Tотомилионерът попълнил само една колонка, чудят се кой е

В Смядово се обсъждат различни имена, всички обаче отричат
Обновена: 9 дек 2015 10:42 | 9 дек 2015 10:33,
22
Tотомилионерът попълнил само една колонка, чудят се кой е
Снимка: Булфото, ахрив

Цяло Смядово и околността се чуди кой е тотомилионерът, който спечели над 4 милиона лева от играта "Тото 2 – Зодиак". Това е първата печалба в играта от създаването й през 2014 г. Досега никой не бил уцелвал печелившата комбинация от 5+1.

Новината се съобщава всеки ден по общинската радиоточка. Радиоводещият Тодор Андонов напомня на играещите тото да си погледнат попълнените фишове, защото късметлията е сред тях.

"Както вече сте разбрали, уважаеми радиослушатели, Смядово си има тотомилионер. Над 4 милиона ще влязат в нашата община от спортния тотализатор”. По този начин радиоводещият Тодор Андонов обявява в ефир новината, показа репортаж на БНТ.

Още по темата

Ударилият първия джакпот в играта е попълнил само първата колонка от абонаметния фиш на цена от 1 лев и 10 стотинки.

"Сложил си е тука една точица. Това означава за четвъртък и неделя си е пуснал клиентът и с едната колонка от първото теглене е улучил", коментира Веселина Желязкова, управител на пункт на Спорт тото в Смядово.

Откакто спортният тотализатор обяви, че милионерът е от Смядово, в градчето се обсъждат различни имена. Всеки от заподозрените отричал, но и съжалявал, че не отбелязал печеливщата комбинация от цифри.

“Аз го приемам като някаква поличба за града ни в навечерието на тези Коледни и Новогодишни празници, защото имаше една печалба от 8 000 лв. преди месец… Много често взеха да се случват в Смядово, дано общинската хазна по някакъв такъв начин се напълни”, коментира кметът на община Смядово Иванка Петрова.

Още повече, че печалбата е почти толкова, колкото годишния бюджет на малката община.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Щастливец преди 8 години
Ако не сте чели правилата за плащане на печалбите от Тотото, ето какво излиза: При 4 милиона 202 хиляди и 66 лв печалба печелившия ще получи 500хиляди лв и след това всеки месец( до 7 години) трябва да получи остатъка, но не по-малко от30000 лв всеки месец, изчислено това прави по 44072,21 лева.Да му е честита тази печалба и да си ги харчи с кеф!
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не го търсете в Смядово, бях при една л....ца и си пуснах фиш. Сега ядем и пием ! Честита Коледа !
14
3
 
9
 
! Отговори
Споко ве! преди 8 години
Сега търсят некой овчар, текеесар или свинар да вземе 50-60лв от тая "печалба", предназначена за N-ската парт - организация.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Действително, човек като се види с пари, много хора започват да му се пишат приятели. Ама чак пък цялата община!
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът да не е луд да дава пари на общината. Просто да се омита от това място и да си харчи парите. Кметицата е яко нагла.
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да някой от София е попълнил фиша и го е подал в Смядово, докато е бил на гости - приказка за лека нощ. Вечните игри - на някой му трябват пари и ето лесна работа - уговарят нещата и пада парата.
10
2
 
17
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
да е жив и здрав и да си ги харчи с кеф.ник'ви фондации,*** и тем подобни.
9
2
 
24
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Пак е подставено лице и най вероятно не е от там, а уж не го знаят за да не се получи като предния път с мутрата женен за дъщерята на кмета! Толкова пари няма как да ги дадат на обикновен човечец. Аз не вярвам случайно да са спечелени.
8
4
 
20
 
! Отговори
Бреййййй преди 8 години
Има ли още наивници които си мислят, че тези пари ги е спечелил някой нормален човечец. Ъ?
7
1
 
22
 
! Отговори
Тотомилионера преди 8 години
Кво искате да се издам и кмета да дойде да ми иска пари .Роднини които не съм виждал с години да дойдат да ми се правят колко много ме уважават.Предателите веднага да ми станат приятели,а сегашните ми приятели да ме гледат със зелен S в учите,да събера всички меркантилни женоря около мен.Еми не ми харесва тоя живот,благодаря.Събирам си багажа и парите и дим да ме няма!
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е в Бг, с чужда пита всеки иска помен да прави, че и общината се наредила на опашката. Иначе честито на късметлията или късметлийката, това с една колонка да изтърбушиш 4 милиона си е направо уникален късмет.
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще се окаже пак някой овчар, който ще дари печалбата си на КОЙ мислите? А за него ще останат жълти стотинки. Знаем ги тези номера. Отработени са до съвършенство от мама Праска и Свинчо.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв нагъл радиоводещ печалбата отива в общината ??
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази кметица много напориста бе ще уплаши човека
2
3
 
33
 
! Отговори
Мен преди 8 години
*** лицамерите, хазната та хазната, та бюджета. Аве ей, човека си е спечелил 4млн. , никому не е длъжен. Аз ако съм 1ст няма да налея в бизнес и инвестиции. Кво ми е дала държавата, че да и помпя хазната. Дай 5 апартамента, дай 10000 декара в добруджата под аренда. Ай ми гледай сеира, па аз да си гледам кефа.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще отричат разбира се, като знаят какво може да им се случи. като почнеш от близки и далечни, приятели и по-приятели, и най-очакваното - близки срещи от третия вид, всякаква *** разнообразна