриването на КАТ, за да намалеят драстично нарушенията по путищата. Може да звучи странно на някои, но е истина.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомнете си наглия *** от селото, където при гонка убиха деца, как се правеше на латино надзирател, който решава кой да живее, и кого да газят престъпниците. Дори се закани на съселяните: "Те да мълчат, че ще видят те ако им устроиме истинска гонка!". И никой дори бележка не му направи за заканата. Вместо веднага да го арестуват и осъдят, кметът на Ловеч, милият, се затръшка, че нямало осигурено място "момчетата да си изхвърлят адреналина"! А гонката било "хулиганска проява", нищо че убива!
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 10А дано и ти се спасиш така! И да е по-скоро, та и България да се спаси от такива пияндури, осъждани за престъпления и преди и след 1990 г.
20
4
 
7
 
! Отговори
читател преди 8 години
Виж колата, и ще разбереш кой я кара,някой като онзи дето размаза детето на пешеходната алея.Докато оръжието не е свободно, тези мутри ще ни мачкат, и в преносния и в буквалния смисъл.
19
1
 
18
 
! Отговори
Св преди 8 години
До РешениеИ да направят бензина 1 лв. Те тогава и война не ни трябва ... Ще се дозатрием. Аз не мога да разбера, защо е толкова трудно изваждането на разрешително за оръжие, психотестове, разни изпити. А за купуването на книжка от неграмотни хора и без образование и един барутник за 300 лв, може да имаш оръжие за масово поразяване. Как стават нещата така, че минават само с глоби (ако ги хванат и платят), не знам. Изкараха Петко от Лясковец луд, че имал две пушки и ще лежи доживот.
18
2
 
13
 
! Отговори
Решение преди 8 години
Да се спрат всякакви проверки по пътищата.Да се изключат камерите.Да се премахнат всякакви глоби и сансции.Само месец и безотговорните шофьори сами ще се избият помежду си.
17
3
 
25
 
! Отговори
В преди 8 години
Няма ли да измрат най - накрая тези ***. За такива отпадъци конфискация на колата, лишаване от книжка доживот и поне 10г затвор.
16
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чета тук пише Блъсната пешеходка е издъхнала в линейката на път за болницата."До последно се борихме за живота й, но не успяхме да я спасим.Бог да я прости жената а шофйоро у затворо..само искам да знам как са ''се борили до последно ''у линейката да я спасат ...те едно шише вода немат в линейките камо ли условия да се борат..а и персонало е мазало ..
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** са гоУеми бабаити ама като дойде ДЕБЕЛИЯ и започват да се осират и припадат.А на тоя клефук да му дават 20 години по бързата процедура и при бай Ставри да става любовница на трети отряд.
14
10
 
15
 
! Отговори
Сатира преди 8 години
До Поп Грую"Гнусната католическа ***, населяваща Пловдив" Преди да правиш неадекватни изказвания.Заинтересувал ли си се?За католиците,католичеството, Пловдив град и Пловдивско? Чел ли си?Знаеш ли? Чувал ли си поне?Надали! Абориген!
13
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При Тиквите такива новини са ежедневие.Първият мандат пък хората се палеха.
12
13
 
38
 
! Отговори
спестено е че " преди 8 години
спестено е че "шофьора" е крастав турчин
11
1
 
37
 
! Отговори
село преди 8 години
моля не ни убивайте, това , че можете да си купите кола не значи, че трябва да ни избивате
10
21
 
14
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Минало е време и никой не се е обадил????Гнусната католическа ***, населяваща Пловдив и другите села в околията, има навика да се скатава при подобни случаи. Един приятел ми е разказвал как при скандал пред блок в Пловдив прозорците започнали да гаснат един след друг. И това в 20:00 часа...
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Можела да си поживее поне още 10 години жената !Но не вярвам внезапно да е изкочила 75 годишната на пешеходната пътека а е и имало светофар още по-тежко положение!!!Поне жената се е спасила от живот изпълнен с краденето и лъжите на комунизите! Да му мислим ние
8
2
 
31
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
От кадърните студенти ще е бил тоя.. повечето не знаят от коя страна се държи термометъра....