Въведен е 100% контрол на външните за ЕС граници

МВР: Очаква се натоварване по граничните ни пунктове
14 ное 2015 16:21, Анисия Иванова
41
Въведен е 100% контрол на външните за ЕС граници
Снимка: архив Булфото

Очаква се натоварване на пътникопотока поради въвеждането на временен 100% контрол на външните за ЕС граници на Република България, съобщават от ГД "Гранична полиция“.

По същата причина по-бавно ще се обработват документите за самоличност на преминаващите през ГКПП с Турция, Македония, Сърбия, както и през ГКПП-Аерогара София.

Още по темата

Засиленият граничен контрол е част от въведените от българското правителство мерки след терористичните атентати във френската столица Париж.

На българските граждани се препоръчва по възможност да преосмислят своите планове за пътуване, съобразно променената ситуация.

Засилени са мерките за сигурност и на Летище "София" във връзка с терористичните атентати в Париж, Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След дъжд качулка и след сватба булка....Български стари поговорки.Те вече са сред нас,сега да затваряте границите вече е късно.
5
1
 
39
 
! Отговори
паника преди 8 години
Смешници 100% контрол на границите това ще рече зад всяко дърво полицай пък и така наречените бежанци отдавна са в центъра на София и другите градове , а не дай си боже да ги задействат не ми се мисли какво ще стане при такава армия и полиция.
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости, бъдете сигурни, че само тази вечер поне 200 джихадиста ще влязат в България през т.нар. "зелена граница"!
3
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дувари трябва да вдигат по цялата бразда!Колко още хора трябва да умрат за да им уврат тиквите!!!
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аве те влязоха хиляди терористи с тия мигранти и бежанци,те сега се сетиха.браво на баба Меркел,още да ги приема с отворени обятия...
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко си го каза - това е нашият 11 септември. Сега само да видим "Патриотския акт" в европейски вариант какво точно ще е .....