Дете пострада при инцидент на писта в Пампорово

10-годишното момче било блъснато от 52-годишен мъж
Обновена: 29 дек 2015 11:55 | 29 дек 2015 11:37, Красимир Ангелов
16
Дете пострада при инцидент на писта в Пампорово
Снимка: Булфото, архив

Момче на 10 години пострада сериозно на писта в Пампорово, след като бе блъснато от 52-годишен мъж, съобщава "24 часа".

Инцидентът е станал на пистата Снежанка-Малина.

Момчето, което е от Бургас, е със съмнение за фрактура на таз и подбедрена кост на десен крак.

На място му е оказана медицинска помощ, след което то е транспортирано за лечение в болница в София, без опасност за живота.

Сигналът за пострадалото дете е подаден от полицай към ски патрула в курорта. По първоначална информация детето е изскочило внезапно и възрастният скиор не е могъл да предотврати сблъсъка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
mmm преди 8 години
И още нещо.Дъртите скиори както ги наричаме си мислят че планината е тяхна и че ако не си достатъчно добър колкото тях не ставаш.Грозната истина е че повечето карт без каски и без всякаква протекция.Като цяло за мен са най неприятният типаж и гледам да ги избягвам.Хубавото е че те не излизат извън очертанията което е добре.Карат до 12-14ч и после ги няма.Повечето са тюфлеци. Никакво пазене на другите.Засичали са ме много скиори но досега не съм урдял никой.Падал съм доста лошо заради тях.Овце
11
2
 
1
 
! Отговори
mmm преди 8 години
Преди съм карал малко ски.Сноуборда е в пъти по екстремен и функционален за мен.Серозен недостатък са липсата на щеки.Много щадящ е за колената за разлика от ските.Иначе се кара много по лесно от ските.За 3 дни можеш да се научиш на всичко.Останалото е практика
10
2
 
0
 
! Отговори
mmm преди 8 години
От 7-8 години карам Сноуборд.Счупено нямам нищо.Карам предимно бек кънтри и фрирайд както и доста писта.Няма нито един скиор на 50 който да кара нормално.Пистите не са предвидени за малки и големи.Пистите като цяло са зле ,но Пампи в Бг ми е един от любимите курорти.Виждал съм по пребити хора на улицата от колкото след каране на Борд.Случилото се е нещастие и ще е урок и за двамата.Нормално е в планината да стават инциденти.Карането на сезон далеч не е 10 дена.На сезон правя между 35-60
9
4
 
6
 
! Отговори
До 7 сноубордист преди 8 години
"Къде ги видяхте тези изпочупени скиори, бе хора?"Миналата година една моя приятелка се преби със ските и си прецака коляното. Оперираха я, 11 месеца минаха от операцията, а тя все още ходи трудно. Така че аз познавам хора, пострадали от ски.Така че може да сте само щастливи, че сте здрави и че може да се радвате със ските. Но не мислете, че вие сте застраховани. Затова никога не ги подценявайте, че такива контузии може да си докарате...
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
грозденцето много кисело нещо... изпочупени скиори :))) Ходенето по улицата ще ви причини същите проблеми - стойте си вкъщи.
7
8
 
9
 
! Отговори
Сноубордист преди 8 години
Къде ги видяхте тези изпочупени скиори, бе хора? Колегите ми ходят всяка година по 2 седмици на ски и са в перфектна форма, дори и тези леко над 60. Може човек да се почупи, но така е и като се кара кола например..
6
4
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Пиши на кирилица и тогава поставяй поставяй меко казано слаб.оумни определения за другите без да имаш идея кой какъв е! Аз съм на 33 и с жена ми караме заедно сноуборд само че, и ще караме и на 80 да сме живи и здрави и с децата ще караме...Жалко за детето, наистина трябва много да се внимава - най-вече по-въЗрастните трябва да пазим децата и който е отгоре да пази долния... Една скиорка как ме помете на ръба на пистата - добре че бях с протектор на гърба и каска.
5
3
 
13
 
! Отговори
Опасна работа преди 8 години
Колко много познати изпокъсаха кръстни връзки и менискуси в колената... и сега едвам ходят, не могат нито да карат ски, нито да скачат, нито да тичат, все едно са баби на по 80 години. А те са младежи между 25 и 30 години.Та със ски шега не бива.
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямам познат скиор без нещо чупено по него. След което се отказват, а потрошениет кокали стават най добрия личен барометър на температурните промени и влажността на въздуха!
3
10
 
12
 
! Отговори
slackware преди 8 години
Ските са опасен спорт главно заради такива ШЕБЕЦИ kато този *** блъснал детето.Пълно е с подобни *** във секи курорт, мислещи се за Томба 'шусейки' надолу по пистата без да мислят, че има малки деца.. Повръша ми се от подобни ***. Подобен *** реши да мине между мен и едно момиче на пътеката кум лифта точно на пампорово и когато не успя и събори нея и себе си и за малко да му набия ските в З'адника почна да се извинява като първолак... Българският скиор е селянин от класа.
2
6
 
16
 
! Отговори
Внимавайте със ските преди 8 години
Ските са много опасен спорт. Определено трябва да се внимава изключително много. Скъсани менискуси, скъсани кръстни връзки, фрактури на ръце, крака и глава - само са част от проблемите, с които почти всеки скиор се е сблъскал.Толкова много предпоставки за контузии има, че не знам дали си заслужава за 10 дни кеф в годината да си причиниш вреди, за които после ще съжаляваш цял живот.
1
37
 
1
 
! Отговори
allfa преди 8 години
Tam v pamporovo sa ot agrar na gore. Kvo pravi 52 godishen tumbak na ski bez snqg. toq jena nqma li. Are deteto i to sigurno e ot agro proizhod ama pone e dete vse oste